Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Spoločnosť KAPEN Press s.r.o. sa špecializuje na montážne a demontážne práce všetkých tvárniacich strojov. Vykonávame stavanie, pokladanie a sťahovanie ťažkých tvárniacich strojov v ťažko dostupných priestoroch iba za pomoci hydraulických zdvihákov. Ďalej našim zákazníkom ponúkame malé, veľké i GO opravy tvárniacich strojov, ktoré môžeme vykonávať ...

Spoločnosť JK Kameň Kroměříž sa špecializuje na pokládku kamenného koberca na podlahy, balkóny, terasy, schody a schodisko v interiéri aj exteriéri a tiež do vjazdu. Kamenný koberec tvorí mramorový, riečne, kamienok. Kamenná podlaha je veľmi praktická, vďaka tomu, že je bez škár, je jej údržba jednoduchšia ako u dlažby. Novo sme do svojej ponuky ...

Predaj, montáž, servis: -tieniaca technika -žalúzie všetkých typov - vertikálne, horizontálne, retiazkové, izodesign, do plastových a euro okien -rolety vonkajšie a interiérové -siete proti hmyzu -silikónové tesnenie pre dvere aj okná -náhradné diely.

Spoločnosť ALUMISTR SE je špecialistom na výrobu hliníkových konštrukcií pre stavebníctvo so zameraním na zábradlie a zasklievacie systémy pre balkóny a lodžie. Medzi naše ďalšie produkty patria hliníkové konštrukcie zimných záhrad, altánkov, interiérové presklené steny aj rôzne atypické konštrukcie z hliníkových profilov. Sídlime v Hrušovanoch ...

Spoločnosť RETOS VARNSDORF s.r.o. sa zameriava na výrobu, predaj, opravy a servis CNC strojov, horizontálnych vyvrtávačiek. Dodávame nové aj repasované stroje, náhradné diely, všetko príslušenstvo a sprievodnej dokumentácii. Zameriavame sa prevažne na tuzemský trh, západnú Európu a Rusko, realizovali sme však aj dodávky do USA, Kanady, Austrálie ...

Maloobchod, predaj, montáž: -plastové okná -žalúzie

Výroba: - žalúzie - horizontálne, vetikálne, vonkajšie - siete proti hmyzu - rolety - markízy. Zaistíme cenový návrh, zameranie aj montáž. Ponúkame aj neštandardné rozmery, oblé aj šikmé tvary.

Elektro Tomáš Bureš zo Šternberka sa zameriava na maloobchodný predaj elektroinštalačného materiálu. Pokiaľ potrebujete nový luster alebo iné svietidlo do vášho interiéru, navštívte našu predajňu, kde si môžete vybrať zo širokej ponuky svietidiel do kuchyne, kúpeľne, obývačky i detskej izby. Predávame aj žiarovky, vypínače alebo batérie.

Stolárske práce. Výroba: -kuchynský nábytok -vstavané skrine -drevené obložky -postele -stoly

Projekcia, návrh, stavba, rekonštrukcia a servis: -kachľové pece a krby (klasické, teplovzdušné).

ŽLTÁ HALA nábytok Maloobchodný predaj nábytku na ploche 5000m2. Ponúkame: - sektorové kuchynské linky - obývacie steny celé alebo jednotlivé - spálne, samostatné postele a skrine masív - kuchynské lavice, stoličky, stoly, skrinky - písacie stoly - nové postele masív a matrace.

Internetový predaj externých zdrojov energie. Ponúkame solárne power banky, svetlá a príslušenstvo. Nájdete u nás autonabíjačky, cestovné adaptéry, nabíjacie a dátové káble.

Česká sviečkáreň, mydláreň a kozmetika: - sviečky, mydlá, kozmetika, voskové pastelky.

100wood sa zameriava na zákazky na mieru z dreva do interiérov aj exteriérov. Spoločnosť vyrobí pre Vašu domácnosť schody, nábytok, kuchyne a podlahy a na záhrade Vám postaví pergolu, chatku, vráta a mnoho ďalšieho. Výrobu poskytuje aj podnikateľským subjektom.