V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Výroba, predaj, montáž, servis: -elektrické rozvádzače -priamo vykurovacie vykurovanie -elektromerové rozvádzače -elektrokotle KOPRIVA -sálavé vykurovacie panely -elektrické konvektory. Elektroinštalácia. Revízia: -elektrické zariadenia. Kovovýroba: -vráta -regály -mreže -plechové skrinky. Zámočnícke práce.

Stolárstvo. Zákazková výroba: -okná, eurookná -dvere -nábytok.

Stolárstvo je zamerané na výrobu a montáž drevených okien, dverí a výrobu schodísk. Okná vyrábame v rôznych konštrukčných variantoch: -okná typu Euro IV 68 (dnes najbežnejší typ okien) -okná typu Euro 56 (starší typ eurookien pre menej náročné stavby) -okná špaletové s izolačným dvojsklom -okná špaletové s jednoduchým ...

Predaj, veľkoobchod: -fasádne farby -fasádne materiály -laky -riedidlá -maliarske pomôcky.

Predaj: - plastových okien a dverí - predokenné rolety - posuvné systémy - garážové vráta - interiérové dvere - zimné záhrady - príslušenstvo (parapety, kľučky, žalúzie).

Predaj, maloobchod, hobbymarket: -stavebné potreby -potreby pre domácich majstrov -potreby pre remeselníkov -potreby pre záhradkárov

Montáž a servis: -ekologické kotle ATMOS -splyňovacie kotly na drevo -kombinované na uhlie a drevo. Inštalatérske a kúrenárske práce.