Drevené okná a dvere sú najlepším riešením pre nízkoenergetické a pasívne domy. Ponúkajú značnú úsporu, širokú škálu drevodekorov a vykazujú dlhú životnosť. Eurookná si môžete zaobstarať aj vo variante s nalepovacími priečkami alebo izolačným sklom.

Renovácia dverí a zárubní Zlín, oprava: - dvere, zárubne - vstavané skrine - kuchynské linky. Predaj, montáž: - nových dverí a obložkových zárubní.

Stolárstvo: - zákazková výroba nábytku - kuchyňa, predsiene, stoly, kúpeľňový nábytok - dvere, vráta - detské ihriská.

Máte v pláne renováciu dverí, zárubní či kuchynskej linky? Potom je pre Vás riešením využiť služby spoločnosti Renovax, s.r.o. V rámci našej činnosti sa špecializujeme na renovácie dverí, zárubní a kuchynských liniek. Renovácia vykonávame za pomocou špeciálnej poťahovej hmoty. Zákazník si môže vybrať z 26 základných odtieňov podľa vzorkovníka. ...

TVT EURO-okna s.r.o. Babice je firma z Českej republiky zo Zlínskeho kraja. Sme popredným českým výrobcom drevených eurookien, špaletových aj drevohliníkových okien, vchodových aj interiérových dverí, posuvných stien a garážových brán. Pôsobíme prevažne v Zlínskom kraji, svoju činnosť však smerujeme na celé Česko aj na Slovensko. Radi Vám ...

Výroba, montáže: - palubovkové dvere - dvojkrídlové palubovkové dvere - vchodové kazetové dvere - interiérové dvere - zárubne, prahy - zámky a kovania.

Stavebné práce, stavebná činnosť. Občianske stavby. Stavby priemyselné, poľnohospodárske, vodohospodárske a dopravné. Zámočníctvo, výroba oceľových konštrukcií - haly, sklady truhlářství: - výroba: - nábytok, okná, dvere, podlahy, altánky.

Spoločnosť SVAPO, s.r.o. sa už viac ako dvadsať rokov venuje stavebnej činnosti. Zameriavame sa na výstavbu rodinných domov, komerčné i bytovú výstavbu, rekonštrukcie, zatepľovanie, sadrokartonárske práce, podhľady a priečky. Ďalej tiež vykonávame zámočnícke práce a dodávame strešné okná a žalúzie. Sídlime na adrese Skořepka 336/15, ...

Výroba: - terasy WPC - infra vykurovacie panely - okná - dvere - zimné záhrady

predaj: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích izieb -kuchyňské linky -postele -obývacia steny -Dvere.

predaj: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích izieb -kuchyňské linky -postele -obývacia steny -Dvere.

predaj: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích izieb -kuchyňské linky -postele -obývacia steny -Dvere.

Výroba, predaj: - nábytok kancelársky, pracovné - zostavy do obývacích izieb - kuchynské linky, kuchyne - spálne, postele - obývacie izby - dvere.

Stolárstva. Zákazková výroba: -nábytok -stavebné stolárstvo - EURO okná, dvere (EUROOKNA) -Zariadenia interiérov, barov, predajní, kancelárií, reštaurácií. Prevádzková doba: Po: 6: 00 - 16: 30hod. Ut-Št: 6: 00 - 14: 30hod. Pá: 6: 00 - 12: 30hod.

Skrine na mieru - vždy originálne riešenie priestoru: - vstavané skrine na mieru sa stali neodmysliteľným doplnkom, obývacích izieb, spální a detských izieb miliónov domácností po celom svete - vstavané skrine dokonale využívajú priestor a poskytujú nepreberné množstvo i variabilitu úložných plôch. Kancelársky nábytok: - kompletná ...

Obchodná činnosť - predaj materiálu pre stolárov Stolárske práce Zákazková výroba - drevené obaly Zákazková výroba - nábytok Výroba - reklamné predmety Zákazková výroba - dvere

Stolárstvo, stolárske práce, nábytok na mieru. Zákazková výroba: -nábytok -kuchyňa -vstavané skrine -dvere -okná -bytové doplnky.

Naša spoločnosť Cherbourg s.r.o. sa zaoberá zákazkovou kovovýrobou a zámočníckymi a stolárskym prácami. Našu ponuku využijete v priemysle, stavebníctve, poľnohospodárstve, obchode a službách, dopravy ai. Vyrábame pre malé a veľké prevádzky, ale aj pre domácnosti. Naša plne vybavená dielňa je zárukou kvality našich výrobkov. Snažíme sa splniť ...

Výroba: -zákazkové stolárstvo -výroba na mieru -vnútorné, vchodové dvere -vráta -nábytok -ďalšie stavebné a nábytkové výrobky do interiéru a exteriéru. Služby: -od návrhu až po finálnu montáž.

Stolárstvo - stolárske práce Výroba okien a dverí

Výroba, dodávka, montáž. Okná a dvere: -drevená -plastová -hliníková. Zimné záhrady. Garážové brány: -sekčné -rolovacie -výklopná.

Zaoberáme sa predajom a montážami podlahových krytín a interiérových dverí. Predaj a pokládka podlahových krytín:  - laminátové plávajúce podlahy - majú dlhú životnosť, nárazuvzdornosť, odolnosť voči teplu a dlhodobému žiarenia UV  - drevené podlahy  - korkové podlahy - skvele izolujú teplo a vibrácie, spoľahlivo tlmí aj zvuk, nepodliehajú ...

Výroba, predaj, montáž - drevené eurookná, dvere Predaj, montáž - plastové okná, dvere - žalúzie - siete proti hmyzu - vnútorné a vonkajšie parapety

Zákazková výroba nábytku pre rodinné domy, byty - kuchynské linky, vstavané skrine, masívne dvere, obývacie a detské izby, spálne alebo atypického nábytku. Vybavenie kancelárií, reštaurácií a obchodov.

Stolárstvo. Výroba - okná, dvere, schodiská. Tesárstvo. Výroba tesárskych konštrukcií - väzby rodinných domov, altánkov, prístreškov.

Stolárstvo, výroba: - drevené okná, dvere - schodisko - bytový nábytok.