Drevené okná a dvere sú najlepším riešením pre nízkoenergetické a pasívne domy. Ponúkajú značnú úsporu, širokú škálu drevodekorov a vykazujú dlhú životnosť. Eurookná si môžete zaobstarať aj vo variante s nalepovacími priečkami alebo izolačným sklom.

Firma Polach zaisťuje v Tachove stolárske práce. Stolárstvo: - drevené okná - drevené dvere - zárubne. Ďalej prevádzkujeme brusiareň. Brúsime: - píly - hobľovacie nože - reťaze na motorové píly - kuchynské nože a ďalšie nástroje pre dom aj záhradu.

Firma Jiřího Bicera sa v Soběslavi sa špecializuje na servis, renovácie a opravy drevených okien. Poskytuje: - opláštenie okien hliníkovými profilmi - servis drevených aj plastových okien - kompletná renovácia okien - presklievanie skiel.

Podnikáme v oblastiach stolárstva, pozemnej stavby, zámočníctva, autodoprava a zemnej práce. Stolárstvo: - drevené okná - dvere interiérové, exteriérové - vráta - vjazdové brány - schodisko - plávajúce / masívne podlahy - kuchynské linky - vstavané skrine - pergoly, altány - nábytok. Stavebné práce: - výstavba a rekonštrukcia ...

Stolárstvo, modelárstvo - výroba dverí, samonosných schodísk.

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - skrine - spálňa - schody - detské izby - dvere

BPAS.CZ s.r.o. je spoločnosť, poskytujúca služby v oblasti stavebníctva. Môžete sa prísť do stavebnín pozrieť na materiály alebo pre radu, radi Vám pomôžu pri Vašich realizáciách.

Stolárstvo Výroba: -schodisko -kuchynský nábytok -spálňa -dvere

Predaj, montáž: -okná plastové, hliníkové -drevené eurookná.

Okná plastové, hliníkové, drevené eurookná.

Stolárstvo, výroba: - dvere - nábytok - vstavané skrine - kuchyňa - schodisko - pergoly Tesárske práce.

Interiérové a kuchynské štúdio Hanák realizuje zákazky nielen v Zlíne, ale aj celom Zlínskom kraji. Našou hlavnou činnosťou sú návrhy, realizácia interiérov, kuchyne, obývačky, spálne na zákazku a priamo na mieru zákazníkovi. Robíme kompletný interiérový dizajn a realizácia kuchýň a interiérov na mieru. Ku každému klientovi pristupujeme ...

Stolárstvo, stolárstvo, zámočníctvo, kováčstvo, stavebná činnosť. Výroba: - nábytok - okná - ploty - drevostavby - vráta - interiéry z masívu, corianu a HPL. Obchodná činnosť: - drevospracujúci priemysel. Návrh, realizácia: - interiéry.

Predaj, montáž - plastové okná a dvere - drevené okná a dvere - hliníkové okná a dvere - žalúzie - parapety - siete proti hmyzu - rolety.

Stolárstvo, výroba, predaj, distribúcia, dodávka: -interiérové dvere a zárubne z masívu -dvere posuvné, plné, presklené s priečkou, celopresklené, elegantné -zárubne do hrúbky steny 300 mm z masívneho dreva -nad 300 mm z dyhovanej latovky -šírka obložiek 65 alebo 85 mm -súčasťou dodávky je tesnenie vo farbe použitej dreviny, protiplech a ...

Predaj, montáž: - plastové okná, dvere - drevené okná, dvere - drevohliníkové okná

Montáž: - drevené, plastové, hliníkové okná a dvere - garážové vráta - žalúzie, rolety - siete proti hmyzu

Obchodné zastúpenie VEKRA okna. Dodávka: - plastové okná - drevené okná - hliníkové okná - drevohliníkové okná - interiérové dvere - vchodové dvere.

Stolárstvo. Výroba - kuchyňa - vstavané skrine - interiérové dvere - schody.

Stolárstvo - zákazková výroba dverí, kuchýň, nákladov a vstavaných skríň.

Stolárska práca. Výroba: -kuchyňa -obývacie steny, nábytok -dvere, záhradný nábytok.

Zákazková výroba plastových okien a dverí. Zimné záhrady. Dodávka drevených okien a dverí. Interiérové dvere. Garážové vráta. Žalúzie a tieniaca technika, markízy, siete proti hmyzu. Demontáže, montáže, začistenie, likvidácia. Projektová činnosť, poradenstvo v súvislosti so zákazkou.

Veľkoobchod, maloobchod, montáž, oprava, servis: - plastové, euro a hliníkové okná, dvere - sekcionálne garážové brány - parapety

Práca: - pokrývačské - klampiarske - montáž strešných okien - hydroizolácia.

Stolárstvo. Výroba - postele - kuchyňa - dvere vchodové aj interiérové.

Výroba, montáž: - drevené okná, dvere - dvere - podlahy, palubovky, obloženie - zábradlie drevené, kované, kovové, nerezové alebo sklenené Predaj: - stolárske rezivo - spojovací materiál