Aj vy môžete mať útulný domov vďaka širokej ponuke bytových doplnkov ako je bytový textil - vankúše a prikrývky, sviečky, koberce, fotorámčeky, vázy, dekorácie, osvetlenie, rámy, zrkadlá a obrazy. Všetko zoženiete v krásnom a originálnom dizajne.

E-shop s bytovými doplnkami. Textil pre deti i dospelých s postavičkami Disney, zvieratkami aj ďalšími modernými vzormi. Detské Disney doplnky, pomôcky do školy, hračky. Moderné kusové koberce aj pre deti, behúne, rohožky, schodové nášľapy.

Internetový obchod, eshop, predaj: - potreby na varenie, pečenie - potreby na upratovanie, žehlenie, sušenie - kúpeľňové doplnky - dekorácie a doplnky pre dom a záhradu - domáce spotrebiče - všetko pre oslavy. V sortimente nájdete viac ako 5 000 rôznych produktov.

ZV Capital s.r.o. prevádzkuje e-shop s jednoknotými, trojknotými, čajovými sviečkami, vonnými tyčinkami, voskami, olejmi a ďalšou arómou sortimentom.

FOGE interiéry s.r.o. prevádzkuje internetový obchod: - soklové lišty - lamely - anglické obloženie - lišty na stenu

Stolárske práce Výroba lamino, masív, dyha - nábytok na zákazku - sériový a atypický nábytok

Predaj luxusného nábytku pre obývacie izby.

Import, obchod, predaj, e-shop: -dekorácia interiérov aj exteriérov, do bytov i záhrad -darčeky pre Vašich blízkych, priateľov i obchodných partnerov -zlaté aj strieborné mince a medaily -adrenalínové potešenie (skoky z lietadlá, tandem zoskoky s profesionálom, JUMP TANDOM) -antík - starožitnosti -archeologické reprodukcie ...

Spoločnosť GREENIS trade pass s.r.o. ponúka na svojom internetovom obchode: - drevené hry (herné tabule, magnetky, pexesá a tvary) - herné samolepky - bytové doplnky (drevené stojančeky, svietniky, pastelkovníky)

Spoločnosť Pštrosi.com vedie svoj e-shop: -prachovky z pštrosieho peria -náušnice s pštrosím perím -pštrosie vajcia.

NOVAline, s.r.o. prevádzkuje eshop, kde ponúka dekorácie na zútulnenie domácnosti a potreby na príjemné stolovanie.

Lucie Fučíková prevádzkuje e-shop Simira, v ktorom je možné si zakúpiť designové a handmade výrobky ako napríklad šperky, keramika, drôtené dekorácie, kabelky a peňaženky.

Ing. Stanislav Raška má internetový predaj nábytku na zákazku, od konferenčných stolov, cez rôzne druhy stolov, stolíkov, knižnice, tv stolíky, police a pod, V sortimente tiež ponúka čistič dreva.

Kráľovná feng šuej Feng shui obchod Kráľovná feng šuej ponúka okrem feng shui doplnkov aj feng shui poradenstvo. Feng shui pomáha ľuďom ťažiť z dlhoročnej čínskej tradície o spôsobe bývania a harmónii v priestoroch. Do feng shui tovaru v našom e-shope sa radí: zvonkohry, tibetské misy, kamene a minerály, vonné tyčinky, sošky, symboly, izbové ...

E-shop nábytku: -nábytok obývací, detský, jedálenský -nábytok kancelársky, spálňa -kuchynské linky -sedačky -doplnky -nábytok za veľkoobchodné ceny -rozvoz po celej SR.

Hanák Brno - kuchyne a interiéry Realizácia kompletných interiérov: - kuchyňa - interiéry - kuchynský nábytok - kuchynské linky - nábytok (sedacie súpravy, pohovky, spálne, skrine, ...)

Umelecký kováč. Kovovýroba, umelecké kováčstvo, sériová výroba: - úžitkové umenie, mobiliár - drobná sériová kováčska výroba (stavebné, mobiliár) - odpadkové koše, záhradné lavice, lavičky, krbové náradie a i. (Iba kováčsky spracované) - exteriérové práce, plastiky - ozdobné mreže - ploty - brány, bránky - kovanie na dvere - bytové ...

Predaj originálnych, šikovných pomôcok a dekorácie do domácnosti.

predaj nábytku - obývacie izby - spálňa - zákazková výroba sedacích súprav - bytové doplnky. Showroom: - adresa: Jesenická 608, 790 81 Česká Ves - otváracie hodiny: pondelok až piatok: 9 - 17 hodín.

Maloobchod, predaj: - potreby pre domácnosť a záhradu - dekorácie, umelé kvety - záhradkárske potreby .

Obchod, maloobchod, predaj, vzorkovňa, poradenstvo, zásielková služba -sortiment na výrobu nábytku aj súkromníkov: -nábytkové úchytky -hliníkový program ALU-Style -dekoratívna fólia SIBU DESIGN -nábytkové kovanie SCHWINN: -úchytky, vešiaky, nožičky, priechodky, vetracie mriežky, nosiče políc ai. SIRO: -drevené farebné ...

služby: -kladení: -podlahoviny -PVC -koberce -laminátové podlahy. Výroba: -oceľové dvere -vrata -protipožární dvere -akustické oceľové dvere -interiéry -bytové doplnky -kuchyňské linky -sádrokartonové konštrukcie. remeslo: -zámečník -podlahář -truhlář. Výroba, montáž zámočníckych výrobkov.

Fotoobrazy z plátna s.r.o. je nová spoločnosť zaoberajúca sa výrobou a predajom fotoplatien z Vašich fotografií. Na svojom e-shope si môžete objednať aj potlač na sklo či drevo.

Petr Hájek prevádzkuje službu hodinového manžela, konkrétne montáž nábytku, opravy kvapkajúcich kohútikov, výmena žiarovky, inštalácia garniže a pod.

Unikátne držiaky na medaily českej výroby so športovými motívmi. Držiaky sú v 2D/3D prevedení z hladkej či matnej nerez ocele

penový svet Internetový obchod, eshop, predaj: - ochranné prvky: - ochrana stien - ochranné pásy - podložky a výstelky - interiérová dekorácia: - nástenky - dekorácie - podlahové prvky: - puzzle podlaha - kročajová izolácia - športové vybavenie: - fitness cvičebný podložky - výstuhy masiek - ...