V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Buchara, s.r.o. pôsobí na slovenskom trhu už viac ako 15 rokov. Po celú dobu svojej existencie sa zaoberá maloobchodným a veľkoobchodným predajom ručne viazaných kobercov.

Ponuka stavebnej činnosti a zemných výkopových prác. Predaj stavebného, silnoprúdového a slaboprúdového elektroinstačného materiálu a ručného náradia.

Predaj: - farby - laky - maliarske náradie Práca: - maliarske - lakovnícke Požičovňa: - striekacie zariadenie - brúska na stierky - priemyselné vysávače - lešenie

Veľkoobchodný predaj farieb, lakov, aplikačnej techniky a chemických výrobkov, výroba náterových hmôt a tlačových farieb; poradenská činnosť v oblasti výroby a použitia náterových hmôt Farby a laky. Vnútroštátny veľkoobchod s farbami, lakovníckymi a maliarskymi potrebami, tapetami, linoleom a inými podlahovými krytinami Výroba náterových hmôt, ...

Stavebné a projekčné činnosti v odbore „pozemné stavby“. - dodávky a montáže plastových, drevených (EURO) a hliníkových okien - revitalizácia a rekonštrukcia panelových, bytových aj rodinných domov - hliníkové a oceľové konštrukcie.

Predaj a servis: - frekvenčné meniče značky TAIAN, TECO, INVT - skalárne vektorové s integrovaným PLC od 02 kW do 375 kW. Zaisťujeme záručný a pozáručný servis na všetky dodávané výrobky. Zástupca spoločnosti TECO Electric & Machinery Co., Ltd.

Výroba plastové okná a dvere: - z profilov Deceuninck Zendow a Inoutic Prestige. Sortiment: - Okná a dvere z profilu Deceuninck Zendow s rovným krídlom - Okná a dvere z profilu Deceuninck Zendow s predsadeným - Okná a dvere z profilu Inoutic Prestige s rovným krídlom - Okná a dvere z profilu Inoutic Prestige s predsadeným krídlom ...

Kúpeľňové štúdio, dodávka dlažieb a obkladov, kompletné vybavenie kúpeľní, sanita, batéria, kúpeľňové vybavenie, kúpeľňový nábytok - design-zastúpenie firiem (AeT ITALIA, KOS, LINKI, ZUCCHETTI, SIGNORINI, CALIBE, BRANCHETTI, PORCELANOSA, ATLASCONCORDE, ARMÓNIA ARTE CASA, a ďalšie).

Predaj: - regulátory teploty - vykurovacie telesá - rýchlospojky - spätné uzávery - termočlánky

Firma Betax Czech s.r.o., dovozca produktov pre profesionálov - ochranné rúrky a fólie na podlahové vykurovanie.

Online predaj v oblasti kúpeľní. Kúpeľňové batérie, drezové batérie, kuchynské batérie, sprchy, retro kúpeľne, rustikálne batérie, retro nábytok do kúpeľne, vodovodné batérie

Predávame bytové, domové a priemyselné vodomery, merače tepla, dávkovacie zariadenia, šróbenie k vodomerom, pomocný a inštalatérsky materiál spoločnosti Slovarm. Tiež ponúkame magneticko-indukčné prietokomery a zariadenia na prenosy stavu vodomerov. Vykonávame aj opravy a repasie všetkých typov vodomerov.

Činnosť: - Vývoz strojárskych výrobkov - predaj spojovací materiál - preprava menších zásielok

Výroba, poradenstvo, predaj, dovoz, školenia. Výrobca ľahkých strešných krytín, odkvapového systému LINDAB RAINLINE, rovinných a trapézových plechov, systémov na zastrešenie plochých striech, systémov na opláštenie budov. Tenkostenný oceľový plech. -plechová strešná krytina -z obojstranne pozinkovaného plechu s organickým povlakom - ...

Reheat s.r.o. – moderné technológie v elektrickom podlahovom vykurovaní, rekuperačnom vetraní a centrálnom vysávaní. Pomôžeme Vám s inštaláciou v byte, dome či iných priestoroch, vnútorných aj vonkajších, vrátane systému s centrálnym ovládaním. Priestory sa tak stávajú pohodlnejšie a energeticky úspornejšie s menším pohybom vzduchu a ľahšou ...

Výroba: - dverí - pokosov, úkosov a oblúkov - bočných svetlíkov a nadsvetlíkov Predaj: - dvere (biele, vchodové, dyhované, bezpečnostné) - ADOOR NATUR - atypické - EXKLUSIVE - zárubne, okná - kovanie, podlahy, vitráže.

Ponúkame striedavé a jednosmerné regulované pohony, frekvenčné meniče, softštartéry, motory, elektroprevodovky, trafa, zdroje AC/DC, UPS, PLC systémy všetko od firmy Siemens. Vykonávame certifikovaný servis a opravy meničov Siemens a montáže zariadenia.

- Kyslíko-palivové horáky s povrchovým zmiešavaním - Príslušenstvo - Leštenie plameňom

Našim hlavným zámerom je poskytovanie profesionálnych služieb a kompletných dodávok kanalizačných a odvodňovacích systémov pre zákazníkov, stavebniny aj stavebné a montážne firmy.

Služby: - drevené podlahy - vinylové podlahy - koberce

Okná, dvere dodávka a montážne nemeckých firiem Aluplast a Salamander.

Stolárske práce Zákazková výroba - kancelársky nábytok - podlahy - okná - dvere.

AB Parket Predaj, montáž: - drevené, laminátové, plávajúce podlahy - vlysové parkety Predaj: - laky, tmely, lepidlá Požičovňa: - brúsky na parkety. Poradenská služba.

-Realitná činnosť -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom

Plastikárska výroba, predaj a montáž: -plastové okná, okno, okien a dvere, dverí vchodové aj balkónové -zameranie, konzultácie a spracovanie cenových ponúk zadarmo -využívame naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kovanie firmy WINKHAUS -dodávame aj doplnky -parapety, žalúzie, siete, sieť proti ...