K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Stolárstvo: - výroba nábytku na mieru - kompletná realizácia interiérov.

Práca, výroba: - stolárske - tesárske - pokrývačské - podlahárske - kuchyňa - skrine - šatne

Stolárstvo, výroba: - na zákazku, zákazková - kuchyňa - obývacie izby - spálňa - úložné priestory

Predaj, montáž HANÁK nábytok a.s.: - kuchyňa - spálňa - šatníkové skrine, šatne - postele - obývacie steny - interiérové dvere. Zákazková výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - úložné priestory - obývacie steny - spálňa - detské izby.

Dom lacného nábytku. Predaj, bazár - rustikálny nábytok - masívny nábytok - holandský nábytok.

Zastúpenie KORYNA. Zákazková výroba, predaj: - kuchynské linky, kuchyne na zákazku. Predaj: - kuchynské doplnky. Počítačové návrhy v 3D. Montáže vstavaných spotrebičov. Doprava tovaru.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - vstavané skrine Remeslá, práca: - murár, murárske - sadrokartonárske

Stolár, stolár, nábytkár ponúka výrobu nábytku na zákazku. Kompletne vybavíme Váš interiér kúpelní, kuchyne, spálne, detskej či obývacej izby. Nábytok vyrábame z masívu, dyhy a lamina napríklad schody, dvere, vráta, vstavané poschodia. Postavíme pergolu, zábradlie alebo plot. Stolárstvo, stolárstvo: - výroba nábytku na zákazku - kompletné ...

Stolárstvo, výroba: - dvere - okná - schody - kuchyňa

Stolárstvo Jiří Mach Ponuka sortimentu: - nábytok do interiérov a exteriérov - schodisko - schody - pergoly - altány - zábradlie - balkóny - ploty - vráta - prístrešky - záhradné domčeky - sauny - doplnky z dreva.

Stolárstvo, výroba: - dvere - okná - kuchyňa - postele - skrine

Sme firma z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie. Naša stolárska firma sa zaoberá predovšetkým výrobou nábytku. Vytvoríme návrh, vykonáme zameranie, realizáciu až po montáž. Špecializujeme sa najmä na výrobu nábytku na mieru, na zákazku presne podľa priania a požiadaviek zákazníka. Nájdete nás v areáli ZEAS v Suchej Lozi alebo ...

Výroba resinových modelov lietadiel. Výroba na zákazku - drevený nábytok na mieru, uzamykateľné vitríny a skrinky. Laserové rezanie a gravírovanie do drevených materiálov, preglejky, plastu, skla, zrkadiel a kože a pieskovanie do skla.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - skrine - šatne, komody - postele - kancelársky nábytok

Ponúkame produktové riešenie pre zníženie prevádzkových nákladov vo firmách aj domácnostiach: - šetriče vody Ecowatersaver a Neoperl - LED osvetlenie Medzi naše ďalšie služby patria tiež: - ekologicky šetrné čistenie kúrenia - dodávky sanitárneho vybavenia - zákazková výroba nábytku a kuchýň.

Bytoservis Maloobchod, predaj: - nábytok - drôtený program - lamelové dvere - sústružené garniže - bytové doplnky. Komplexné vybavenie interiéru na kľúč. Rekonštrukcia bytových jadier.

Stolárstvo. Zákazková výroba, maloobchod, predaj: -stolárska -sedací nábytok: -sedadlá do kina, divadla -ohýbaný nábytok. Práca: -ohýbanie a lisovanie preglejky -tvarové frézovanie dreva -povrchové úpravy dreva.

Stolárstvo. Návrhy, výroba, montáž: - nábytok na mieru - kuchynské linky - postele - detské izby - obývacie izby - vstavané skrine - kancelársky nábytok.

Špecializujeme sa na predaj softshellových a funkčných odevov pre deti aj dospelých. Nájdete u nás značky Fantom, Lasting, VoXX, Adler. Ponúkame taktiež detské odevy značky Mayoral, rastúce stoličky a stoly Jitro, drevené vláčiky Maxim. Novo v našom sortimente nájdete zdravotnú obuv zn. Santé a obuv zn. Keen.

V marci 2010 otvorila Forma Ideale svoju pobočku aj v Prahe, v Českej republike. Svojim zákazníkom ponúka prostredníctvom svojej značkovej predajne, ale najmä prostredníctvom siete partnerských predajní, kvalitné a jednoduché riešenie pre zariadenie bytu či rodinného domu za veľmi priaznivých cenových relácií.

E-shop, bazár, komisný predaj - nábytok - postele - skrine - elektrospotrebiče - chovateľské a rybárske potreby.

Vybavenie interiérov kancelárií, škôl, nemocníc, bytov - školský a kancelársky nábytok - bytový a domový interiér. Výstavba drevostavieb.

Výroba eurookien, dverí a atypického kancelárskeho nábytku, k dispozícii vlastný stolársky areál. OKNÁ: -eurookná (štandard, softline, rustikál) -špaletové okná -výroba replík pôvodných okien do historických objektov -posuvné balkónové dvere systémom PSK-portál, HS-portál -skladacie balkónové dvere FS-portál -zameranie, ...

Navrhujeme, vyrábame a montujeme kuchynské linky, nábytkové zostavy, vstavané skrine (lamino, masív, dyhované dosky), atypický nábytok, vybavenie obchodov a firiem. Moderná kuchyňa v lesklom prevedení. Realizujeme drevené samonosné schodiská a schody.