Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Stavebné klampiarske a pokrývačské práce. Kompletná dodávka striech vrátane údržby. Zámočníctvo. Výroba a montáž: -vzduchotechnické zariadení.

Predaj, e-shop: - darčeky, dekorácie - keramika - bytové doplnky - obrazy - porcelán, keramika - bábiky, anjeli, škriatkovia - plyšové hračky

Činnosť našej firmy vyrábajúce košikárske tovar a polotovary nadväzuje na tradíciu Košikári v Morkovice, ktorá sa tiahne od začiatku 18. storočia. Zaoberáme sa nielen výrobou a predajom košikárskych výrobkov, ale organizujeme aj košikárske kurzy a školičky a v košikárske múzeu aj v našej firme Vás radi zasvätíme do tajov pestovania a spracovania ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop: -koberce-bytovej, záťažové -kobercové štvorca -kusové koberce -Čističe rohože -dočišťovací koberce -PVC, lina -Umelý tráva -Športové povrchy - vonkajšie aj vnútorné pre tenis a univerzálne -plovoucí podlahy FORBE, Perge, WOHA, MAGNUM, KRONOSPAN, KAINDL, WIPARQUET, telo, BARKOTEX, ...

projekčná kancelária - vzduchotechnika - klimatizácie a chladenia pre občianske stavby, priemyselné priestory, rodinné domy, reštaurácie - odvetranie - odsávanie

Naša činnosť: - dodávka a montáž plastových okien, hliníkových okien, vchodových dverí, zimných záhrad, žalúzií a parapetov - servis a dodávka príslušenstvo nielen k plastovým oknám - parapety, žalúzie, rolety, sieťky proti hmyzu a i.

Výroba: -vrata, dvere, mreže, konštrukcie na KORIAN, koše na tovar, a i. -ohýbání a strihanie plechov, lisovanie, zváranie, flowdrillování.

Našou hlavnou činnosťou je kovovýroba a zámočníctvo. Vždy kladieme dôraz na vysokú profesionalitu. Ku každému klientovi máme individuálny prístup a vždy sa plne orientujeme na potreby a požiadavky, ktoré klient má. Služby: - strojárenská výroba - stavebné zámočníctvo - stavebná činnosť - výroba oceľových konštrukcií - opláštenie a ...

Predaj, e-shop: - kreslá - vankúše - sedacie vaky - taburety - hojdacie siete - pelechy pre miláčikov aj.

Zákazková výroba nábytku: - kuchynské linky - schody - dvere - okná - kúpeľňový nábytok - atypické bytové doplnky.

Predaj, montáž: -horizontální a vertikálne žalúzie, siete proti hmyzu -předokenní žalúzie, rolety. - garážové vráta

Veľkoobchod, maloobchod: -materiál pre výrobu nábytku. Zákazková výroba: -kuchyňské linky -interiérový nábytok. služby: -doprava výrobkov zákazníkom -formátování -olepování ABS hrán. -predaj kovanie pre nábytkárov - Blum, FGV; spojovacie materiály - skrutky, spojovacie skrutky, krytky; kuchynské drezy Franke; brusivo a pílové ...

Výroba: - tlačidlových ovládačov do výťahov - výroba výťahových klietok, protiváhy ... - montáže nových výťahov - rekonštrukcie existujúcich výťahov - servis výťahov - výroba priemyselných digestorom - zákazková kovovýroba.

Výroba nábytku na zákazku: -kuchyní, vstavaných skríň, nábytku z masívu, kancelárií a vybavenie komerčných priestorov -predaj a montáž elektrospotrebičov.

Zámočníctvo. Výroba schody, zábradlia, brány, ploty, zábradlia, oceľové konštrukcie.

Návrhy a realizácie: - interiéry Návrhy a výroba: - kuchyne vrátane spotrebičov. Výroba - dyhovaný aj masívny nábytok - dvere. stavby - domy.

Odsávanie a separácia emulznej a olejovej hmly, Odlučovače emulzné hmly OAM. Odsávače emulznej a olejovej hmly OAM. Separátory emulznej hmly. Odsávanie a filtrácia emulznej a olejovej hmloviny od CNC kovoobrábacích strojů.Filtrační vložky OAM.

Individuálny prístup pri zariaďovaní interiérov. Nábytok, svietidlá a bytové doplnky významných svetových dizajnérov. Vybavenie bytov, kancelárií, hotelov a reštaurácií dlhoročné skúsenosti. Poradenstvo, štúdie a návrhy interiérov. Odborná montáž.

Predaj nábytok: -kuchyně -pokoje-obývacia, detské a študentské, spálňa -Vstavaný skrine -Kúpeľňa -interiéry -Kancelária

Firma je držiteľom certifikátu systému kvality ISO 9001: 2000. Zastúpenie firiem TRANE, LÜFTOMATIC, AIRWELL. Výroba, projekcia, dodávka, montáž, uvedenie do prevádzky, oprava, servis, poradenstvo: -nerezové komponenty -vzduchotechnika, klimatizácia, potrubia, digestory, regulačné klapky, mriežky a iné -klimatizační jednotky (systémy ...

Luxusný nábytok. Zákazková výroba nábytku: - konferenčné, rokovacie stoly - jedálenské stoly - odkladacie, nočné stolíky - stolné lampy - interiérové doplnky - luxusné hodiny, zrkadlá - barovej dosky a pod.

Internetový obchod, eshop, predaj: - hračky, hry, stavebnice - kreatovní tvorenie, puzzle - školské potreby - darčeky - šperky - športové potreby - bytový textil - dom a bývanie - káva.