Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Výroba: -kamnářské výrobky -základné kachľu, pol-kachľu, rohový kachľu, vetracie a čistiace kachľu, rímsy, záklopový rímsy, sokle -k dispozícii široká paleta glazúru rôzne farebné odtiene a povrchy (Lesklé - matné). -kachle (kachľová pec, sporáky, krby) -novoročenky z keramiky -ozdobná reklamné keramika -keramické výrobky na zákazku.

Sakypaky s.r.o. sa zameriava na výrobu, predaj a požičiavanie sedacích vakov a vriec.

Projekcia, dodávka, montáž a servis klimatizácie, vzduchotechniky a tepelných čerpadiel MITSUBISHI ELECTRIC - klimatizačné jednotky, - doskové entalpické rekuperačné výmenníky vzduchu (Lossnay) - odvlhčovače vzduchu - tepelné čerpadlá typu vzduch-voda (Zubadan). Zariadenia sú vhodné do administratívnych budov, kancelárií, rodinných ...

Spoločnosť je certifikovaná podľa ČSN EN ISO 9001: 2001 Spoločnosť je zapojená do systému EKO-KOM. Spoločnosť je držiteľom certifikátov EKOLAMP a Merit Concept A. Veľkoobchod: -elektroinstalační materiál a svietidlá. sortiment: -kabely, vodiče a príslušenstvo -elektromateriál, rúrky, lišty, káblové žľaby, upevňovací materiál ...

Predaj a montáž komínov, kachlí a krbových obstavieb.

Výroba - nábytok na mieru: - kuchyňa - skrine - obývacie izby - spálňa - kancelárie - komerčný nábytok. Stolárstvo. Návrhy interiérov.

Predaj: - kancelársky nábytok - sektorový nábytok aj na zákazku - kancelárske stoličky a kreslá značiek RIM, THERAPIA, ALBA, MAYER, ANTARES. - sedací nábytok. 3D návrhy a doprava zadarmo. Interiéry na kľúč.

Spoločnosť BSM - kovovýroba s.r.o. ako už napovedá jej názov poskytuje komplexné služby v oblasti kovovýroby. V rámci našej činnosti sa zameriavame na výrobu a montáž jednoúčelových strojov, oceľových konštrukcií, interiérových doplnkov z konštrukčných, ušľachtilých ocelí a farebných kovov a tiež technologických dielov a celkov. Ďalej náš výrobný ...

Zákazkové stolárstvo Pardubice Naše stolárstvo Vám vyrobí na zákazku nielen interiéry, ale aj záhradné posedenie, altánky, zrenovuje historický nábytok a mnoho ďalšieho, spojeného s drevom. Sme jedna z mála firiem, ktoré Vám vyrobia nábytok vrátane kuchynských liniek z masívu. Naše zákazkové stolárstvo má sídlo v Pardubiciach, ale svoje ...

Predaj: - matrac - vankúše - deky - čističky vzduchu.

Otta interiéry Predaj, montáž: - žalúzie - látkové rolety - siete proti hmyzu - plastové zhrňovacie dvere - čalúnenie dverí - silikónové tesnenie.

Výroba, predaj: - drôtené pletivo z pozinkovaného drôtu - drôtené pletivo potiahnuté PVC. - poplastované (PVC) stĺpiky, vzpery - bránky, brány - zvárané panely PVC, ZN - príslušenstvo na stavbu oplotenia - stavba oplotenia na kľúč ( RD, priemyselné areály, záhrady, cesty a diaľnice, hospodárske usadlosti

Kancelárska klimatizácia, vzduchotechnika. Dodávky, montáže, predaj, servis, oprava: -vzduchotechnická a klimatizačná zariadenia vrátane riadiacich systémov MaR.

Predaj, montáže slovenských pletív, zváraných sietí a priemyselných panelov, chovateľských a lesníckych pletív, stĺpikov a vzpier, brán, bránok a príslušenstvo pre inštaláciu rôznych typov oplotenia.

Predaj, montáže slovenských pletív, zváraných sietí a priemyselných panelov, chovateľských a lesníckych pletív, stĺpikov a vzpier, brán, bránok a príslušenstvo pre inštaláciu rôznych typov oplotenia.

Veľkoobchod, predaj: - podlahové krytiny - PVC - plávajúce podlahy - prostriedky na údržbu podláh. Predaj: - nábytok - starožitný nábytok.

Elektromontáže, elektroinštalácia, inteligentná elektroinštalácia, klimatizácia, tepelné čerpadlá, podlahové kúrenie, slaboprúd, svietidlá, centrálne vysávače.

Predaj, eshop: - autorádia - domáce kino - navigácia - gramofóny - fotoaparáty - DVD prehrávače -TV - LCD / Plasma.

Maloobchod, predaj: - osvetľovacia technika - svetlá, lampy - kancelárske svietidlá - bytové svietidlá - žiarovky, batérie - vonkajšie a záhradné svietidlá.