V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Výroba, dodávky, predaj: -bazén vrátane technológie -víceúčelové nádrže, jímky, septiky.

Obkladač. Montáž, pokládka: - obklady, dlažby.

Značkový predaj: -CHKZ Chlumčany -ZKZ * Horní Bříza -JIKA Bechyně. Veľkoobchod, maloobchod: dlažba a obklady keramické -keramika sanitárne -vany klasické a rohové -armatury vodovodné -tmely lepiace a škárovacej. Dovoz priamy: -italské obkladové materiály. Zaistenie, realizácia: -kompletné vybavenie pre hotely, banky a ...

práca: -kamenosochařské, kamenosochárstvo: -pomníky, náhrobky, krby, obklady -zhotovení nápisov, zlatenie a striebrenie nápisov.

Internetový predaj dlažieb, obkladov a mozaiky. Dlažby, obklady

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -VF technika, konektory, antény -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče a príslušenstvo.

Veľkoobchod, predaj: - fasádne profily - sadrové prvky - dekoračné lišty.

Výroba plastových výrobkov: - sanačné kliny - mrazuvzdorné terče pod dlažbu - injektážna pakry - podložky pre drevostavby - technické výlisky.

Regionálne stavebniny. Predaj štrkov, pieskov a kameniva s dopravou od 100 kg do 26 ton. Stavebný materiál, stratené debnenie, studničnej skruže, betón, izolácia, SDK, cement, lepidlá, stavebná chémia, náradie, a ďalšie. Vykonávame zemné a výkopové práce, terénne úpravy, svahovanie aj nakládku materiálov pásovým minibagre.

Stavebná firma. Rekonštrukcia domov, bytov. Zateplenie fasád. Zámkovej dlažby, ploty, okrasné múriky a iné murárske práce.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - elektroinštalačný materiál - priemyselné i domové spínače a zásuvky - modulové prístroje, prúdové chrániče - motorové spúšťače - zemniaci materiál - svietidlá - svetelné zdroje - batérie.

Velkooobchod, distribúcia, maloobchod, predaj: -Plastové potrubia, rúrky, tvarovky -armatury vodárenskej -litinové tvarovky -poklopy a mreže -šachty a septiky -kanalizační, odvodňovacie systémy -zámková dlažba

Predaj, dodávka, montáže, inštalácie: -Plastové okná a plastové dvere FenStar z 4 - 6-tich komorových profilov -garážová vráta Trido -drevená eurookná HON -Hliníkové okná a dvere.

dodávame: - plechové strešné krytiny vrátane presvetľovacích pásov - trapézové plechy - spojovací materiál

Predaj, pokládka, montáž. Plávajúce podlahy: -Drevené -dýhované. Koberce: -kusové -metráž -PVC lino -renovace podláh.

Komplexné stavebné práce. Predaj, montáže: -obklady a dlažby -kompletné vybavenia pre kúpeľne a bytové jadrá -sanitární keramika -sádrokartony, sadrokartónové priečky a podhľady -zateplovací systémy, zateplenie fasády -lepidla, temelji. Maloobchod, predaj: -nářadí -Ochranné pracovné pomôcky -stavebné ...

Člen skupiny REC Group s.r.o. .. Vývoj, výroba: - antivibračné a protihlukové dosky pre priemysel a stavebníctvo - protišmykové podložky - kanalizačné vpust (gumové poklopy) a bokovnice (obloženie koľajníc) - podlahy pre fitness a zimné štadióny, povrchy pre detské ihriská a workout - podlahy pre agrosegment - akustické a ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj a montáž podlahoviny: -plovoucí laminátové podlahy -podlahy s drevenou dyhou -třívrstvé drevené podlahy -parkety -renovace drevených podláh -parapetní dosky -palubky.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj a montáž podlahoviny: -plovoucí laminátové podlahy -podlahy s drevenou dyhou -třívrstvé drevené podlahy -parkety -renovace drevených podláh -parapetní dosky -palubky.

Výroba, servis: - mostové žeriavy - montáž diaľkového ovádání pre mostové žeriavy - elektro rozvádzače NN do 1000V - elektromontážne práce.

Dodávateľ, predaj: - plechy v tabuliach - strešné krytiny - trapézové plechy - stenové kazety - oceľové haly - fasádne obkladové panely - klampiarske výrobky - odkvapový systém.

Výrobky z kameňa na mieru: - dlažby a obklady - kuchynské pracovné dosky - kúpeľne - ónyxové steny - schody a parapety - obklady krbov - police a stoly - pomníky či grilovacie kamene.

Firma PRO-DOMA prevádzkuje najširšiu sieť maloobchodný predajní stavebnín v ČR. V sortimente predajne Uherské Hradište - Kunovice nájdete nielen stavebné a murovacie materiály, ale aj potreby a náradie pre remeselníkov, záhradné náradie a náradie pre domácnosť. Veľkoobchodní partneri majú nastavené individuálne cenové a platobné ...

realizácia: - pergoly - altány - strechy Zatepľovania fasád. Betonárske práce. Montáž a demontáž: - lešenie - sadrokartóny pokládka: - zámková dlažba - obklady kúpeľní Výstavba: - rodinné domy.

predaj - stavebný materiál, stavebniny - ručné náradie - spojovací materiál. Požičovňa náradia.