V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov, ktoré sa týkajú bývania

Stavebná a projektová činnosť. Finančné a právne poradenstvo, hypotekárne úvery. Predaj stavebných systémov: - DURISOL - THERMOMUR. Výroba: - plastové okná - dvere - zimné záhrady z profilu REHAU S 730 - drevené okná - dvere - zimné záhrady z EURO profilov - stavebné komponenty - fasádne systémy z Al profilu HEROAL.

Dodávanie drevených garážových brán, eurookien a vchodových dverí.

Služby, montáž: -okná, dvere, garážové vráta. Výroba, obchod, predaj, poradenstvo, kalkulácia, dodávky na kľúč, zameranie, montáž, oprava, údržba, servisné práce záručné aj pozáručné: -výplne stavebných otvorov -plastové a hliníkové okná vo farebnej škále podľa RAL (aj atypy kruh, trojuholník) -AL, PVC dvere -zasklievanie dvoj, ...

Firma NOMEX GROUP s.r.o. je firma s viac ako 17 ročnou praxou v odbore spracovania kameňa. Profesionálne služby v odbore kamenárstvo, murárstvo. Rekonštrukcia bytu a bytových jadier. Ponuka kamenárskych prác. Výroba krbov, schodov, kameňa pre kuchyne a kúpeľne, dlažieb, kociek a výrobkov zo žuly, mramoru a pieskovca.

Dodávky, predaj: - španielske obklady a dlažby - sanitárna keramika - sprchové kúty - vodovodné batérie - nábytok do kúpeľní - kúpeľňové doplnky.

Dodávka, montáž, realizácia: - zdvojené podlahy HEWETSON (komplexné ponuka, drevotrieskové, minerálne dosky pre extrémne zaťaženie, celosklenené dosky pre špeciálne aplikácie) - čistiace a vstupné zóny, bariéry, rohože - premiestniteľné, prestaviteľné, systémové, mobilné priečky NORDWALL - EXTRA, LUCE, DIVA (ľahká prestaviteľnosť, ...

Lukáš Košlík - Podlahové krytiny. Predaj a montáž podlahových krytín. Predaj a montáž: - plávajúcich podláh a parkiet - ďalších podlahových krytín práce ako v domácnostiach tak vo firemných a verejných priestoroch.

Priamy výrobca, dovozca a predajca dverí, podláh a schodísk. Sklad Praha. Teraz novinka na trhu- Bambusové celomasívne dvere.

Maloobchod - obklady - dlažby Veľkoobchod - obklady - dlažby Grafické návrhy Maloobchod a veľkoobchod - sanitárna keramika

Predaj a montáž - drevostavby Zákazková výroba - kuchyňa Zákazková výroba - nábytok (vstavané skrine, stoly, skrinky, ...) Predaj - podlahy Predaj a montáž - okná - dvere Montáž - podlahy

Kúpeľňové štúdio. Predaj, návrhy: - vane a sprchové kúty - sanitárna keramika - kúpeľňový nábytok.

Spoločnosť Idealfenster, a.s. vyrába plastové a hliníkové okná, dvere, rolety, zimné záhrady, rolovacie garážové vráta, automatické dverné systémy a presklené fasády.

Predaj - vodoinštalačný materiál

Predaj: - plastové okná - eurookná - žalúzie - rolovacie systémy, rolety. .

Produkty: - hygienické systémy - sušiče rúk - koše a popolníky - doplnky. Hotelový program: - zámkový systém KABA - sučky ELITE - sejfy.