Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Stolárstvo, výroba: - kuchynské linky - vstavané skrine - vybavenie kancelárií, ordinácií - spálňa

Zákazkové stolárstvo a stolárstvo, nábytok na mieru. Výroba z lamina: - kuchyňa - kancelárie - počítačové stoly - vybavenie predajní - detské izby - vstavané skrine - spálňa - obývacie izby - atypické výrobky. Výroba z masívu: - nábytok - dvere a deliace steny - schodisko - atypické prvky.

Maloobchod: - obklady, dlažby, sanitárna keramika, vane, záchody, batérie, umývadlá. Kúpeľňové štúdio.

Dodávka, výroba, predaj, výstavba, montáž, oprava všetkého oplotenia brán a bránok podľa požiadaviek zákazníka. Oplotenie rodinných domov, domy, obytné objekty, pozemky, firmy, stavenisko, športoviská, školy, parky aj rizikové miesta.

Spoločnosť INTEKO Sedlec s.r.o. so sídlom v obci Stredokluky v okrese Praha-západ sa zaoberá komplexnou realizáciou interiérov v oblasti komerčnej i bytovej sféry. Vďaka svojim dlhoročným skúsenostiam zaisťujeme pre svojich zákazníkov kompletné návrhy a realizácie interiérov na zákazku. Disponujeme vlastnou stolárskou a zámočníckou dielňou. ...