Aj vy môžete mať útulný domov vďaka širokej ponuke bytových doplnkov ako je bytový textil - vankúše a prikrývky, sviečky, koberce, fotorámčeky, vázy, dekorácie, osvetlenie, rámy, zrkadlá a obrazy. Všetko zoženiete v krásnom a originálnom dizajne.

Priamy dovoz a predaj kvalitného masívneho nábytku z Holandska, Belgicka a Nemecka, výkup a predaj nábytku aj zo SR. Výkup nábytku za hotové. Príjem nábytku do komisného predaja. Široký sortiment štýlového rustikálneho nábytku vhodného na chaty a chalupy, ale aj súčasný nábytok vhodný do moderných bytov a rodinných domov: - sedacie súpravy ...

Nábytkové štúdio: - kuchyňa - nábytok z masívu - zdravé spanie - bytové doplnky. - sektorový nábytok

E-shop, internetový obchod: - obalové materiály - vrecká, tašky, vrecia - baliaci papier, darčekové tašky a stuhy - plastový riad a tégliky - drogéria, upratovacie prostriedky - sviečky - elektro, osvetlenie - záhradné potreby - autopríslušenstvo a ďalšie.

Bytoservis Maloobchod, predaj: - nábytok - drôtený program - lamelové dvere - sústružené garniže - bytové doplnky. Komplexné vybavenie interiéru na kľúč. Rekonštrukcia bytových jadier.

Vo firme Dekflor, s.r.o. v Olomouci si vyberiete originálne bytové dekorácie, doplnky a materiály, ktoré využijete na aranžovanie. Navštívte našu kamennú predajňu alebo aj e-shop, kde si určite vyberie každý. Vďaka profesionálnemu tímu sa u nás tiež môžete inšpirovať množstvom aranžmánov a dizajnových prvkov. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, ...

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

On-line kníhkupectvo, predaj: - knihy, tarotové karty, drahé kamene, minerály, šperky, vonné tyčinky, vône, sviečky, prírodná kozmetika, mydlá, telové oleje, čaje, byliny, výživové doplnky, mandaly, dekorácie, darčeky, relaxačná hudba .

Predaj: - dekoratívne bytové doplnky a drevený nábytok vo francúzskom štýle, jedálenské súpravy, štýlové bytové doplnky v modernom, vintage, francúzskom aj retro štýle. - kolekcia nadčasových dámskych modelov od francúzskych návrhárov Pobočky: - Art de vivre Home, Stratená 4, Olomouc - Showroom Art de vivre, Hrnčiarska 14, Olomouc

Stavba, dielňa, záhrada: - stavebniny - drevo - dlažba - obklady - sanita - záhrada - tapety - farby, laky - železiarstvo, náradie, kovanie - elektro, svietidlá - dekorácie a bytové doplnky.

Predaj, maloobchod, hobbymarket: -stavebné potreby -potreby pre domácich majstrov -potreby pre remeselníkov -potreby pre záhradkárov

Predajňa prezentuje diela a výrobky českých výtvarníkov. Nájdete tu úžitkovú keramiku, diela len pre potechu oka (anjeli, vtáčiky, mačky a iné). Ďalej máme autorské šperky, obrázky a kachle na stenu. Novo predávame drevené anjeliky, vtáčiky, marionetky. Vyberiete si aj priania a drobné darčeky.