Drevené okná a dvere sú najlepším riešením pre nízkoenergetické a pasívne domy. Ponúkajú značnú úsporu, širokú škálu drevodekorov a vykazujú dlhú životnosť. Eurookná si môžete zaobstarať aj vo variante s nalepovacími priečkami alebo izolačným sklom.

Stavebná firma: -stavebné práce -domy na kľúč -rekonstrukce -zateplování -sádrokartony -montáž okien a dverí plastových i drevených -elektroinstalace -tesařské práce -pokrývačské práce -topenářské a inštalatérske práce -PROJEKTY stavieb vrátane remesiel, požiarnych správ, statiky atď.

Drevovýroba David Kraus sa zaoberá spracovaním dreva, stolárskym a tesárskymi prácami. Vyrobíme pre Vás záhradné prvky, pergoly, terasy, nábytok, kuchyne, schodisko a mnoho ďalších produktov podľa Vášho želania. Zrealizujeme aj výstavbu drevostavieb. Pôsobíme prevažne v okolí Turnova, ale svojich zákazníkov máme aj v Jablonci nad Nisou, Liberci, ...

práca: - stolárske - stolárskej - výroba nábytku, dverí

Predaj, montáž, servis: - plastové, hliníkové, drevené okná a dvere - rolety, žalúzie - garážové vráta - zimné záhrady

Stolárska výroba, stolárstvo. Dřevovýroba. Výroba a montáž interiérových dyhovaných dverí s polodrážkou aj bez polodrážky, obložkových aj rámových zárubní z tradičných i netradičných dýh. Výroba a montáž schodísk, obklady stien i stropov. Výroba vstavaných skríň a nábytku na zákazku.

predaj - drevené terasy, podlahy - záhradný nábytok - stavebné materiály a rezivo - izolácia - dvere, zárubne.

činnosť: - renovácia drevených okien - dodatočná montáž alu opláštenie z vonkajšej strany okien

Stolárstvo, výroba: - dvere, vráta - nábytok - kuchyne - schody

Stolárstvo, výroba: - schody - dvere - kuchyne - skrine

Stolárstvo, výroba nábytku - kuchyne - spálňa - okná.

Veľkoobchod, predaj, montáž: -Plastové okná a dvere ALUPLAST -3 až 6 komorový profil s uzavretou oceľovou výstuhou v ráme aj krídle -možnosť výberu dizajnu (farba, tvar) -celoobvodové kovania ROTO drevené okná hliníkové okná a dvere Oceľové bezpečnostné dvere, vchodové dvere zasklievanie lodžií montáž ...

Stolárstvo, výroba nábytku na mieru - vstavané skrine na mieru - predsieňovej steny - komody - šatníkové skrine s posuvnými dverami - okná.

Stolárstvo, výroba: - repliky pôvodných dobových a historických okien a dverí - nábytok - schodisko - dvere Porez guľatiny.

HOME STUDIO činnosť - liate podlahy - pokládka vinylových podláh - montáže interiérových dverí.

Stolárstvo, výroba: - nábytok - dvere - schodisko - zákazková výroba

Stolárstvo, výroba: - nábytok - kuchyne - dvere - schodisko

Stolárstvo, zákazková výroba nábytku - kuchyne - obývacie steny - dvere - spálňa.

Firma Tomáš Tvrdík, Kutná Hora a Hradec Králové ponúka, interiérové dvere, koberce a PVC, drevené podlahy. V našej predajni a vzorkovni nájdete: parkety Drevené plávajúce podlahy Laminátové plávajúce podlahy dosky Koberce: kusové, metrové, záťažové či dizajnové PVC korkové podlahy mozaiky lišty Samozrejmosťou je pokládka alebo ...

Dodávka a montáž: - okien, dverí / PVC, Al, drevo /, vonkajších roliet, garážových brán, žalúzií, sietí proti hmyzu, parapetov, zimných záhrad.

Príprava, výroba, dodávka a montáž: -okna a vchodové dvere -SIETE proti hmyzu, žalúzie, vonkajšie parapety, okenice, pivničné okná, doplnkov pre štýlové a pamiatkovej objekty -Bezplatné konzultačná činnosť a spracovanie konkrétnej ponuky na dodávku a montáž našich výrobkov.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Spracovanie dreva, výroba drevených, korku, slamy a pletacích materiálov -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Zasilatelství a zastupovanie v colnom konaní

Montujeme plastové, drevené a hliníkové stavebné výplne otvorov. Komplexné služby v oblasti stavebného dozoru, servisu okien a dverí a repasácie drevených okien.

Stolárstvo, stolárske práce, výroba stavebné stolárstvo, stolár. Stolařství, stolárske práce, stolár. Výroba nábytku, nábytok na mieru: -bytový a kancelársky nábytok -kuchyně, kuchýň, kuchynská linka -Detská izbu -Drevené, drevené okná, okno, dvere -stoly a stoličky -schodiště, schody, schodiskách -Konštrukcia, konštrukciou, ...

Stolárstvo, výroba nábytku - dvere - schodisko - kuchyne.