Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Spoločnosť V.I.P. Energy s.r.o. sa špecializuje na projekciu, montáž, servis a predaj technológií v oblasti plynu, kúrenia, vody, kanalizácie, vzduchotechniky a energetiky pre najrôznejších odberateľov z radov zákazníkov, investorov, stavebných, inžinierskych firiem a spoločností z priemyslu. Naši zákazníci sú inštitúcie aj bežné ...

Predajňa poľnohospodárskych potrieb. U nás nájdete všetko, čo potrebujete na údržbu svojej záhrady, svojho pozemku. Vrátane semien kvetov a zeleniny. V našej predajni nájdete záhradnícke potreby, vrecia, plachty, fólie, ochranné pomôcky, ale aj drogistický tovar. Predajňa obsahuje aj železiarstvo. Predávame ručí elektrické nástroje. Tiež ...

Spoločnosť Dom porcelánu Praha s.r.o. prevádzkuje e-shop so širokým sortimentom porcelánu, skla, darčekových predmetov a príborov. Súčasťou nášho sortimentu je napríklad cibulák, karlovarský porcelán, ružový porcelán, porcelán Franz, Leander, porcelán Seltmann, miechový porcelán a tiež figúrky Royal Dux. Ďalej ponúkame darčeky z porcelánu a ...

Zaoberáme sa stolárskou výrobou. Vyrábame nábytok ako z lamina, tak z masívu. Na zákazku zhotovíme výrobky podľa vašich predstáv. Vyrábame pergoly, terasy, drevené obklady, kuchynské linky, komody, záhradný nábytok, montujeme aj vstavané skrine, vyrábame drevené schodiská, aj dvere. Spokojný zákazník je vždy náš cieľ.

Predaj, návrh, realizácia: - kuchyňa - stoly, stoličky, kuchynské linky, madlá, úchyty, príslušenstvo, doplnky.

Montáž po celej Českej republike, projekcie, predaj, oprava, servis: - vzduchotechnika, komplexné dodávky vzduchotechniky - klimatizácia, chladiče CARRIER - meranie a regulácia (MaR) - tepelné čerpadlá - ventilátory - odvlhčovače vzduchu AMCOR - tepelné čerpadlá pre bazény.

Realizácia, výstavby a rekonštrukcia na kľúč v oblasti energetiky a alternatívnych zdrojov energií. Veľkoobchodný predaj LED svietidiel značky XENIUM®

Výstavba rodinných domov a dodávka technológií, rekuperácia, tepelné čerpadlá, klimatizácia, podlahové kúrenie, múdre domy, stavebné poradenstvo, konzulatácia

Smrek Interier s.r.o. sa zameriava na návrhy interiérov a výrobu lakovaného nábytku z dyhy a laminovaných dosiek.

Najlacnejšie vstavané skrine na mieru s posuvnými dverami. V našej ponuke nájdete dvadsaťpäť farieb laminovaných dverí v kombinácii s koženkou, sklom alebo zrkadlom. A ak sa vám páči ratan, príďte si k nám vybrať zo štyroch vzorov v dvadsiatich farbách. Sklo aj zrkadlá sú k dispozícii v niekoľkých farbách, opatrené bezpečnostnou fóliou.

Dizajn, plánovanie a nárhy interiérov - kuchyňa - výroba nábytku na zákazku - kúpeľne - sklenárske, zámočnícke a kamenárske dodávky.

Glass 4 design, s.r.o. sa zameriava na výrobu dizajnových predelov miestností zo sklenených brúsených kameňov rôznych tvarov a farieb.

Mydekor s.r.o. sa zameriava na predaj kusových mydiel, mydlových kytíc, závesných ozdôb, sošiek a svietnikov. Predajný stánok spoločnosti sa nachádza v obchodnom centre Brno Olympia.

Výroba nerezových kuchynských drezov. Lisovanie plechu a plošných dielov. Povrchová úprava nerezových plechov.

Maloobchod, predaj: -domáce potreby -smaltovaný riad vlastnej výroby: -hrnce, kastróly, rajnice, panvice, pekáče.

Predávame všetky typy okien - okná drevené, plastové a strešné okná. Možno u nás nakúpiť aj drevené, hliníkové a bezpečnostné dvere. Súčasťou našej ponuky sú aj žalúzie a rolety zo širokej ponuky farieb, vnútorné a vonkajšie parapety všetkých možných odtieňov. Zaistíme tiež zatepľovacie systémy, polystyrény, minerálnu vlnu, izolačné systémy a ...

Predaj: - domáce elektrospotrebiče - elektronika - kuchynské spotrebiče - notebooky - tlačiarne - chladničky, mrazníčky - sporáky, rúry - televízia - vysávače - rýchlovarné kanvice.

Predaj: - domáce elektrospotrebiče - elektronika - kuchynské spotrebiče - notebooky - tlačiarne - chladničky, mrazníčky - sporáky, rúry - televízia - vysávače - rýchlovarné kanvice.

Predaj: - všetok sortiment elektrospotrebičov - audio a video technika - práčky - chladničky - mrazničky - sporáky - mikrovlnné rúry - vysávače - žehličky.

Maloobchod, predaj: - elektro - domáce elektrospotrebiče, spotrebná elektronika - televízory, videokamery - hifi-veže, bezdrôtové telefóny - audio, video - mobilné telefóny - práčky, sporáky, chladničky, chladničky - mikrovlnné rúry, vysávače - holiace strojčeky.

Predaj doplnkov pre dom, byt aj záhradu

Michal Landa sa zameriava na stolárske práce, výrobu kuchynských liniek a vstavaných skríň.

Insta-on s.r.o. sa zameriava na inštalatérske a kúrenárske práce, výmeny elektrických bojlerov a vodomerov, montáž vaní, sprchovacích kútov a krbov a na obkladačské práce.

BRYKA s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, LED osvetlenie, kamerové systémy, alarmy a riadiace systémy pre múdru domácnosť.