Drevené okná a dvere sú najlepším riešením pre nízkoenergetické a pasívne domy. Ponúkajú značnú úsporu, širokú škálu drevodekorov a vykazujú dlhú životnosť. Eurookná si môžete zaobstarať aj vo variante s nalepovacími priečkami alebo izolačným sklom.

Môžeme pre Vás vyrobiť takmer všetky výrobky z masívnych, dyhovaných a laminátových materiálov. Zameriavame sa na kvalitnú ručne robenú prácu. Produkty: -schody -kastlové okná -dvere a vráta -kuchyňa -kancelársky nábytok -zimné záhrady -pergoly -podlahy -stropy -sústružené prvky.

Výroba: -kuchyňská linka, obývacie steny, detská izba, predsieň, kúpeľňový nábytok -Vstavaný skrine -schodiště, okno -obložkové zárubne z masívneho dreva (vrátane interiérových i vchodových dverí). Zameranie a rozvoz pri objednávke nad 10 000 Sk, - ZADARMO! ! prevádzkareň: -stolárna v areáli poľnohospodárskeho družstva Dobřínsko.

Okná plastové, drevené, strešné, plasthliníkové, drevohliníkové, montáž okien, dverí, výplne stavebných otvorov Znojemsko, Mikulov, Hrušovany nad Jevišovkou, Moravský Krumlov, Moravské Budějovice Dvere: - terasové - posuvné - masívne - vstupné - balkónové - bezpečnostné - plastové - fólia a laminát - masív a dyha - otočné - posuvné- ...