Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Firma 24 mall s. R. O. Sa zaoberá predajom a stavbou krbov a kachlí. Firma Vám zrealizuje a navrhne kompletné krby na kľúč. Produkty firmy nájdete aj na internetovom obchode - eshopu, ktorý je zaštítený kamenným obchodom so sídlom v Opave. V spoločnosti 24 mall si môžete zaobstarať: - krby a kachle - krbové vložky - príslušenstvo pre ...

Martin Vodvárka sa zameriava na výrobu a predaj sviečok zo včelieho vosku a na svojom e-shope predáva aj knôty a vianočné ozdoby.

Návrhy, predaj a realizácia osvetlenia: -domu -Byť -zahrad -priemyselných objektov atď.

Spoločnosť Decofor, s.r.o. prevádzkuje e-shop so širokou ponukou nábytku z tvorby zahraničných i domácich dizajnérov a preverených európskych výrobcov. V našom sortimente nájdete kovový exteriérový nábytok, stoličky, kreslá, záhradné lavice, nábytok do spální či vybavenia pre reštaurácie a verejné využitie. E-shop, internetový obchod: - ...

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj: - jedálenské zostavy - stoly a stoličky z masívneho dreva.

Výroba: - brány, bránky - oceľové prístrešky - zábradlia klasické aj nerezové - oceľové dizajnové kvetináče s rôznou povrchovou úpravou - kovové doplnky do interiéru aj exteriéru. Opravy alu diskov. Brúsenie nožov. Zváranie technológiou MIG-MAG aj TIG.

Zákazková výroba nábytku -kuchyne, kuchynské linky - nábytok a to ako masív, MDF alebo lamino -doplnky-dvierka, pracovné dosky -obývacie izby, konferenčné stoly, obývacie, steny, komody, TV a HI-FI stolíky -detské izby, písacie stoly, šatníkové skrine, police, bielizníky -kancelársky nábytok, písacie stoly, skrine, kontajnery -kúpeľne, ...

Stolárstvo. Výroba: - kuchyňa - kuchynské linky na mieru - izbové a obývacie steny - kancelársky nábytok - spálňa - atypický nábytok na mieru - vstavané skrine.

Stavba kachlí a krbov: - teplovzdušné krby - teplovodné krby - kachľové pece - hypokaustové kachle - záhradné krbové zostavy - pizza pece. Stavba a vložkovanie komína.

Predaj: - dekoračný materiál, nábytok - koberce, podlahy, bytový textil. Návrh interiérov na kľúč.

Kvalitný masívny nábytok do vášho interiéru na jednom mieste. Obrovská ponuka najrôznejších kusov postelí, stoličiek, skríň a podobne. Jednoducho si vyberte a nechajte si všetko doviezť zadarmo.

Montáž: -eurookná, dvere, kancelársky nábytok, kuchynské linky.

Výroba: -ploty -mreže -brány - krídlové, posuvné, bez pohonu, s pohonom -zábradlie -svietidlá -náradie ku krbom a udiarňam -reštaurovanie zámkov -kovaný autorský nábytok -závesy dverí.

Výroba: -jedálenských a konferenčných stolov -vybavenie interiérov -nábytkové dielce -masív, dyha.

Návrh, výroba: -šperky -odevné doplnky -netradičný nábytok ai.

Celokovové krby pre mnohoúčelové využitie: - krb záhradný - krb rohový - krb maxi.