Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Opravy, pozáručný servis: - biela technika - práčky, práčok - umývačky riadu - chladničky, chladničky - sporáky.

Maloobchod, predaj: - bytový textil - záclony.

Pobočka. Kuchynské štúdio. Návrh, dodávka, montáž, predaj, maloobchod: - typovej aj atypickej značkovej kuchyne - vstavané (vstavané) spotrebiče - vstavané skrine - kancelársky nábytok - stoličky a stoly.

Zaoberá sa vyrábaním schodísk, zábradlia, ale aj kováčskou výrobou iných kováčskych produktov. Na trhu pôsobím už od roku 1997 a moje dlhodobé skúsenosti sa odvíja na kvalite práce. Každej objednávke od klienta venujem náležitú starostlivosť, aby výsledná práca spĺňala všetky klientove predstavy a požiadavky. Dodacia lehota je väčšinou do 4 ...

Naša spoločnosť realizuje osvetlenie pre priemyselné objekty, kancelárie a priľahlé priestory, výrobné a športové haly, vonkajšie športoviská, súkromné domy či byty, významné budovy, parky či osvetlenie ulíc, cestných komunikácií, rezidenčných zón, križovatiek, priechodov pre chodcov a pod. Každé osvetlenie realizujeme podľa typu priestoru. Náš ...

Maloobchod, predaj: - záclony, dekoračné a poťahové látky, tapety - koberce, PVC, linoleá, drevené a laminátové podlahy - deky, prikrývky, obliečky, vankúše, prikrývky, obrusy, prestieranie - garniže, rolety, žalúzie, nábytok a bytové doplnky. Šitie záclon na mieru. Pokládka: - podlahové krytiny.

Predaj, dodávka, montáž: - interiérové dvere - drevené, vinylové, PVC podlahy - obloženie schodov - renovácia parkiet - žalúzie, rolety - kuchyne na mieru - vstavané skrine.

Naše spánkovej štúdio Raj spánku v Jihlave a zaoberá predajom kvalitných postelí, matracov, prikrývok, roštov, detských postelí, zdravotných matracov, roštov a ďalších doplnkov pre vybavenie detských izieb i spálne. Všetko môžete zakúpiť aj v našom eshope. Predaj lôžkoviny, komody, skrine, zdravotné lôžka, zdravotné matrace, rošty, postele pre ...

Pobočka. Dodávka, predaj, montáž: - plastové okná, dvere - žalúzie, siete, parapety - drevené okná, dvere - hliníkové okná, dvere - interiérové dvere - lamino - garážové brány.

Predaj: - sypané ploty, krby, drôtený program, drôtokoše, dekoračné štrky, valóny, obklady, dlažby, obkladový kameň, bazénové lemy, zemné vruty, bridlice, vápenec, quartzit, vápenec, umelý kameň, prírodný kameň, múrikový. drevené brikety, bukové brikety,

Oprava, servis, demontáž, montáž: - repase a opravy tryskacích strojov, metačky - dodávky nových strojov s metacími kolesami - metačky - výroba a dodávky tryskacích kabín a boxov - dodávky lakovacích a sušiacich kabín - abrazivo, príslušenstvo na tryskanie. Práca, dodávka: - technológia povrchových úprav.

E-shop s dizajnovými výrobkami od slovenských tvorcov. Doplnky a dekorácie z prírodných materiálov. Originálne darčeky na mieru. Vlastný dizajn plecháčikov, tričiek, leptanie skla a ďalšie produkty na zákazku. Workshopy pre deti i dospelých - kreatívne dielničky pre obce, školy, svadby. Maľovanie na keramiku, porcelán, textil a ďalšie.

Kovovýroba. Výroba, predaj: -krby (krb, krbov), lešenie HAKI -krbové vložky na mieru -výroba vzduchotechniky -prevedenie dvojplášťové -liatinové ohnisko -teplovzdušný rozvod -výrobky z nehrdzavejúcej ocele -lisárske práce. Služby: -individuálne zameranie -montáž -poradenstvo -predaj krbového skla (sklo). Voľná ...

Predaj: -nábytku a zariadenia interiéru. Bezpečnostná služba Výroba: -logoprinty a etikety Výroba: -pečiatky, vizitky, vyrezávaná reklama. Rehabilitačné služby. Montážne práce elektro. Potlač. Šitie: -odevov. Predaj: -dámske a pánske konfekcie.

Návrhy a realizácia bytových, kancelárskych, obchodných a komerčných interiérov. Výroba a montáž nábytku, podlahových krytín, osvetlenia, sedacieho nábytku aj bytových doplnkov.

Pucolano s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj dizajnových produktov z betónu, jedná sa napríklad o umývadlá, stoly, kvetináče a ďalšie.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáže, servis: - kotly na uhlie a drevo - krby a krbové kachle - krbové vložky - kotly na tuhé palivá - kachľová pec - sporáky.