Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Spoločnosť Decofor, s.r.o. prevádzkuje e-shop so širokou ponukou nábytku z tvorby zahraničných i domácich dizajnérov a preverených európskych výrobcov. V našom sortimente nájdete kovový exteriérový nábytok, stoličky, kreslá, záhradné lavice, nábytok do spální či vybavenia pre reštaurácie a verejné využitie. E-shop, internetový obchod: - ...

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj: - jedálenské zostavy - stoly a stoličky z masívneho dreva.

Výroba: - brány, bránky - oceľové prístrešky - zábradlia klasické aj nerezové - oceľové dizajnové kvetináče s rôznou povrchovou úpravou - kovové doplnky do interiéru aj exteriéru. Opravy alu diskov. Brúsenie nožov. Zváranie technológiou MIG-MAG aj TIG.

Zákazková výroba nábytku -kuchyne, kuchynské linky - nábytok a to ako masív, MDF alebo lamino -doplnky-dvierka, pracovné dosky -obývacie izby, konferenčné stoly, obývacie, steny, komody, TV a HI-FI stolíky -detské izby, písacie stoly, šatníkové skrine, police, bielizníky -kancelársky nábytok, písacie stoly, skrine, kontajnery -kúpeľne, ...

Stolárstvo. Výroba: - kuchyňa - kuchynské linky na mieru - izbové a obývacie steny - kancelársky nábytok - spálňa - atypický nábytok na mieru - vstavané skrine.

Stavba kachlí a krbov: - teplovzdušné krby - teplovodné krby - kachľové pece - hypokaustové kachle - záhradné krbové zostavy - pizza pece. Stavba a vložkovanie komína.

Predaj: - dekoračný materiál, nábytok - koberce, podlahy, bytový textil. Návrh interiérov na kľúč.

Kvalitný masívny nábytok do vášho interiéru na jednom mieste. Obrovská ponuka najrôznejších kusov postelí, stoličiek, skríň a podobne. Jednoducho si vyberte a nechajte si všetko doviezť zadarmo.

Montáž: -eurookná, dvere, kancelársky nábytok, kuchynské linky.

Výroba: -ploty -mreže -brány - krídlové, posuvné, bez pohonu, s pohonom -zábradlie -svietidlá -náradie ku krbom a udiarňam -reštaurovanie zámkov -kovaný autorský nábytok -závesy dverí.

Výroba: -jedálenských a konferenčných stolov -vybavenie interiérov -nábytkové dielce -masív, dyha.

Návrh, výroba: -šperky -odevné doplnky -netradičný nábytok ai.

Celokovové krby pre mnohoúčelové využitie: - krb záhradný - krb rohový - krb maxi.

Výroba konferenčných, jedálenských stolov a postelí z masívu. Predaj roštov, matracov, lavíc, sedákov a stoličiek z dreva. Zákazková výroba – drevo a masív. Výroba kvalitného nábytku. Výroba nábytku na mieru.

Výroba: - kuchynský riad - výrobky z dreva: - dosky na krájanie - raňajková lopáriky - servírovací dosky

Veľkoobchod aj maloobchodný predaj: - tapety na stenu - fototapety a plagáty - bordúry - samolepiaca fólia - dekorácia na stenu - bambusy - bytový textil - garniže - lepidlá na tapety.

Predaj Aku, elektrického, ručného náradia, široký sortiment náradia pre všetky profesie pre hobby aj profesionálne použitie. Ručné náradie asist, Brúsky, pneumatické kladivo, vŕtačky, hobľovačky, píly, hoblíky, elektrické navijaky, frézky, tavné pištole.

Predaj: -nábytok -obývacie steny -postele -podlahové krytiny -koberce -kuchyne.