Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

predaj: - kuchyne na mieru - vstavané spotrebiče - bytový nábytok Brik.

Kuchynské a interiérové štúdio Predaj: - kuchyňa na mieru - vstavané spotrebiče - bytový nábytok Brik.

Stavba drevených plotov, stien, pergol a terás stavby plotov Vyrábame a dodávame drevené ploty na kľúč vrátane stavebných prác, zámočníckych prác - vráta, bránka, oceľové stĺpiky, pohony na brány. Najviac dodávame drevené výplne s povrchovou úpravou a montážou. Veľmi obľúbená je dodávka kompletných stavebníc drevených plotov. Ďalej ponúkame ...

Výroba matracov: - poťahy na matrace - chrániče matracov. Prešívanie látok na automate MECA a Hengyi

Zákazková výroba z farebných kovov Pasiarstvo, pasiarske práce. Zámočníctvo: -nerezové zábradlia, schodisko -ostatné zábradlia, schodisko -markízy, reklamné pútače -mosadzné a nerezové nápisy, cedule -lustre lampy -ostatné výrobky. Práce vykonávame v regióne Brno, Brno vidiek, Breclav, Hustopeče, Juhomoravský kraj...

-Maloobchod Svietidiel -Hľadáte to správne svietidlo na osvetlenie Vášho bytu, domu, reštaurácie alebo hotela? Náš príjemný a školený personál vám ochotne pomôže.

Veľký výber nábytku na českom internete - vyberte si kúsok presne podľa Vašich predstáv a následne ho objednajte u niektorého z našich partnerov. Predaj nábytku do obývačky, spálne, kuchyne, pracovne, chodby, ale aj na záhradu, alebo terasu.

Firma vystáť Kobylí, s.r.o. vyrába oceľové stožiare a stĺpy verejného osvetlenia s príslušenstvom, osvetľovacie stožiare. Dodávame kompletný materiál na verejné osvetlenie. Plynové svetelné zdroje do verejného osvetlenia. Výroba, poradenstvo, štúdie: -žárově zinkované stožiare verejného osvetlenia, stĺpy svetelnej signalizácie semafory, ...

Výroba: - okná - schodisko - pergoly - brány - zábradlia

Projektovanie a komplexné zariaďovanie predajných interiérov: -pekařství -cukrárny -lahůdkové predajne -rychlého občerstvenia -prodejny mäsových výrobkov -kombinované predajne ai.

Predaj, návrh, realizácia - kachle - krby - kachľové sporáky, pece - príslušenstvo ku kachliam a krbom

Špecializovaná predajňa plotov a pletív. Naša ponuka pletiva je široká: - tovar pre výstavbu drôtených plotov, priemyselných plotov zo zváraných panelov - zvárané bezpečnostné pletivo - chovateľské siete - lesnícke a pastierske pletivo - plotové stĺpiky, plotovky - ostnatý drôt. Zaistíme montáže, realizácia oplotenia na kľúč v ...

hodinový manžel - montáž a drobné opravy nábytku - montáž vodovodných batérií - výmena vypínačov a zásuviek - údržbárske činnosť.

Oprava, údržba, montáž, revízia, predaj: - elektroinštalácia stavieb - napájacie a prevádzkové rozvody silnoprúdu - svetlá, svetelné technika - osvetľovacie sústavy vnútorného i vonkajšieho umelého osvetlenie - zabezpečovacia technika.