Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Vladimír Doležal navrhuje a vyrába interiérové vybavenie na zákazku. Okrem toho tiež vykonáva montáž a ďalšie súvisiace práce, ktorými sú napríklad práce elektrikárske, murárske a inštalatérske. Prevádzkareň: Rebešovická 77, 643 00 Brno- Chrlice

Brckoo.cz sa zameriava na sklenené a oceľové slamky. Slamky sú vyrobené v Českej republike. K slamkám je tiež možné si vybrať obaly a kefky na čistenie.

Kuchyňa IN s.r.o. prevádzkuje kuchynské a dizajnové štúdio, postará sa o návrh a realizáciu kuchýň a zameriava sa aj na vstavané skrine, nábytok do spální, detských a obývacích izieb a mnoho ďalšieho.

Martin Janíček sa zameriava na výrobu kuchynských liniek, nábytku do detských a obývacích izieb a kancelárskeho vybavenia.

Jiří Mach sa zameriava na výrobu drevených postelí, okien, dverí, schodísk, kuchýň a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Snežné s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívneho dreva, spoločnosť vyrába dvere, okná, obklady, postele, schody a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Körber s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívu pre jednotlivcov i firmy. Vyrába dvere, zárubne, postele, stoličky, stoly, záhradný nábytok a mnoho ďalšieho.

Vorlíčkovo Truhlářství sa zameriava na výrobu a renováciu nábytku detských a obývacích izieb, spální, kuchýň. Ďalej sa spoločnosť postará o podlahy, dvere a stropy.

Nábytok Vybíhal sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku, postelí, kuchýň, vybavenie do detských izieb a mnoho ďalšieho.

Martin Prikryl sa zameriava na výrobu nábytku, jedná sa napríklad o vstavané skrine, kuchynské linky, kancelársky nábytok, nábytok do detských izieb, postele a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Macháček navrhuje a vyrába kuchynské linky, vstavané skrine, schodiská a vybavenie kúpeľní.

Spoločnosť TOP-TREND shop s.r.o. predáva kúpeľňové vybavenie, vybavenie pre inštalatérov, kúrenárov a tovar pre oblasti týkajúce sa vody, kúrenia, plynu a záhrady. Adresa prevádzkarne: Floriánskej nám. 206/10, 796 01 Prostějov

Spoločnosť PETURA s.r.o. vyrába, predáva a prenajíma nábytok a dekoračné predmety s tematikou amerického retro pre kaviarne a reštaurácie. Ďalšou činnosťou spoločnosti je tiež renovácia čerpacích stojanov a výroba nábytku zo sudov.

Spoločnosť Meblisto s.r.o. sa zameriava na návrhy a výrobu nábytku na zákazku. Spoločnosť vyrába nábytok do kuchýň, detských izieb, spální, obývačiek a do všetkých ďalších miestností, ak je to potrebné.

HODO MORAVIA s.r.o. vyrába nábytok na mieru z masívu aj lamina do predsiení, kuchýň, izieb, spální i kúpeľní. Spoločnosť sa ďalej zameriava na stolárstvo a poradí si aj s montážou nábytku.

Firma JIRÍ RESL - S K mont. s.r.o. pôsobí na trhu už od roku 1991. Zaoberáme sa realizáciou dodávok a montážou vzduchotechnického zariadenia menších a stredných veľkostí ako sú zariadenia reštaurácií, penziónov, hotelov, kuchýň, výrobných hál, fitnesscentier, bytových jednotiek a sociálnych zariadení. Ďalej sa zameriavame na pravidelné prehliadky ...

Tomáš Simonides prevádzkuje stolársku dielňu a vyrába nábytok na mieru pre zákazníkov aj firmy. Spoločne s výrobou poskytujú aj služby montáže, opráv nábytku a výrobu a montáž záhradných konštrukcií a nábytku.

Forkeramic, s.r.o. sa zameriava na dodávku obkladov, dlažieb a vybavenia do kúpeľní. Vzorky obkladov a dlažieb sú vo vzorkovej predajni a pre svojich zákazníkov spoločnosť vytvára aj 3D návrh kúpeľní.

Zákazková výroba a predaj vlnených výrobkov. Predávame deky, koberce, tašky a doplnky z vlny.

Stolárstvo Radek Housar ponúka zákazkovú výrobu nábytku na mieru. Výroba: - kuchynské linky - spálňa - detské izby - vstavané skrine - obývacie steny - kancelársky nábytok - čajové krabičky - krabičky na mince. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Teším sa na spoluprácu. Sídlo spoločnosti sa nachádza na adrese ...

Stolárska dielňa MIPA vyrába nábytok a interiéry na mieru. Výroba a montáž kuchynských liniek v Blansku. Realizuje detské izby, spálne, kúpeľne a skrine.

E-shop so svietidlami pre obývačku, kuchyňu, jedáleň, spálňu, kúpeľňu a detskú izbu. Vonkajšie osvetlenie. Stropné, nástenné, bodové a LED svietidlá, stolné a stojacie lampy, žiarovky. Možnosť osobného vyzdvihnutia objendávky.

Výroba, dodávka: - kancelárske nábytkové systémy - priečkové systémy - regálové systémy.

Spoločnosť KAPA Zlín, spol. s r.o. sa venuje vývoju a výrobe foriem pre spracovanie PUR peny a galvanoforem. Výroba je zameraná napr. Na maskovacie šablóny pre svetlomety a rôzne diely z kompozitných materiálov na zákazku. Podstatnú časť produkcie tvoria kancelársky, sedací nábytok a komponenty na konferenčné a pracovné stoličky i kancelárske ...

Spoločnosť Dahepo PV-CZ s.r.o. sa zaoberá predajom drevených, plastových a drevohliníkových okien. Dodávame kvalitné okná, ktoré vynikajú nadčasovým vzhľadom a sú odolné voči nepriaznivému počasiu. Našu predajňu môžete navštíviť na adrese Zborov 2792/2 v Prostějove, kde Vám radi poradíme a pomôžeme s výberom. Dodávka, predaj: - drevené okná, ...