Široký výber dvojvrstvových a trojvrstvových drevených podláh, parkiet, vlysov a masívnych dosiek. Pre dlhú životnosť drevenej podlahy využite ošetrovacie oleje. Renovácia a brúsenie navráti pôvodný vzhľad vašim parketám.

Návrhy, predaj, pokládka, montáže, servis: - podlahové krytiny - PVC, vinyl, prírodné linoleum, koberce, korky, drevené a laminátové plávajúce podlahy, vonkajšie terasy, čistiace rohože, schodiská.

Maloobchodný a veľkoobchodný predaj: - podlahových krytín a príslušenstva, koberce, PVC - plávajúce podlahy QuickStep, BerryFloor, Egger, Steier Parket - interiérové dvere a zárubne PRÜM, LipBled a Dextüra, Invado - dverové kovanie - schodisko, obklady schodísk, zábradlia - vinylové podlahy - drevené podlahy - laminátové podlahy.

Predaj, montáž: - podlahové krytiny - koberce - PVC, linoleá - parkety

Predaj, montáž, servis: - žalúzie horizontálne a vertikálne - plávajúce podlahy laminátové a drevené. Zákazková výroba: - kuchyňa na mieru - vstavané skrine - dverí, schodísk, nábytku. Prevádzkareň: Komárov.

Naša firma sa špecializuje na terasy z drevoplastu a ich LED osvetlenie – tieto terasy sú bezúdržbové a hlavne bezpečné aj pre vaše deti. Veríme, že na relaxáciu a odpočinok sú pre vás tou správnou voľbou. Drevoplastové WPC terasy a ich výhody: - odolné - bezúdržbový povrch - bezpečné (protišmykové, bez triesok) - veľmi rýchla a jednoduchá ...

Montáž: - nábytku (sektorový, kuchynské linky, obývacie steny, detské izby, kancelársky nábytok, spálne) - dverí - dverných zárubní - pokládka plávajúcich podláh.

Predaj: -koberce metráž -koberce kusové -behúne -koberce záťažové -PVC linoleum -plávajúce podlahy -matrace -garniže.