K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Expresná výroba: - sedacích súprav presne na mieru. Predaj: - sedacie súpravy z vlastného modelového radu. Výroba na prianie vrátane atypických rozmerov. Široká škála poťahových látok a látok s aquaclean úpravou.

Expresná výroba: - sedacích súprav presne na mieru. Predaj: - sedacie súpravy z vlastného modelového radu. Výroba na prianie vrátane atypických rozmerov. Široká škála poťahových látok a látok s aquaclean úpravou.

Tesárske, stolárske a rezbárske práce - drevostavby - podkrovné vstavby - väzby - drevené podlahy a stropy - schody a dvere - jednoduchý nábytok (lavica, polica).

Práca: - stolárstvo - stolárske práce na zákazku - návrhy.

O dokonalom interiéri nemusíte len snívať. Sme tu, aby sme vaše predstavy premenili na skutočnosť. Sme firma zaoberajúca sa návrhom, výrobou a montážou nábytku a doplnku bytovej architektúry. Na slovenskom trhu pôsobíme už 11 rokov. V roku 2003 došlo k zlúčeniu Vestavstylu, výrobca predovšetkým laminátového nábytku, s stolárstvom Straka, ...

Lakšmi – kvalitný indický nábytok to je luxus na dosah. Každý kus je vyrobený ručne a preto je jedinečný. Tento nábytok je vhodný na vybavenie rodinných domov, veľkých bytov, hotelov, reštaurácií, predajní a zámkov.

Stolárstvo, výroba: - zákazková - nábytok - kuchynské linky - vstavané skrine - schody

Dovoz a veľkoobchodný predaj rattanového nábytku, bytových doplnkov a strieborných šperkov: -súpravy, stoly, stoličky -kreslá, pohovky -komody a bielizníky -predsieňové steny, stojany, zrkadlá -police, botníky, skrinky -postele a nočné stolíky -vonkajší a záhradný nábytok -zariadenia pre hotely a reštaurácie.

Stolárstvo: -výroba nábytku na zákazku -kuchyne, kuchynské linky -obývacie izby -spálňa -kúpeľne -detské izby -kancelársky nábytok -vstavané skrine -nábytok z masívu -interiérové dvere -zárubne.

Nábytok na záhradu, ratanový aj pre zvieratá. Voskový nábytok z masívu pre hotely, reštaurácie a kaviarne.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: Prútený a bambusový nábytok a tovar: - prútené, bambusové koše a košíky mnohých rozmerov a tvarov -bielizňové koše -darčekové, kvetinové, nákupné koše -autokoše, piknikové, kempingové - truhlice - skrine a skrinky, botníky - vešiaky, stojany - stojany na kvety, časopisy, alkohol - ...

DIVÍZIA INTERIÉROV, EXTERIÉROV ponúka klientom širokú škálu služieb v oblasti interiérov i exteriérov.

Stolárske práce Zákazková výroba - nábytok - okná - dvere

Stolárske práce. Výroba: - nábytok na zákazku. Prevádzkareň: – 8. mája 900, Bludov.

Výroba, dodávky, montáž: - kuchynské zostavy na kľúč - elektrospotrebiče - sedačky, obývačky, vest. skrine. Predaj domácich spotrebičov značiek: - Miele - SIEMENS - BOSCH - ARDO - AEG - Electrolux - ZANUSSI - Gorenje - ARISTON - FAGOR - Whirlpool - Baumatic.

Stolárske práce - nábytok z masívu - paletové okná - EURO okná - schodisko (rovné aj točité z masívu)

Ponúkame realizáciu kuchynských liniek vrátane spotrebičov. Vyrábame a montujeme vstavané skrine na mieru, plávajúce podlahy, šatne, dvere aj zárubne, horizontálne a vertikálne žalúzie.

Stolárstvo, stolárstvo. Práca: -stolárske, stolárske. Zákazková výroba, montáže, predaj, dovoz: -interiérový, bytový: -detské izby -spálňa -obývacie steny -vstavané skrine, predsieňové steny -kuchynský, kuchyňa, kuchynské linky -kúpeľňový -kancelársky -pre hotely, banky, obchody, školy. Materiál: Lamino, ...

DIZAJNOVÉ KUCHYNSKÉ LINKY A REALIZÁCIA INTERIÉROV. Návrh, výroba, realizácia, montáž: -kuchynská linka -interiéry na kľúč (domy, rodinné domy, firmy, reštaurácie, byty) -nábytok -spálne, obývacie a detské izby, postele -bary, predajné pulty, barové stoličky. Materiál: -masív, biodoska, škárovka, dyha, lamino, MDF* dosky. Predaj, ...

Zákazkové stolárstvo Návrhy a realizácia - interiéry Výroba - kuchyňa - kancelársky nábytok - vstavané skrine - regály - polica - schodisko - schody

Postele Saffron sú jedinečné, ručne vyrábané výrobky z výhradne prírodných materiálov. Naši skúsení majstri vyberajú tie najlepšie materiály z celého sveta a garantujú jej najvyššiu kvalitu. Aj preto ponúkame záruku 30 rokov na každú posteľ.

Výroba, predaj: - nábytok - nábytok pre hotely a reštaurácie - sedacie súpravy - postele - obývacie steny, komody - stoličky, stoly - kuchyňa na mieru.