Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Stavebná firma, ktorá sa zameriava na rekonštrukciu domov, renováciu interiérov, stavbu oplotenia a pod.

Fotovoltaické systémy. Servis: - plynových kotlov Baxi, Immergas, Thermona, Ariston, Dakon, Buderus, Brotje, Destila, Viessmann. Ďalej ponúkame montáž klimatizácií Midea, Lg, Sinclair - klimatizácia - tepelné čerpadlá - kominárstvo.

predaj: -klimatizácia -chladenie -mražení -tepelné čerpadla.

Stolárstvo, podlahárstvo. Zákazková výroba: - kuchynské linky - bytový nábytok - vstavané skrine - dvere.

Kachliarstvo. Návrhy, realizácia: - stavby krbov - vnútorné krby v rustikálnom, modernom a štýlovom prevedenie. Predaj: - krbové vložky - liatinové a kombinované - krbové kachle - kotly vrátane príslušenstva - poľovnícke trofeje, sviece. Ubytovanie: - luxusná chata Palkovice - Myslík - chata Škrečoň - apartmány Biely ...

Autorizovaný internetový e-shop s liatinovým riadom švédskej značky SKEPPSHULT. predaj panvíc, hrncov, pekáčov, mlynček, liatinových plátkov.

Montážna a obchodná firma Q-ART sa zaoberá dodávkou systémov centrálneho vysávania do bytov a rodinných domov (nových aj existujúcich), hotelov a penziónov, komerčných a priemyselných objektov. Za dobu svojej pôsobnosti na trhu sme zrealizovali centrálne vysávanie do viac ako 2500 objektov, z toho cca 80 komerčných. Niekoľko rokov tiež ...

Grafické návrhy, eshop, internetový obchod, predaj, montáže: - dekorácia do interiéru - vianočná výzdoba, dekorácie - 3D figúry, dekorácie do detského kútika, na detské ihriská. - výzdoba pre mestá a obce, výzdoba vianočných trhov Prenájom dekorácie.

Bránové systémy, predaj, servis: - priemyselné vráta - garážové vráta - požiarne uzávery - pohony - brány - dvere.

Internetový e-shop vykrojto.cz so širokou škálou originálnych vykrajovačov vyrobených v Českej republike. Predaj kovových vykrajovadiel, vykrajovadiel s pečiatkou, formičiek a tvorítok. Pečiatky na cesto, vykrajovače so stredom.

Prenájom a predaj cateringového inventára a mobiliáru pre firemné aj súkromné akcie - svadby, narodeninové a iné oslavy či večierky (bez cateringu). Zapožičanie všetkého vybavenia a dekorácií na spoločenské akcie a zabezpečenie všetkého potrebného na servírovanie pokrmov. Služby poskytujeme na kľúč - všetko privezieme na vybrané miesto a po ...

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: - nábytok atypický - hotelový nábytok - nábytok pre hotely, reštaurácie bary, kancelárie, recepcie - hotelové postele - reštauračné stoličky, kreslá, pohovky - hotelové a reštauračné doplnky - spracovanie návrhu hotelových interiérov a ich realizácia, - interiér na kľúč.

INDEGO INTERIER s.r.o. Vám zaistí: - zákazkovú výrobu a realizáciu bytových interiérov a kuchýň, atypického design nábytku - vybavenie kancelárií, obchodov, hotelov a reštaurácií. - exotické drevené dyhy a výroba dyhovaného nábytku - reštaurovanie nábytku a výrobu drevených vonkajších roštov a terás

Jiří Roubalík sa zameriava na servis mobilných telefónov, chytrých hodiniek, robotických vysávačov a elektrických kolobežiek, ďalej na inštaláciu SW, čistenie reproduktorov a ochranné sklá.

BRÁNY PRE s.r.o. sa zameriava na predaj a montáž garážových a priemyselných brán, pohonov, vchodových dverí a predokenných žalúzií.

Vekuban, s.r.o.sa špecializuje na maľby, bezpečnostné a protiplesňové nátery, LED osvetlenie a na mobilné pieskovanie.

Chladenie kvalitne s.r.o. sa zameriava na montáž, servis a opravy chladiacej techniky, klimatizácií a tepelných čerpadiel.

Eakon Klima s.r.o. sa zameriava na inštalácie, predaj a servis klimatizácií.

STRMA s.r.o. sa zameriava na riešenie, projektovanie a realizáciu LED osvetlenia, kamerových, pokladničných a audiovizuálnych systémov.

EKZ Hanispák s.r.o. sa špecializuje na riešenie a montáže klimatizácií, alarmov, osvetľovacích systémov a elektroinštalácie.