Výroba, predaj, montáž a následný servis plastových, drevených, hliníkových alebo kombinovaných okien a dverí nachádza uplatnenie vo všetkých oblastiach. Zimné záhrady, rekonštrukcie, presklené fasády, protipožiarna ochrana, strešné okná alebo eurookná.

Zoukar s.r.o. sa zameriava na výrobu špaletových okien a vonkajších aj vnútorných dverí pomocou kvalitných drevoobrábacích strojov.

Spoločnosť Schody Vlastimil Mandát so sídlom v Jemnici vyrába na mieru drevené schodiská, madlá a drevené lišty z masívu a drevín tej najvyššej kvality. Drevené schodiská, madlá a lišty vyrábame a dodávame pre oblasť Vysočiny, Třebíča, Telče, Dačíc a Znojma. Pri výrobe drevených schodísk a madiel na mieru poskytujeme komplexné služby, ako je: ...

Zákazková výroba a montáž: - kuchynské linky a kompletné kuchyne - interiérové dvere z masívu - drevené podlahy - eurookná

Firma Truhlářství Tandem so sídlom v Prahe sa už od roku 1995 zaoberá predovšetkým zákazkovou výrobou a montážami stolárskych výrobkov, a to ako nábytku, tak aj stavebných prvkov, ako sú okná, dvere, schodiská a podobne. Na výrobu používame masívne drevo aj doskové materiály ako sú dyhované dosky, lamino, DTD, MDF, HDF a latovky. Naša ...

zákazková výroba - schody - kuchyne - vybavenie interiérov - interiérové dvere Návrhy a realizácie - vybavenie interiérov zákazková výroba - kuchyne - interiérové dvere - drevené schodiská.

montáž: -interiérové dvere a zárubne -Posuvné dvere na stenu aj do puzdra -bezpečnostné a protipožiarne dvere -obložkové zárubne na existujúce kovovej zárubne OKZ -stavebné puzdier -renovace dverí á zárubní - potiahnutie kvalitné fóliou -vestavné a šatňové skrine orientovaná, kalkulácie, dodávka a dovoz

Stavebná firma: -pozemní staviteľstvo -zateplování -Oprava fasád. Developerské projekty.

Predaj, montáž: -plastové okno, okná, dvere -hliníkové okná, dvere -drevené okná, dvere -rolety, markízy -predokenné rolety -sieťky proti hmyzu.

Stolárstvo, stavebné stolárstvo, eurookná Moravský Krumlov - drevené stoly, stoličky - okná - interiérové dvere - exteriérové dvere -schodiště selzký nábytok -nábytok z masívu -nábytok do pivnice

Stolárstva. Stolárske výrobky: -okna, dvere, schody -nábytok a ďalšie

Drevárska výroba, drevovýroba. Stavebné stolárske práce. Stolárstvo. Výroba stavebné prvky z dreva. Drevostavba vrátane prvkov pre montované stavby. Výrobky z dreva, drevo.

Stolárske práce, zákazková výroba: -eurookno, eurookien -Dvere balkónové, interiérové, vchodové -nábytku, nábytok bytový, kancelársky -nábytok pre hotely, sklady, kancelárie -interiéry.

Josef Reiter sa zameriava na stolársku výrobu nábytku, kuchýň, schodov, dverí a zárubní.

Výroba, predaj, montáž: -hliníkové zábradlie -nerezové zábradlia -zasklívací systémy -Hliníkové okná, dvere, profily, kompozitné panely. -rekuperace.

Spoločnosť VF - Bau s.r.o. pracuje v oblasti stavebníctva so špecializáciou na fasády, zateplenie, rekonštrukcia bytových jadier a stavieb. Ďalej sa spoločnosť zameriava aj na pokládku dlažby, stavbu plotov a montovanie okien.