Aj vy môžete mať útulný domov vďaka širokej ponuke bytových doplnkov ako je bytový textil - vankúše a prikrývky, sviečky, koberce, fotorámčeky, vázy, dekorácie, osvetlenie, rámy, zrkadlá a obrazy. Všetko zoženiete v krásnom a originálnom dizajne.

Výroba, predaj, veľkoobchod: -bytový textil -potahové tkaniny -priemyselné tkaniny. maloobchod: -nábytok -koberce, obšívanie kobercov -bytový textil -detské a dojčenskej tovar -dárkové tovaru.

Výroba - ozdoby a dekorácie z vizovického pečiva.

Služby: - rámovanie a paspartovanie obrazov

Tlmočenie a preklady: -taliančina - nemčina. Výroba, predaj, eshop.: -vlny a ušľachtilých vlákien -kurzy plstenia -výrobky z merina a ušľachtilých vlákien vyrobené technikou zvanou plsteniu/filcovaniu: -netradičné čiapky, klobúky, barety -vesty -tašky, kabelky -hračky -nášivky -prianiačka -šperky.

Výroba. Nábytok pre náročných. Projektovanie, realizácia a zákazková výroba z prírodných materiálov ako sú masívne drevo-jelša, dub, buk, kov-chróm, nerez, ako to aj prírodný kameň a sklo, výroba luxusného nábytku: -kompletné luxusné interiéry -kuchyňa -obývacie izby -solitérne kusy-solitéry -detské izby -domácej ...

Predajňa: -kvalitné sedacie súpravy, súprava: -textilné -kožené, kožená, koža -koženkové, koženka -viac ako 30 druhov -bytové doplnky. Rozvoz, doprava ZADARMO.

Výroba, predaj: -stoly, kreslá, stoličky -vešiaky - stojany na bundy.

Výroba textilných dekorácií - dečky, obrusy, prestieranie, záclonky, závesy, vianočné i veľkonočné ozdoby, všetko vyšívané technikou richelieu. Iba biele prevedenie. Výroba na zákazku podľa priania zákazníka. Výroba plechových a drevených dekorácií – kanvičky na zalievanie, obaly na kvetináče, vaničky na kvety, krabičky, truhličky, ...

Maloobchod, predaj: -potreby pre domácich majstrov, do domácnosti: -železiarstvo, kovanie, zámky, nástroje, náradie, spojovací materiál -podlahové krytiny, linoleum, parkety -bytové doplnky: -žalúzie, garniže, latovky, svietidlá, elektromateriál, molitan, obrusoviny. Ďalšie predajne: -Brno, Veverí 21 tel.603540228 -brno, ...

E-shop, internetový obchod - bytové doplnky - darčekové predmety - žartovné darčeky - módne doplnky - šperky.

Výroba pletených odevov a doplnkov. E-shop, internetový obchod - dekorácia - módne doplnky - vankúše - bižutéria

E-shop: -diáre -bytové dekorácie -kreatívne materiály -sviečky.

Spálne, lôžkoviny, matrace, rošty, lôžka, nábytok. Zliatiny železa, medi, hliníka, cínu, zinku, olova.

Kuchynské potreby Kúpeľňové doplnky Výtvarné potreby Originálne darčeky Sada hrncov Bytové doplnky.

Výroba papierových vlajočiek, gastrovlajočiek, zástaviek a máviatok. Dizajnové polepy interiérov: - samolepky na stenu, stenolepky.

E-shop: - bezpečnostné pomôcky pre deti - pomôcky do auta, kúpeľne - kryty do zásuviek - zábrany

Maloobchod, e-shop: - samolepky na stenu - dekorácia na stenu.

Internetový obchod, e-shop: - design betónových predmetov v podobe interiérových doplnkov a funkčných a umeleckých objektov pre záhrady a terasy. Svietniky, misy, vázy.

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

E-shop: - prútené koše, košíky, truhlice, dekorácie, krabičky

Dovoz, maloobchod, predaj nábytku, nábytok: -čalúnené sedacie súpravy (kožené, látkové s masívnou kostrou) -čalúnená sedacia súprava (kožená, látková s masívnou kostrou) -pohovky, pohovka, váľandy, váľanda, postele -skriňový nábytok -detský nábytok, detské izby -obývacie steny, stena (MDF, lamino, masív) -spálňový nábytok, spálňa -kuchyňa, ...

Architektonické návrhy interiérov a kusového nábytku, výroba a predaj: -kancelársky nábytok (prevedenie dyha aj lamino, výroba podľa požiadaviek zákazníka) -obchodné priestory -originálny solitérny nábytok (minimálna séria-záruka jedinečnosti interiéru) -pracovne -vybavenie (hotely, reštaurácie, lekárne, ordinácia, ...

Predaj, e-shop, eshop: - čaj sypaný čierny, zelený, žltý, biely, ovocný, bylinný... - káva, desiatky druhov - sušené plody a oriešky - kvetinové dekorácie - kávová, čajová keramika, doplnky, dózy.

Zastúpenie pre Breclavsko, Jihlavsko a Brno-vidiek. Stolárske potreby: -lamino dosky Kronospan II akosť, pracovné dosky, dvierkovina.