Aj vy môžete mať útulný domov vďaka širokej ponuke bytových doplnkov ako je bytový textil - vankúše a prikrývky, sviečky, koberce, fotorámčeky, vázy, dekorácie, osvetlenie, rámy, zrkadlá a obrazy. Všetko zoženiete v krásnom a originálnom dizajne.

Prevádzkujeme internetový obchod s dizajnovým nábytkom a doplnkami. Snažíme sa vdýchnuť nový život krásnym veciam. Nábytok najčastejšie predávame v takom stave, v akom sa nám ho podarilo získať. Javí Ak sa to ako účelné, pokúšame sa o renováciu.

Spoločnosť Gangaro s.r.o. prevádzkuje internetový obchod La Maria so štýlovými a originálnymi dekoráciami pre Vaše bývanie. Dizajnové kúsky ponúkame nielen do obývacej izby, ale aj do kuchyne či záhrady. Naše výrobky sú vhodné ako zaujímavé a nápadité darčeky.

Vyrábame dizajnové bytové dekorácie na stenu - obrazy a nástenky - s textilnou výplňou a kvalitnými drevenými rámami.

Predaj, e-shop - bytové doplnky - svietidlá, osvetlenie - ochrany hrán.

Umelo vianočný stromček 3d v modernom prevedení. Hladam moderný umelý vianočný stromček? U nás nejdete to najlepším na Slovenskom trhu. Nájdete u nás najmodernejšie umelej vianočné stromček v rôznych prevedeniach s 3D a 2D ihličím Alebo zasnežené umelej stromcek či stromček na drevenom vý dealer. Naše umelé vianočné stromcek ŠÚ od základu stávania ...

Vyhľadávač tovaru do bytu, domu či záhradu. Návštevníkovi ponúka možnosť vyhľadávať tovar z viacerých e-shopov naraz.

On-line predaj kuchynského vybavenia a potrieb pre domácnosti. Najmä doplnky pre varenie, pečenie, stolovanie alebo skladovanie potravín.

Predaj moderného, kvalitného a lacného nábytku, bytových dekorácií, doplnkov a textilu. Viac ako 6000 produktov.

Nástenné bytové dekorácie ORAC DECOR

Oživte s nami váš domov a zariaďte si svoje útulné hniezdočko. Vyberte si zo širokej ponuky nábytku, kuchynských potrieb, osvetlenie, bytových dekorácií a veľké množstvo ďalších výrobkov. Všetko pre váš krásny domov nájdete na jednom mieste.

Predaj dekoráciou do bytu i na záhradu. Naším zameraním sú vianočné svietiace reťaze, ktoré máme ako jedni z málo aj v modeloch na diaľkové ovládanie. Okrem reťazí ponúkame aj iné typy vianočného osvetlenia.

Internetový obchod, eshop, eshop, predaj: - prútené košíky, koše na bielizeň, na drevo - prútené truhly - prútený nábytok.

činnosť: - umelecký kováč, zámočník a reštaurátor Výroba: - kované brány, ploty, mreže - nábytok, bytové doplnky - krbové náradie - vývesné štíty.

činnosť: - výpredaj dizajnového nábytku za skladové ceny - kuchyňa, pohovky, komody, bytové doplnky

E-shop s nábytkovým kovaním (úchytky, Knopky, mušle, vešiaky), doplnky pre úpravu nábytku a veľkoobchod pre nábytkárov, stolárov a dizajnérov. Nájdete u nás širokú ponuku úchytiek, vešiakov a knopek predovšetkým od rakúskeho výrobcu SIRO a produkty talianskeho výrobcu Bosetti-Marella. Moderné, minimalistické, rustikálne, drevené, kožené, ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - interiérový nábytok: - obývacie steny - sedacie súpravy - spálňa - detské izby - kuchyne, kuchynské linky, jedálenský sety - stoly a stoličky - vybavenie pracovní a kancelárií, kancelárskych nábytok - bytové doplnky.

Výroba a predaj: - instantné zmesi do nápojových kávovarov, automatov - čaj, káva, cappuccino - doplnky, smotana, tégliky. predaj: - kávovary značka SAECO, SIEMENS, NESPRESSO, SOLAC, ROWENTA a ďalšie -sedací vaky Fatboy COVIM. služby: - cateringové služby, organizovanie spoločenské akcie, svadba a svadobné hostiny, ...

Predaj-dovoz a montáž kvalitného nábytku a bytového sortimentu. Rekonštrukcia a vybavenie nájomných bytov a domov na kľúč. Záruka a rýchly servis.

E-shop - dekorácie a doplnky pre dom a záhradu - sviečky - umelé kvety.

Predaj, e-shop - bytové doplnky - nábytok - koberce - obrazmi.

E-shop: - peňaženky - kabelky, tašky - móda - dáždniky - puzdrá na okuliare, telefóny - bytové doplnky - Santoro London

Predaj, e-shop: - štýlové vybavenie a doplnky do domácnosti

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -proutěné tovar -rohože, rohožky -rolety -ratanové doplnky -prostírání -keramika, darčekový tovar -sušené aranžmá, umelé kvety.

zariaďovanie - interiéry predaj - bytové dekorácie Výroba a predaj - bytový textil