Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

predaj: - kancelársky nábytok, kancelárske stoličky, kreslá - konferenčné stolíky, stoličky - detský nábytok - jedálenské, barové stoly a stoličky - dizajnový nábytok pre hotely, reštaurácie, kaviarne.

Stolárstvo, podlahárstvo. Výroba: - obložkové zárubne a interiérové dvere. - schody, schodiská, zábradlia.

práca: - klampiarske - pokrývačské - tesárske - stolárske, stolárske - murárske. Výroba nábytku. Stavebná činnosť: - rodinné domy - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní. predaj: - strešné krytiny - murovací materiál - izolácia.

Predaj: - nábytok, bytové doplnky - sedáciu súpravy - kreslá a stoličky - pohovky - dvojlôžka - nábytok z masívu - váľandy - zdravotné matrace aj atypy - PC stoly - obývacie steny a skrine - kuchynské linky na mieru - originalné darčeky - koberce a PVC - obrazy - svetlá a lampy

Spoločnosť DAMIJA elektro s. r. o. z Ostravy sa špecializuje na elektromateriál, svetelnú techniku a predlžovacie prívody. Hlavnými oblasťami činnosti tejto spoločnosti sú priemyselné svietidlá, LED osvetlenie, verejné a vianočné osvetlenie. Medzi činnosti spoločnosti DAMIJA elektro s. r. o. patria tiež svetelné výpočty a meranie osvetlenia podľa ...

Výroba, predaj, distribúcia, e-shop: - pletivo poplastované, ozdobné -plotové stĺpiky - brány, bránky - lesné a ovčie pletivá - priemyselné panely - klince - chovateľské pletivá - ostnaté drôty - rabicové tkaniny. Rozvoz zákaziek po celej SR zadarmo.

Opravíme vysávače, práčky, umývačky, nainštalujeme kamerový systém, opravíme počítačovú techniku, ale aj vyčistíme sedačku či koberce. Zoznam nami poskytovaných služieb je veľmi rozmanitý. Vykonávame opravy domácich spotrebičov, inštaláciu a servis kamerových, satelitných a anténnych systémov, servis a inštaláciu elektrorozvodov a rozvádzačov i ...

Spoločnosť IMPONO s.r.o. sa zameriava na predaj a inštaláciu tieniacej techniky v Ostrave a okolí. IMPONO s.r.o. si poradí s výsuvnými markízami, pergolami, vonkajšími a vnútornými žalúziami a sieťami proti hmyzu.

Výroba z nerezu - nerezové zábradlia, bránky, poštové schránky - nerezové Praça stoly, výčapné stoly, umývacie stoly - kompenzačné a cvičebné pomôcky z nerezu.

Práca s vysokozdvižnou plošinou Inštalácia: - verejné osvetlenie. Elektroinštalačné a elektromontážne práce Inštalácia a revízia: - bleskozvody.

Záhradná technika Zdeněk Omelka Napajedla sa zaoberá predajom záhradnej a lesnej techniky a poskytuje servis pre zákazníkov z regiónu Zlín, Uherské Hradiště. Garančné prehliadky zabezpečujeme u záhradnej techniky a pre motory Briggs & Stratton. Ďalej u nás kúpite domáce potreby a záhradkárskej tovaru. Vaša záhrada potrebuje starostlivosť ...