V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Práca: -klampiarske, pokrývačské, tesárske a izolatérske Predaj: -strešné prvky LINDAB

Predaj spojovacieho materiálu, kotevné techniky, náradie. -maloobchod - veľkoobchod -doprava spojovacieho materiálu v rámci celej SR (zberná slúžka GEIS - palety, resp. GENERAl PARCEL - balíky) -kompletácia dodávok -balenie -poradenská činnosť

Podlahárstvo. Predaj a montáže všetkých druhov podlahy: - vinylové - drevené - laminátové - pvc. Starostlivosť, doplnky, realizácia. Fakturačná adresa: - Dolní Němčí, Nad Hájkom 859.

Pavol Kalvoda sa zaoberá celou stavebnou činnosťou. Svojim zákazníkom ponúkame rekonštrukcie bytov i rodinných domov, vrátane výstavby rodinných domov na kľúč, realizáciu a zateplenie fasád, bytových jadier, omietok a sadrokartónových podhľadov a priečok, pokládku zámkovej dlažby a ďalšie murárske práce. Súčasne tiež požičiavame fasádne ...

predaj: - elektromateriál, elektroinštalačný materiál, prístroje - káble, vodiče, svietidlá, svetelné zdroje - materiál (úchytný, úložný, hromozvodový a zemniace) - rozvádzače a batérie - náradie a ochranné pomôcky.

Veľkoobchod: -elektroinstalační materiál a svietidlá. sortiment: -kabely, vodiče a príslušenstvo -elektromateriál, rúrky, lišty, káblové žľaby, upevňovací materiál -domovní spínače, zásuvky a vidlice -Priemyselné spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové prístroje a príslušenstvo, ističe, prúdové chrániče, ...

Spoločnosť je certifikovaná podľa ČSN EN ISO 9001: 2001 Spoločnosť je zapojená do systému EKO-KOM. Spoločnosť je držiteľom certifikátov EKOLAMP a Merit Concept A. Veľkoobchod: -elektroinstalační materiál a svietidlá. sortiment: -kabely, vodiče a príslušenstvo -elektromateriál, rúrky, lišty, káblové žľaby, upevňovací materiál ...

Spoločnosť je certifikovaná podľa ČSN EN ISO 9001: 2009 Spoločnosť je zapojená do systému EKO-KOM Spoločnosť je držiteľom certifikátov EKOLAMP a Merit Concept A. Veľkoobchod: -elektroinstalační materiál a svietidlá sortiment: -kabely, vodiče a príslušenstvo -elektromateriál, rúrky, lišty, káblové žľaby, upevňovací materiál ...

Spoločnosť CRP SERVICE, s.r.o. sa špecializuje na hliníkové okná, dvere a záhrady, presklené steny a fasády, sklohliníkové doplnky, montážne práce a projekcie a konštrukcie.

VSB Lighting s.r.o. sa zameriava na predaj komponentov pre strojárstvo, kotevnú techniku, stavebnú chémiu a na svojom e-shope má aj široký výber náradia a komponentov.

Spoločnosť Wiretech s.r.o. sa zameriava na spojovaciu techniku, spracovanie káblov, odporové zváranie a uoltrazvukovú technológiu.

Inteligentné bývanie s.r.o. sa zameriava na inštalácie a správu internetu a sietí v domácnostiach a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a prevádzkuje e-shop s výrobkami pre múdru domácnosť.

FAVOUR store s.r.o. sa zameriava na predaj materiálu na pracovné dosky a kuchynské skrinky, drezov a umývadiel, varných dosiek a obkladov.

Tieniaca technika, predaj, montáž: -markízy, markíza, žalúzie, rolety, siete proti hmyzu, romány vnútorné a vonkajšie -garážové vráta -plastové okná -tieniace plachty.

Spoločnosť OSMI Pro s.r.o. sa zameriava na dodávku sortimentu pre stavebný a výrobný priemysel. Ide napríklad o vŕtacie a sekacie nástroje, brúsnu, reznú a diamantovú techniku, ručné náradie, čerpadlá, batérie a mnoho ďalšieho.

Elektro-Monteur s.r.o. sa zameriava na výrobu rozvodov, elektromontážne práce, programovanie, automatizáciu, reguláciu kúrenia a chladenia a mnoho ďalšieho,

Kúrenie najlacnejšie s.r.o. je montážna spoločnosť, ktorá predáva materiál a produkty týkajúce sa kúrenia, radiátorov, rozvodov, kúpeľní, kuchýň, solárnych systémov a mnoho ďalšieho.

Výroba, predaj: - výkonové odpory - brzdné odpory pre frekvenčné meniče - rozbehové odpory pre žeriavy - zaťažovací a ochranné odpory výkonov od 200W do 6mW. Dodávka generátorov, motorov od 10kW do 1MW, dodávky a inštalácie frekvenčných meničov a striedačov.

Spoločnosť Opravy a Repase s.r.o. sa zameriava na stolárske repasie, lakovnícke práce a opravy okien a dverí.

Vorlíčkovo Truhlářství sa zameriava na výrobu a renováciu nábytku detských a obývacích izieb, spální, kuchýň. Ďalej sa spoločnosť postará o podlahy, dvere a stropy.

Spoločnosť REX strechy s.r.o. je predajcom strešných materiálov pre firmy aj osobný odber. Zameriava sa aj na technické poradenstvo, kalkulácia a rozvoz tovaru.

Firma dodáva modelové aj zákazkové vonkajšie, záhradné, terasové sauny a fínske sauny.

Zákazková výroba a predaj vlnených výrobkov. Predávame deky, koberce, tašky a doplnky z vlny.

Maloobchod, predaj: -elektroinštalačný materiál, ističe -zásuvky, stýkače, vypínače, spínače -poistky, objímky, vidlice, relé, žiarivky -žiarovky, bleskozvodný materiál.

Kúrenárstvo, výroba: -klasické rúrkové telesá -oblé rúrkové telesá -atypické rúrkové telesá -kúpeľňové radiátory, radiátor -plastové, kovové držiaky.