K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáže: -nábytok drevený, kovový, rustikálny: -kuchynské linky -spálňa -obývacie a detské izby -sedacie súpravy -kancelársky nábytok. Služby: -návrhy na počítači.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáže: -nábytok drevený, kovový, rustikálny: -kuchynské linky -spálňa -obývacie a detské izby -sedacie súpravy -kancelársky nábytok. Služby: -návrhy na počítači.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - vstavané skrine - kuchyňa - drevené schodiská - terasy, pergoly - záhradný nábytok - dvere Predaj: - palivové drevo, drevo

Internetový predaj nábytku, kuchynského vybavenia a bytových doplnkov. Ponúkame moderný dizajnový nábytok do obývacích izieb, spální, pracovní, detských izieb.

Služby: - návrhy a realizácia interiérov - stolárske práce - nábytok na mieru - kuchynský nábytok - podlahárske práce - obkladačské práce - rekonštrukcia domov a bytov. Showroom / kancelária LUXRA Smotanovo nábrežie 14/327 110 00 Praha 1 – Staré Mesto

Činnosť: - návrhy a realizácia kuchýň značky Gorenje - kuchynské štúdio. Starostrašnícka 2377/32 10000 Praha - Strašnice

Výroba, predaj: -hračky -stavebnica -klasické drevené české hračky -výroba podľa priania zákazníka -drevené bytové doplnky. Stavebné stolárstvo: -schody, zábradlia, dvere, vstavané skrine -kuchyňa -detské stolíky a stoličky. Prijímame zákazky pre montážne a kompletizačné práce pre telesne postihnutých.

Dizajnové štúdio: - dizajnérske služby - návrhy a realizácia interiérov - stolárska výroba - nábytok na mieru.

Veľkoobchod, maloobchod: - zdravotná a sanitárna keramika - kúpeľňový nábytok a doplnky - vodovodné batérie - vane a sprchové kúty - obklady a dlažby.

Stolárstvo a stolárstvo Zavadil má prevádzkareň v obci Sulimov – Kvasice a pôsobí v okr. Kroměříž, Zlín aj Praha. Vyrobí nábytok na mieru – kuchynské linky, detské izby, spálne, vstavané skrine, regály, police a vnútorné drevené schodisko vrátane zábradlia. Zákazková výroba je zameraná na interiérový, bytový nábytok na mieru - z masívu, lamina ...

Služby: - spracovanie umelého - akrylátového kameňa - výroba zákazkového nábytku

Návrhy a realizácia interiérov, predaj obkladov, dlažieb, sanitárnej keramiky, sprchovacích kútov, vaní, vodovodných batérií, kúpeľňového nábytku a doplnkov. Ponúkame kompletný servis od návrhu po realizáciu.

Štúdio zdravého spánku. Predaj, montáž, dovoz: -nábytok -sedacie súpravy -obýbacie steny -štúdio zdravého spania -rozkladacie váľandy.

Práca: -zákazková výroba stolárska -kuchynské linky.

Stolárstvo, výroba: - vstavané skrine - kuchynské linky - pergoly - obklady schodiskových stupňov.

Maloobchod, predaj: - materiály stolárske, stolárske, nábytkárske - nábytkové dvierka určené na finálnu výrobu kuchýň, kúpeľní, komerčných interiérov, lekárskych ordinácií, študentských a detských izieb.

Špecializujeme sa na: - kuchyňa, nábytok, kuchynské drezy, a vstavané spotrebiče za priaznivé ceny. Zameranie, kalkulácia a 3D návrh realizácie kuchýň zadarmo. Drezy nerezové aj granitové, nábytok, botníky, komody, konferenčné stolíky, spálne, steny.

Návrhy nábytku. Návrhy interiéru. Spracovanie výrobnej dokumentácie pre drevospracovávajúce firmy. Interiéry na kľúč. Drobné stavebné práce. Služby architekta, dizajnéra. Výkresová dokumentácia. Vizualizácia 2D, 3D, 3D MAX. Obchodné zastúpenie firmy Mayer Opava. Detské stoličky Mayer.

Výroba nábytku na zákazku: - kuchynské linky, kuchyne - vstavané skrine - obývacie a detské izby.

Výroba sedacích súprav na mieru - sedacie súpravy - postele - pohovky, sedačky. Vzorkovňa Rudná U Prahy Riegrova 532 252 19 Rudná pri Prahe

Predaj kovového nábytku. Šatníkové skrinky do škôl, šatníkové skrinky do priemyslu, dielenský nábytok, kancelársky nábytok, zdravotnícky nábytok. Hlavné zameranie je predaj školských skriniek s grafickým motívom.

Služby: - murárske práce - obkladačské práce - maliarske práce - sadrokartonárske práce - kompletná realizácia interiéru - Nábytok na mieru - montáž kuchynských liniek a nábytku - údržba zelene, strihanie kríkov, výrub stromov - správa a údržba nehnuteľností - nonstop havarijná služba - kúrenie, voda, plyn, kanalizácia - vypratanie a ...

Stolárstvo a stolárstvo Unzeitig so sídlom v Šumperku sa zaoberá výrobou nábytku pre súkromné aj komerčné interiéry. Zameriavame sa na zákazkovú výrobu vstavaného aj samostatne stojaceho nábytku. Vyrábame z masívnych tuzemských drevín, dyhovaných aj laminovaných dosiek, v kombinácii s kovom aj sklom. Zákazková výroba nábytku: - kuchyne a ...

Predaj: - bicykle - elektro - TV, práčky, chladničky, mrazničky, umývačky, sporáky - krbové kachle - krbové vložky - kúpeľňový nábytok - ohrievače vody - RC modely - domáce potreby - drogéria - školské potreby - hračky - farby, laky.