K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Predaj: - nábytok YASK Výroba nábytok na mieru. Showroom Na Maninách 29 170 00 Praha 7

Nábytok na mieru : - ordinácia, čakárne - kuchyňa, vstavané skrine - obývacie steny, kúpeľňový nábytok - interiérové dvere - schody, schodiská, stoly, - spálne, kancelárie Stolárska výroba. Zákazkové stolárstvo. Návrh - realizácia - montáž.

Výroba nábytku. Dodávka a pokládka masívnych dubových podláh.

Zaoberáme sa internetovým predajom talianskeho dizajnového nábytku. V našej ponuke okrem iného nájdete designové stoličky, barové stoličky, luxusné kreslá a moderné stoly.

Zákazkové stolárstvo, výrobky podľa Vašich návrhov.

KOMPLETNÉ RIEŠENIE INTERIÉRU V MODERNOM I ŠTÝLOVOM DIZAJNE - kuchyňa - nábytok - dvere - podlahy - sedacie súpravy - zákazková výroba - predaj reziva

Výroba kancelárskych stoličiek a kresiel.

Výroba, predaj: -kancelárske stoličky, kreslá. Antares a.s. - sídlo Národná trieda 43 110 00 Praha 1

Navrhujeme, vyrábame a montujeme kuchynské linky, nábytkové zostavy, vstavané skrine, atypický nábytok, vybavenie obchodov a firiem. Moderná kuchyňa v lesklom prevedení. Realizujeme drevené samonosné schodiská a schody.

Internetový obchod, e-shop: - lustre, lampy - dizajnové svietidlá - čalúnený nábytok (stoličky, kreslá, sofa...).

Vybavenie interiérov realizujeme od návrhu architekta až po dokončenie. Zariaďujeme na kľúč napríklad: - interiéry hotelov - reštaurácií - penziónov - obchodov - rodinných víl.

Návrh a realizácia interiérov - kuchyňa - obývacie priestory - komerčné priestory. Stolárske práce.

Ponúkame predaj aj výkup rustikálneho a holandského nábytku. V našej ponuke nájdete starožitnosti aj úplne nový nábytok. Vybrať si môžete z rôzneho nábytku, sedacích súprav-kožených i látkových, obývacích stien, skriniek, komôd, stolov, stolíkov, stoličiek, jedálenských súprav, spální a mnoho ďalšieho. V našej ponuke nájdete aj kusové koberce. ...

Služby, stolárske práce: -palandy, poschodové postele -detské postieľky a ohrádky-materiál: smrekovec -dvojlôžka -jednolôžka -stoličky, stoly -úložné priestory -nočné stolíky. Služby seniorom: -zvýšená ležacia plocha o 5, 10, 15 cm -zvýšenie ležacej plochy bez navýšenia ceny -pri každej zákazke atipický rozmer. Výroba: ...

Výroba: - interiérové vybavenie - nábytok - kuchyňa - celodrevené podlahy - dvere, schody

Predaj, e-shop - kancelárske stoličky - stolička k písaciemu stolu - písacie stoly - výškovo nastaviteľné stoly - LED lampy.

Vyberte si to najlepšie pre Váš zdravý a spokojný spánok. Matrace, rošty, postele a obliečky si u nás vyberie každý, kto hľadá kvalitu za dobro cenu. Majte s nami na ružiach ustlané.

Renovácia dverí a nábytku: -všetky dvere, dverí -vonkajšie, vnútorné -domovné dvere -zárubne, zárubne -schodísk, schodisko -systém schod na schod pre všetky schodiská -renovácia kuchyňa, kuchyňa -systém zameniteľných čelných dvierok pre všetky kuchyne -renovácia kúpeľňový nábytok -skriňový nábytok. Nové dvere - dodávka a ...

Výroba, predaj: - masívne postele - zdravotný matrac - sedacie súpravy.

Stolárstvo, výroba, montáž: - nábytok na mieru - skrine, šatne - kuchyňa - spálňa

E-shop - dizajnérske kolekcie - sedací nábytok - kuchyňa - dekorácia, bytové doplnky - vázy - bytový textil.