Aj vy môžete mať útulný domov vďaka širokej ponuke bytových doplnkov ako je bytový textil - vankúše a prikrývky, sviečky, koberce, fotorámčeky, vázy, dekorácie, osvetlenie, rámy, zrkadlá a obrazy. Všetko zoženiete v krásnom a originálnom dizajne.

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

Stolárske práce z lamina. Výroba a montáž: - kuchynské linky - nábytok do predsiene - nábytok do detskej izby - obývací nábytok - zákazkový nábytok - vstavané a šatníkové skrine. Predaj a montáž: - kuchynské spotrebiče - nábytkové kovanie - drôtené výsuvy do kuchyne alebo skrine. Rezanie a olepovanie ...

Predaj - nábytok jedálenské stoly, konferenčné stolíky, skrine, TV stolíky, stoličky

Bambusové, ratanové, palmové, prútené, papraďové, drevené a keramické výrobky a dekorácie.

Návrhy a realizácia - interiéry textilná výroba Hračky Dodávka - bytový textil (vybavenie detských izieb)tvorba - textilné dekorácie

Zákazková výroba, predaj: - nábytok z celej Európy - bytové doplnky z ratanu, prútia - kancelársky nábytok - lacný holandský nábytok.

Výroba, predaj, e-shop: - dekoratívnych predmetov do záhrad a interiérov - záhradné lampy, bonsajové misky, nádoby a truhlíky z imitácie - výrobky z keramiky.

Úpravy interiérov automobilov do kože, ekokoženky a látok Výroba a opravy: - čalúnený nábytok - starožitný nábytok

Internetový predaj, e-shop: -dekoratívne predmety

Internetový predaj, e-shop: -bižutéria -telová a vlasová kozmetika -móda a doplnky -detský tovar -bytové doplnky

Predaj bytových doplnkov, skla a porcelánu, vybavenie pre kuchyne, kúpeľne, predsiene, jedálne, bar a záhradu. NAOKO je obchodná značka internetového a kamenných obchodov spoločnosti Albertina s.r.o., dovozca širokého sortimentu bytových doplnkov a darčekov od dodávateľov z celého sveta. NAOKO oslovuje zákazníkov oceňujúcich nevšedný dizajn ...

Veľkoobchod, maloobchod a predaj: -kožené sedacie súpravy -bytové doplnky -konferenčné stolíky -stoly -obrazy, hodiny, svietidlá.

Dodávka: - interiérové vône - aróma difuzéry

Zbrojárstvo, kováčstvo. Výroba, predaj - meče, sekery, drevcové zbrane - nože, dýky - kované šperky a bytové doplnky.

Predaj domácich i vonkajších fontánok.

Predaj, maloobchod: -dizajnový nábytok -bytové doplnky

Predaj, e-shop nábytku - kuchyňa - spálňa - skrine - bytové doplnky - obývacie izby - kancelársky nábytok.

E-shop: - prútené koše, košíky, truhlice, dekorácie, krabičky

Predaj: -široký sortiment interiérových dekorácií v modernom štýle.

Veľkoobchod sviečok, bytových dekorácií a doplnkov.

Veľkoobchodný predaj: -sviečky, sklo číre, porcelán, keramika, dekoračné textílie, vonné oleje, interiérové doplnky.