Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Spoločnosť Jana Vlacha zaisťuje predaj kuchynského nábytku na mieru.

Spoločnosť BOTUMY s.r.o. vyrába dizajnové výrobky z odpadového materiálu a realizuje vzdelávacie programy.

Blade Trading s.r.o. sa špecializuje na vývoj, výrobu, predaj a montáž LED osvetlenia.

Showroom a e-shop s machovými obrazmi. Realizácia machových stien a obrazov na mieru. predaj stabilizovaného machu.

ADAMONT s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj brán a brán, predáva okná, dvere, oplotenie a tieniacu techniku.

Pavel Hartman prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava na zákazkovú výrobu kuchýň, kancelárskeho nábytku, vstavaných skríň a nábytku do spální a detských izieb.

BUENO design s.r.o. sa zameriava na výrobu a montáž nábytku do domácností, kuchýň, pre firmy, reštaurácie a školy.

Sklenári Sedláček Kroměříž vykonávame bežné sklenárske práce, zasklievanie, rezanie skla na mieru, výroba a rezanie zrkadiel. Vyrábame sklenené obklady, dvere, police, zábradlia, schodiská, podlahy, sklenený nábytok a mnoho doplnkov do interiéru zo skla. Sklenárske práce: - zasklievanie okien, dverí - výrezy, vŕtanie do skla - rezanie ...

Spoločnosť INTERIERY ZVOZIL s.r.o. sa špecializuje na zákazkovú výrobu kuchýň, vstavaných skríň, kancelárskeho nábytku a nábytku do nemocníc.

Firma STOLÁRNA U SÚSEDOV sa zameriava na výrobu dreveného nábytku do kuchýň, spální, obývacích a detských izieb, tiež vyrába pergoly, záhradný nábytok a nábytok do reštaurácií.

Jana Procházková sa zameriava na výrobu a predaj šitých tašiek, detských hračiek, textilných dekorácií, záster, vankúšov a mnoho ďalšieho.

Návrhy, realizácia záhrad. Rekonštrukcia záhrady. Výsadba zelene. Závlahy. Inštalácia brán, oplotenie. Stavba - múriky, oporné múry. Drevené prvky - záhradné domčeky, pergoly, posedenia, lavičky.

PhDr. Adam Chalupníček prevádzkuje internetový jarmok služieb, tovaru a výrobkov.

Outletový obchod s látkami. Možnosť objednania látok cez e-shop alebo osobnej predajni vo vzorkovni v Ostrave.

Spoločnosť Elma - Ing. Pavel Nováček vo Frýdku Místku sa špecializuje na predaj osvetlenia a elektroinštalačného materiálu. Predávame široký sortiment svietidiel pre priemyselné i občianske využitie značiek Philips, Massive či Globo. Stropné, bodové či LED svietidlá, lustre, lampy a ostatné osvetlenie môžete zakúpiť aj na našom eshope. Navyše u ...

Výroba dizajnové nábytku na zákazku. Navrhujeme a vyrábame kuchyne, spálne, obývacie izby, kúpeľne a ďalší nábytok. Výroba vstavaných skríň na mieru.

E-shop s komponentmi na výrobu sviečok. Predaj mydiel, korálikov, komponentov na drôtkovanie a dekoračných predmetov.

Dušan Mojžiš sa zameriava na stolárstvo, podlahárstvo a zákazkovú výrobu nábytku.

Libor Sedláček prevádzkuje stolárstvo, kde vyrába nábytok z dyhovaných, masívnych a laminotrieskovaných dosiek. Nábytok vyrába do kuchýň, obývacích a detských izieb a exteriéru.

Spoločnosť LITAS, s.r.o. sa zameriava na výrobu interiérového a exteriérového nábytku, na vybavenie interiérov, čalúnnické práce a opravy a reštaurovanie.

Pavel Hladík sa zameriava na zákazkovú výrobu originálneho nábytku z kvalitných materiálov, zákazníkom pripravuje vizualizácie a poskytuje poradenstvo.

Radek Tlustoš pracuje v odboroch stolárstva a podlahárstva, vyrába nábytok na zákazku.

Ing. Lukáš Novotný sa zameriava na návrh a výrobu nábytku, poradenstvo pri voľbe materiálu, konzultácie pri výbere drezov a batérií a mnoho ďalšieho.

David Kubík sa zameriava na zákazkovú výrobu interiérového aj exteriérového nábytku podľa priania zákazníka.

Spoločnosť LIGNO nábytok, s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku do spální, predsiení, kuchýň, obývacích a detských izieb. Zaistí tiež výrobu kancelárskeho nábytku, dverí, pergol a mnoho ďalšieho. Prevádzkareň: Pavlínov 103, Veľké Meziříčí 594 01