Na každú stavbu potrebujete kvalitné stavebniny. Vyberte si zo širokej ponuky stavebného materiálu ako sú brúsené a pálené tehly, prírodný a umelý kameň, recykláty, soklový kameň, omietky, drvené kamenivo, spojivá, malty, betóny, cement či piesok.

Stavebniny - predaj stavebného materiálu. Služby - nákladná lodná doprava. Práca - žeriavnícke práce - baranenie štetových stien - záporové paženie stavebných jám.

BPAS.CZ s.r.o. je spoločnosť, poskytujúca služby v oblasti stavebníctva. Môžete sa prísť do stavebnín pozrieť na materiály alebo pre radu, radi Vám pomôžu pri Vašich realizáciách.

Ťažba a spracovanie: -nerastné suroviny. ŠTRKOVŇA: -Ostrožská Nová Ves, Nádražní 946 -tel.:572432314, 602568333 -e-mail: straka @ dobet.cz . BETONÁRNE: -Ostrožská Nová Ves, Nádražná 946: -tel.:572432324, 572432333 -fax: 572432325 -e-mail: beton.onv @ dobet.cz . Autodoprava, doprava, preprava: -nákladné. Výroba, doprava, ...

Pobočka spoločnosti CEMEX. Betonáreň - pre zimné obdobie vybavená zariadením na ohrev zámesovej vody. - vybavená zariadením na predohrev kameniva. - súčasťou betonárne je aj recyklačné zariadenie na spracovanie zvyškového betónu.

Predaj, maloobchod: -stavebné materiály

Dovoz, predaj, veľkoobchod, maloobchod: - talianske, keramické obklady a dlažby, sprchové kúty, vane - sklenené vykurovacie telesá do kúpeľní - prírodný kameň

Stavebniny. Predaj stavebného materiálu - tehly, murivo - obklady a dlažby - strešná krytina - omietkové a maltové zmesi - náradie, nástroje - ochranné pracovné pomôcky.

Predaj pravých prírodných kamenných dyh a fólií (monolitických kamenných veľkoplošných obkladových plátov) z premenených hornín.

Stavebniny, predaj: - stavebný materiál - sadrokartón - lepidlá, betón, omietky - stavebná chémia - strešná krytina - náradie

Maloobchod a veľkoobchod: - prírodný kameň - obkladový kameň - dlažobný kameň - murovací kameň. Žula, rula, pieskovec, bridlica, porfír, čadič. Vhodný pre dlažby a obklady do interiéru aj exteriéru, oporné zítky a iné.

Spoločnosť D.P.S. spol. s r.o. je výrobca betónových tvárnic pre stavebníctvo. Dodávame debniace, úsporné, betónové, škvárobetónové murovacie tvárnice aj šalovacie tvárnice. V odbore máme dlhoročnú tradíciu. Výroba betónového stavebného materiálu: - tvárnice debniace, úsporné, pilierové - tvárnice betónové, škvárobetónové - šalovacie ...

Firma Adriatic, a.s. je veľkoobchod a dodávateľ prírodného kameňa, na sklade máme viac ako 500 druhov prírodného kameňa, ktorý importujeme z celého sveta. Veľkoobchod, import prírodného kameňa: - granit, žula - mramor - porfyr. V našich skladoch máme k dispozícii iba prvotriedny prírodný kameň, na trhu pôsobíme už 20 rokov a máme množstvo ...

Predaj, veľkoobchod, maloobchod: -stavebniny -dlažby -všetky murivo -betónové dlažby - železo. Prevádzkareň Blúzkov: 761, 75603 Blúzkov tel.: 739454298.

Predaj: -tehlový systém POROTHERM -presné tvárnice HEBEL -tehly: -plné -ľahčené -biele -šamotové -klinkery RÓBEN -lícové tehly -preklady.

Predaj stavebnín - tehly - cement, vápno - stavebná chémia - obklady a dlažba - betónové výrobky.