K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Výroba nábytku - kancelársky nábytok - nábytok pre hotely, penzióny a ubytovne - atypický nábytok.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru.

práca: - stolárske - stolárskej - výroba nábytku, dverí

Stolárska výroba, stolárstvo. Dřevovýroba. Výroba a montáž interiérových dyhovaných dverí s polodrážkou aj bez polodrážky, obložkových aj rámových zárubní z tradičných i netradičných dýh. Výroba a montáž schodísk, obklady stien i stropov. Výroba vstavaných skríň a nábytku na zákazku.

Stolárstvo, výroba: - kancelársky nábytok - kuchyne - bytový nábytok

Výroba nábytku na mieru. -čalouněný nábytok - zákazková výroba -polohovací lamelová lôžka -rozkládací prezliekacie, sedacie súpravy -sedací súpravy pre deti, matrace -kancelárskych stoličky a ostatné doplnky -molitan - predaj -polyuretanová pena, pena z umelého kaučuku -originální konštrukcie vyrábaných matracov, polohovacích roštov ...

Stolárstvo, výroba: - dvere, vráta - nábytok - kuchyne - schody

Stolárstvo, výroba: - schody - dvere - kuchyne - skrine

Stolárstvo, výroba nábytku - kuchyne - spálňa - okná.

Stolárstvo, výroba nábytku - schodisko - podlahy - kuchyne - vstavané skrine - pergoly - záhradný nábytok.

Stolárstvo, výroba nábytku na mieru - vstavané skrine na mieru - predsieňovej steny - komody - šatníkové skrine s posuvnými dverami - okná.

služby - návrh a realizácia kuchýň - kuchyne vrátane spotrebičov - návrh, výroba a montáž nábytku.

Internetový obchod, e-shop, vzorková predajňa - nábytok - spálne, postele - komody.

Stolárstvo, výroba: - repliky pôvodných dobových a historických okien a dverí - nábytok - schodisko - dvere Porez guľatiny.

Predaj, e-shop: - detský a študentský nábytok - hračky

Stolárstvo, zákazkovú výrobu nábytku - kuchyne - obývacie steny - skrine.

truhlářství: - zákazková výroba nábytku

Zaoberáme sa výrobou nábytkových dielcov, nábytku, hračiek a obalov. Vyrábame nábytkové dielce - rámy, lišty, nohy, prírezy. Nábytok - detský drevený nábytok, kancelársky i obývací nábytok a nábytkové doplnky. Drevené hračky Kipito - stavebnice, kocky, tabule. Výroba drevených obalov - debny, krabice, krabičky.

Ponúkame vybavenie bytov, domov, kancelárií od podlahy cez nábytok NÁBYTOK postele, sedacie súpravy, obývacie steny, skrine, kuchynské linky, jedálenské stoly, ratanový a prútený nábytok, kancelársky nábytok Bytové doplnky vankúše, prikrývky, uteráky, bavlnené obliečky, matrace, rošty, záclony, záclonové tyče, garniže, svietidlá, žiarovky, ...

Stolárstvo, výroba nábytku - kuchyne - vstavané skrine - zákazkový nábytok.

Stolárstvo, výroba: - nábytok - dvere - schodisko - zákazková výroba

Predaj, e-shop: -lyžařské vybavenie -sedací vrecia.

Stolárstvo, výroba: - nábytok - kuchyne - dvere - schodisko