Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - spálňa - detské izby - vstavané skrine

Firma Radim Novotný so sídlom v Kladne sa zaoberá renováciami dverí a zárubní. Súčasne tiež ponúkame realizáciu vstavaných skríň na mieru. V rámci svojej činnosti ponúkame všetku činnosť vrátane zamerania, spracovania cenovej kalkulácie a montáže. Renovácia vašich dverí, vrátane zárubní vám zaistí vysokú odolnosť, stálofarebnosť, jednoduchú ...

Naša firma sa zaoberá všetkými elektromontážními a revíznymi prácami súvisiacimi s elektrinou. Súčasťou našich služieb je tiež maloobchodný veľkoobchodný predaj elektroinštalačného materiálu. Poskytujeme prvotriedne služby v celom spektre elektrotechniky. Sme vybavení modernými detekčnými meracími prístrojmi a kvalitným náradím vrátane ...

Spoločnosť MONTEMA, spol. s r.o. je firma zo Zlínskeho kraja v Českej republike - členský štát Európskej únie. Zameriavame sa na oceľové konštrukcie, technologické celky a potrubné priemyselné rozvody. Spoločnosť realizuje a sťahovanie strojov, strojných zariadení. Montáže aj demontáže oceľových konštrukcií, technologických celkov aj výrobných ...

Výroba: - zákazková kovovýroba - zámočnícke a zváračské práce - vykonávame oplotenie pozemkov - strojné obrábanie kovov

Činnosť: - kovoobrábanie - zámočníctvo - výroba z nerezu

Špecializujeme sa na výrobu a predaj hliníkového oplotenia a dekoračného vonkajšieho osvetlenia. Ponúkame hliníkové ploty, oplotenie alebo iba plotové polia s modernými motívmi a spoľahlivým prevedením.

Výroba, predaj, e-shop: - firemné oblečenie - uniformy, školské uniformy - uteráky

Opravy a montáž plynových zariadení -dodávky technológií na kľúč

Realitná kancelária: -po-pia 9.30-17 -odhady nehnuteľnosti -predaj a prenájom nehnuteľností - byty, rodinný domček, nájomný dom, pozemok, pole, výrobné priestory, sklady. Kaviareň: po-ne 7.30-18 Penzión: -izby vybavené sociálnym zariadením, chladničkou a TV.

Dřevovýroba. Výroba: - garniže, koľajnice - rolety a rohože - bytové doplnky predaj: - stínovky na ploty

Spoločnosť Guardi CZ - Radek Holusek sa zameriava na výrobu, predaj a montáž bezúdržbových hliníkových plotov, brán, balkónov, prístreškov i terasových profilov. Pôsobíme v rámci celej Slovenskej republiky. Výroba, dodávka, montáž: - hliníkové, drôtené, mrežové ploty - hliníkové balkóny - hliníkové bránky, posuvné a krídlové brány - ...

Stolárstvo, stolárske práce, výroba: - okná, - dvere, - schodisko, - montované drevostavby (kompletná dodávka).

Predaj, montáž: - žalúzie - rolety - siete proti hmyzu Oprava, servis: - okná ( plastové, hliníkové, euro)

Internetový obchod, e-shop: - retro dekorácia - retro nábytok - petrolejové lampy, petrolejky

Nožiarstvo. Výroba, servis, údržba, predaj, e-shop: -nože

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - kancelársky nábytok Predajňa pre domácich majstrov.

Maloobchod, veľkoobchod, predaj: - elektromateriál, svietidlá - náradie - železiarstvo - záhradný nábytok, grily, krby - farby, laky - stavebniny - sanita, kúpeľňové doplnky - podlahy - domáce potreby.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -svietidlá, osvetlenie -elektroinštalačný materiál. Sídlo, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -Valašské Meziříčí, Masarykova 843 tel.:571759998.

Veľkoobchod, predaj: - elektromateriál, elektroinštalačný materiál - káble, vodiče - inštalačný materiál - rozvodné systémy - svietidlá, svetelné zdroje. Centrálny sklad.