Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Veľkoobchod, predaj: - elektromateriál, elektroinštalačný materiál - káble, vodiče - inštalačný materiál - rozvodné systémy - svietidlá, svetelné zdroje.

Veľkoobchod, predaj: - elektromateriál, elektroinštalačný materiál - káble, vodiče - inštalačný materiál - rozvodné systémy - svietidlá, svetelné zdroje. Centrálny sklad.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -svietidlá, osvetlenie -elektroinštalačný materiál. Sídlo, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -Valašské Meziříčí, Masarykova 843 tel.:571759998.

Česká firma Trachea zo Zlínskeho kraja je jedným z najznámejších výrobcov kuchynských a nábytkových dvierok so špecializáciou na fóliované nábytkové dvierka T.classic. Súčasťou sortimentu sú taktiež akrylátové dvierka T.acrylic, skladané z radu T.segment, lakované rady T.lacq, laminátové lakované z rady T.effect, drevené T.wood i nerozbitné ...

Stolárstvo, výroba: - kuchynské linky - obývacie steny - detské izby - vstavané skrine - kancelársky nábytok

Výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - skrine - spálňa

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - dvere - ploty - pergoly Kladenie podláh.

Dodávka, montáž a servis, predaj: - elektrická zabezpečovacia signalizácia - elektroinštalačný materiál - elektroinštalácia verejného osvetlenia Elektroinštalačné práce Opravy a údržba - elektroinštalácia verejného osvetlenia.

Výroba, výrobca: - čalúnenie sedadiel do poľnohospodárskych strojov, vlakov, prostriedkov verejnej dopravy - diely vnútorného vybavenia dopravných prostriedkov - čalúnenie kancelárskych stoličiek, sedadiel pre kiná, divadlá.

ALBO je firmou z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie. Sme výrobcom drevených eurookien a vchodových dverí tej najvyššej kvality. Naša drevovýroba sa zameriava nielen na drevené a drevohliníkové okná a dvere, ale taktiež sa špecializujeme na zimné záhrady alebo sekčné garážové brány, ktoré sa vyznačujú perfektnou kvalitou a ...

Zámočníctvo, kovoobrábanie, murárstvo. Zámočnícka výroba, zámočník: - dvere - oceľové vráta - ploty - zábradlie - prístrešky - kovové schodisko - bránky, brány (pojazdové) - mreže. Výrobky zo železa, železo. Automatické kotly. Termo-tech. Výhradný dovozca značky Termo-tech, kotly AUTINA. Sprostredkovanie: - kotlíková ...

Partner SIKO Kúpeľne. Maloobchodný, veľkoobchodný predaj: - sortiment pre rozvody plynu a vody - vybavenie kúpeľní grafické návrhy Kuchyne a kúpeľne na kľúč

Orientálna obchod Nemrut.cz sa špecializuje na dovoz tovaru z Turecka. Medzi náš hlavný sortiment patria čajové a kávové súpravy, Džezva, hrnčeky, cukorničky, mlynčeky, turecké kanvičky, tácky a mnoho ďalšieho. Neváhajte a vstúpte do sveta Orientu!