Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Spoločnosť TRIDIF, obch. výr. spoločnosť, s.r.o. sa zaoberá výrobou pletiva a stavbou plotov na kľúč. Vyrába a predáva pletivo na oplotenie. Prevádzkuje eshop, kde zoženiete kvalitné pletiva, pozinkované drôty aj špeciálne do vinohradu, plotové panely, dielce, betónové ploty, gabiony, brány aj doplnkový materiál. Nájdete nás v Starom Meste pri ...

Výroba stavebno stolárska a tesárska. Výroba: -drevené okná, eurookná, okná sú preverené štátnou skúšobňou -dvere vrátane montáže a zapravenia -kuchyňa, inštalácia vrátane spotrebičov -zákazkové stolárstvo.

Výroba, predaj: - dvere masív vnútorné, vonkajšie - dvere a zárubne SAPELI - vstavané skrine - okná EURO od firmy TTK - schody a zábradlia /drevené, nerez/ - kuchynské linky vrátane 3D návrhu - plávajúce podlahy Egger, Magnum - nábytok na mieru - podbitie domov, drevené ploty - všetky stolárske práce Možnosť splátkového ...

Výroba: -interiérov, exteriérov na zákazku. Frézovanie: -okenné a dverné silikónové tesnenie. Nábytkárska výroba: -obývacie izby -kuchyňa -spálňa -vstavané skrine -študentské a detské izby -drevené okná -zárubne -dvere -dvere vchodové aj interiérové -na záhradu lavice, altány, pergoly.

Výroba stavebno stolárska a tesárska. - kuchyňa - obývacie izby - postele - rustikálny nábytok - kancelársky nábytok - zdravotnícke zariadenia - dvere - výstavné stánky - dyhovaný nábytok.

Výroba a predaj: Denná bielizeň, nočná bielizeň, spodná bielizeň. Pre firmu Pleas a.s. je kvalita na prvom mieste, preto pozorne dohliada na najvyššiu kvalitu už od výroby materiálov, neustály vývoj strihov, až po prísnu výstupnú kontrolu. Sme hrdí na to, že sme výhradne česká firma a vďaka tomu ručíme za kvalitu dennej i nočnej bielizne, na ...

Výroba, práca: -truhlárske -kuchyňa -záhradný nábytok -skrine -postele.

Výroba, montáž, predaj, servis: - garážové a priemyselné (sekčné, rolovacie) vráta - predokenné rolety - vjazdové brány (posuvné samonosné, krídlové) - parkovacie systémy - plastové okná - okenné parapety (vonkajšie, vnútorné) - markízy - mreže - tieniaca technika.

Montáž, opravy, revízie, kontroly a skúšky plynových zariadení. Opravy plynových sporákov a pl. prietokových ohrievačov - iba zn.MORA.

Kuchyne a interiéry Výroba: - kuchyňa - vstavané skrine - detské izby - spálňa - kancelárie - kúpeľňový nábytok - nábytok do škôl a škôlok .... - predaj elektrospotrebičov - komplexná rekonštrukcia interiérov bytov a domov ( podlahy, dvere, murárske, maliarske, elektrikárske práce a sadrokartón)

ROBET design s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu schodísk a zábradlia, brán a oplotenia, sklenených dverí, priečok a stien, pergol a mnoho ďalšieho.

Výroba a montáž nábytku a kompletná realizácia interiérů.Zajišťujeme architektonický návrh interiéru.

Stolárstvo. Výroba: - vnútorné a vonkajšie dvere a zárubne z masívu aj atypické - celodrevené schodiská - okná - nábytok.

Veľkoobchod, maloobchod: - kúpeľňové štúdio - PRIAMI DOVOZCOVIA DLAŽIEB A OBKLADOV ZO ŠPANIELSKA - španielske obklady a dlažby PERONDA, APARÍCIU, APAVISA, EXAGRES, GRESAN, VENATTO, KERABEN - sanitárna keramika, CATALAŇO - všetko vybavenie kúpeľne. Grafické spracovanie návrhov kúpeľní a interiérov podľa priania zákazníka.

Maloobchod, predaj: -stavebný materiál -rezacie diamantové kotúče pre ručné uhlové brúsky, stolové píly, rezače spar (betón, dlažba, taška, asfalt, keramika) -akrylátové vane, kúpeľňové doplnky, sanitárny tovar -domáce potreby, tel.: 515333107 -plynové sporáky. Stavebná činnosť: -stavby občianske, priemyselné, ...

ESLINE s.r.o. sa zameriava na návrhy, realizáciu a predaj osvetlenia pre priemyselné a logistické areály.

ESLINE s.r.o. sa zameriava na návrhy, realizáciu a predaj osvetlenia pre priemyselné a logistické areály.

FOLZA s.r.o. sa zameriava na stavby a rekonštrukcie domov a bytov, výkopové práce, montáže klimatizácií, zabezpečenie, kamerových systémov a na elektroinštalačné práce.

Spoločnosť Instalatér Brno sa zaoberá všetkými vodo inštalatérskymi, kúrenárskymi, murárskymi, maliarskymi, natieračskými a elektrikárskymi prácami. Realizujeme kompletnú rekonštrukciu bytov, kúpeľní a bytových jadier. Vykonávame dodanie a montáže plávajúcich podláh a kuchynských liniek. Zaistíme výrobu a montáž vstavaných skríň na ...

Firma SUNLS s.r.o. je popredným českým dodávateľom plastových okien, žalúzií, roliet, markíz, dverí do zimných záhrad a garážových brán. U týchto výrobkov zaručujeme výbornú kvalitu, praktickosť a zároveň dobrý estetický dojem. Naši profesionáli Vám okná či vráta precízne namontujú v priebehu niekoľkých dní. Referencie spokojných zákazníkov ...

Široký sortiment nábytkových doplnkov vám dodá firma SEKAR, spol.s r.o. Našim zákazníkom ponúkame rozsiahlu škálu nábytkových úchytiek, nábytkového kovania, bytových doplnkov, porcelánové a industriálne svietidlá, vypínače, zásuvky, okenné a dverné kľučky, keramické obklady, umývadlá alebo toalety. Nájdete u nás však aj porcelánové ...