Aj vy môžete mať útulný domov vďaka širokej ponuke bytových doplnkov ako je bytový textil - vankúše a prikrývky, sviečky, koberce, fotorámčeky, vázy, dekorácie, osvetlenie, rámy, zrkadlá a obrazy. Všetko zoženiete v krásnom a originálnom dizajne.

Internetový obchod, eshop, predaj: - vybavenie do kuchyne - upratovanie domácnosti - malé spotrebiče - bytové doplnky - bytový textil - vybavenie kúpeľne - všetko pre kutilov - záhrada - elektrospotrebiče - počítače - audio technika - bezpečnostné systémy - chytré hodinky - merače teploty a vlhkosti - GPS, kamery - ...

Činnosť našej firmy vyrábajúce košikárske tovar a polotovary nadväzuje na tradíciu Košikári v Morkovice, ktorá sa tiahne od začiatku 18. storočia. Zaoberáme sa nielen výrobou a predajom košikárskych výrobkov, ale organizujeme aj košikárske kurzy a školičky a v košikárske múzeu aj v našej firme Vás radi zasvätíme do tajov pestovania a spracovania ...

Šitie, predaj, internetový obchod: - originálne detské stany, Teepo do interiéru aj exteriéru - detské spacáčky - doplnky do izbičky. Sídlo firmy: - Vodné 82/27, 767 01 Kroměříž.

Eshop. predaj: -povlečení -nábytok -bytový textil -domáce potreby -hobby potreby -vybavení detskej izby, obliečky, hračky -zahradnické potreby.

Maloobchod, predaj: - domáce potreby - sušiaky bielizne, okenné sieťky, hrnce, pekáče, riad z varného skla Simax, demižóny - elektroinštalačný materiál - textilná galantéria.

Akvarel, maľba a digitálne grafické práce: - semináre - obrazy na predaj - tvorba na zákazku.

Maloobchod, predaj: - moderné obrazy a výtlačky na plátne - bytový textil - moderné i štýlové dekorácie - darčekový tovar - obrusy, prikrývky - sezónne dekorácie - tašky Reisenthel - darčeková kozmetika.

Eshop v prevádzke. Internetový predaj soľných lámp a produktov, prírodná kozmetika, rehabilitačné produkty s turmalínom ... --- Soľanky Soľná jaskyňa a Polárium Zlín. Z TECHNICKÝCH DÔVODOV PREVÁDZKU SOĽNÉ JASKYNE A polarite PRERUŠENIE !!! SOĽNÁ INHALAČNÁ JASKYNE s unikátnym mikroklimatickým prostredím - ideálne pre posilnenie imunity, na ...

Internetový obchod, eshop, eshop, predaj: - prútené košíky, koše na bielizeň, na drevo - prútené truhly - prútený nábytok.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -proutěné tovar -rohože, rohožky -rolety -ratanové doplnky -prostírání -keramika, darčekový tovar -sušené aranžmá, umelé kvety.

Spoločnosť HARMÓNIA DESIGN sa zameriava na predaj plávajúcich, drevených a vinylových podláh, PVC, kobercov, dverí a matracov, ktoré si môžete pozrieť v našej vzorkovej predajni, kde vám vždy radi poradíme s výberom vhodného materiálu a navrhneme pre vás optimálne riešenie. Súčasťou našich služieb sú tiež podlahárske práce vrátane zamerania a ...

Návrhy, výroba: - nálepky do bytu - samolepky na stenu: - ochrana múru okolo vypínača - motívy detské, abstraktné, príroda, zvieratá, šport, - reklamné samolepky na výlohy - nálepky na auto. Vzory sú našimi originálnymi návrhmi, alebo zavedené návrhy, na ktoré máme licenciu. Registrovaní zákazníci získavajú 5% zľavu na všetky ...

Výroba, predaj: -drážkové (drážkované) panely -lamelové steny -slatové steny, slatwall (slat wall) -spacewall (space wall) -multiline, slatboard -stojany, stojany pre vydavateľstvo. Návrhy, realizácia, vybavenie: -interiéry -vybavení predajne. Expedícia, sklad: -Žabárna 166, Fryšták.

Dodávka, predaj: -dekorativní sviece -olejové lampy -skleněné bytové doplnky: -hodiny, podnosy, vázy -keramické, prútené, kovové doplnky do bytu.

Svet bytových vôní - e-shop aj kamenný obchod v Zlíne - bytové vône - bytové parfémy - luxusná vôňa do šatníkov - ekologické vône do auta - prírodná vôňa pre deti - aróma difuzéry - katalytické lampy - dizajnová aróma lampy. Vôňa do príjemnej bývania.

Predaj: - bytový nábytok: - pošlite z lamina, masívu, čalúnené, obývacie zostavy, sedacie súpravy, kreslá, ušiaky, komody, šatníky, nočné stolíky, police, jedálenské stoly, konferenčné stolíky a ďalšie - matrace, rošty - bytové doplnky. Nábytok vám dovezieme až domov a odborne zmontujeme.

Interiérové doplnky, šperky - bytové doplnky - dekorácia na stenu - stolovanie. Predajná galéria: - obrazy - umelecké predmety - grafické listy.

Veľkoobchod, distribúcia, dovoz, import, predaj: -interiérové a obkladové profily, interiérových a obkladových profilov, lišty pre plávajúce podlahy, interiéry, kúpeľne, obklady a dlažby

Predaj: -solitérny nábytok, gobelíny, sklo, porcelán, bytové doplnky. Práca: -stolárske, stolárske, podlahárske. Drevovýroba, montáže: -nábytok drevený - kusový, kancelársky, bytový z materiálu masív, lamino, dyha -výrobky stolárske zákazkové - vybavenie pre predajne, reštaurácie, bary, hotely, penzióny

Maloobchod, predaj: - dekorácia - sviečky - bytový textil - prírodná kozmetika - čaje - víno.

E-shop. Výroba a predaj z dreva: - darčeky - drevené šperkovnice - drevená bižutéria - reklamné a dekoratívne predmety - domáce potreby - doplnky pre byt - vlasové spony, prívesky - svietniky - stojančeky na mobilné telefóny - kancelárske potreby - stojančeky na diaľkové ovládače - stojančeky na vizitky - technické ...

MO, predaj, montáž, servis: -žalúzie -plastové a drevené okná, dvere -rolety -plávajúce podlahy -dvere lamelové -záclonové tyče, garniže -siete proti hmyzu -vnútorné a vonkajšie parapety.

Internetový obchod LM-interier.cz rozširuje ponuku nábytku, ktorú je možné vidieť v našej kamennej predajni s predajnou plochou cez 1500m2 v Otrokoviciach. Dodáme stoličky, stoly, sedacie súpravy, pohovky, spotrebiče, drezy, pracovné dosky a zásteny, spálne, matrace, rošty, postele, skrine, kuchyne, predsiene, vankúše, obrazy, doplnky a ...

Činnosti: - všetko pre deco-flowers-home, - kvetinové väzby a sezónne aranžmány, - svadobné kytice a svadobné aranžmány, - interiérová zeleň a dekorácia, - pietna floristika a smútočný aranžmán.