Radiátory, radiátorové kohútiky a ventily, teplomery, manometre, termostatické hlavice, odvzdušňovacie ventily, poistky, expanzné nádoby, dymovody a pod. spadajú do sekcie kúrenárskych materiálov, ktoré sú nevyhnutné nielen pri inštalácii kúrenia.

Pán Fitinka pôsobí už 15 rokov a spoločne s odborníkmi a spolupracujúcimi partnermi ponúka iba kvalitné a overené produkty pre inštaláciu vody, plynu a kúrenia, Na svojom e-shope aj v kamennej predajni Pan Fitinka ponúka kúrenársky, vodoinštalačný a kanalizačné materiál, nádrže na vodu, solárne aj vetracie príslušenstvo a mnoho ďalšieho pre Váš ...

Firma Jan Beneš sa špecializuje na predaj vodoinštalačného a vykurovacieho materiálu. V našom širokom sortimente nájdete kotly, radiátory, krby, ohrievače, čerpadlá, krbové vložky, čerpadlá či kúpeľňové vybavenie. Vyberať môžete aj z pohodlia Vášho domova, prostredníctvom nášho e-shopu. Predaj, e-shop: - vodoinštalačné a kúrenársky materiál - ...

Materiály pre podlahové kúrenie, stenové vykurovanie, stropné chladenie, pripojenie vykurovacích telies a rozvody vody v plastoch. Podlahové konvektory (fan coil) - výroba a predaj. Technická podpora a poradenstvo pre montážne firmy i stavebníkov v celej SR. Dcérska spoločnosť rakúskej firmy. Pobočka - Petr Korkisch: Nad Vršovský horou Praha ...

Montáž, oprava, servis, revízie: - vyhradených plynových a elektrických zariadení - zváračské práce

Spoločnosť CRANP - KOVO, spol. s r.o. sa špecializuje na výrobu kotlov na tuhé palivá. Vašom sortimente nájdete kotly na drevo, pelety a viacpalivové kotly. Zamestnávame iba kvalifikovaných odborníkov a na výrobu našich produktov používame materiály najvyššej kvality, ktoré sú podrobované systematickým skúškam a testom. Naše kotly sú zaradené do ...

E-shop, montáž: - elektrické podlahové vykurovanie - vykurovacie rohože.

Veľkoobchod: - vodoinštalatérsky materiál - kúrenársky materiál - voda, kúrenie, plyn.

Montáže vodo topo. Predaj: - vodoinštalatérsky, kúrenársky a plynársky materiál - obklady, dlažby, lepidlá. - kanalizačné prvky zo zahraničia.

Montáž, výroba, servis, predaj: - kotly, horáky - stredotlakové a nízkotlakové parné kotly - ekologický parný kotol - prepraviteľné kotolne - ohrievače vody a vzduchu - tlakové celky, náhradné diely pre kotly a horáky. Montáž, stavby: - plynové rozvádzače - plynovody, kotolne na kľúč - rekonštrukcia kotolní, pecí, kotlov.

Poradenstvo v oblasti úspor tepelnej energie. Priemyselné armatúry, vykurovacie jednotky, plynové infražiariče, komíny. Kúrenárske práce. Tenisový tréner - výučba tenisu.

Vývoj, výroba a distribúcia: - súprav pre reguláciu nesúčasného vykurovania - vykurovanie ovládané prostredníctvom internetu.

Montáž, opravy: - domové plynovody - ústredné vykurovanie - vodoinštalácia. Predaj: - kotly - ohrievače - ohrievače - radiátory.

Predaj, opravy, montáž: - merače tepla. Predaj, montáž: - vodomery - merače tepla a vodomery - diagnostický servis meračov tepla - merače tepla DANFOSS - frekvenčné meniče DANFOSS. Rekonštrukcia: - ústredné kúrenie. Servis: - plynové kotly.

Výroba, predaj: - plynové, kombinované a elektrické sporáky - kuchynské odsávače pár - plynové ohrievače - vstavané spotrebiče - rúry, varné dosky, mikrovlnné rúry - elektrické zásobníkové ohrievače vody - sklokeramické dosky.

Plynoinštalačné práce. Kúrenárske práce. Vodoinštalačné práce. Montáž: - kotly aj MARATOP - radiátory - potrubie.

Predaj paliva: - uhlie - koks - pevné palivá - čierne, hnedé uhlie - drevené, uhoľné brikety - palivové drevo na zakúrenie. Predaj, montáž, servis: - kotly na tuhé palivá - skladanie uhlia pásom až do pivnice.

SELM MORAVA s.r.o. Šternberg Veľkoobchod: - voda, kúrenie, plyn - sanitárna keramika Jika, Ideál Štandard - vane - plechové, plastové Kaldewei, Teiko Wagnerplast - sprchové kúty, izolácia potrubia - plastové rozvody - radiátory Radik, Liatina, ŽDB - vodovodné, termostatické batérie - fitingy čierne, pozink mosadz - ...

Veľkoobchod, maloobchod: -vykurovanie -čerpacia technika Grundfos -teplovodné obehové čerpadlá -teplovodné kotly -expanzomaty -ohrievače Tatramat -radiátory -meracie a regulačné prvky -hadice, čerpadlá -domáce vodárne -drobné armatúry.

Montáž, dodávka technologických celkov: - dodávka a montáž potrubných rozvodov (tepla, vzduchu, vody, pary, chladiva) - rekonštrukcia vykurovacích systémov - výrobných prevádzok, sídliskových kotolní - rekonštrukcia kotolní - rekonštrukcia vonkajších potrubných rozvodov (UT a TUV - ISOPLUS) - tepelná izolácia potrubných rozvodov - ...

Firma pracuje v certifikovanom systéme kvality ISO 9001:2000 Výroba: - oceľové radiátory a príslušenstvo - pasce na hlodavce - pasce na zver a škodnú - spracovanie plechov na CNC strojoch - delenie plechov - tvárnenie - zváranie. Služby: - projekcia a inštalácia v odbore plyn, voda, kúrenie. Možnosť poskytnutia náhradného ...

Predaj, e-shop: - kuchynské spotrebiče - kotly - kúrenie - umývadlá - vane - WC.

Tepelné čerpadlá. Solárne panely. Kúrenie-voda-plyn.

Spoločnosť ELMET TRADE sa zaoberá distribúciou a predajom ohrievacej techniky značky Elektromet v Českej republike. Ide hlavne o kotly na tuhé palivá, bojlery, ohrievače vody, solárne výmenníky, akumulačné nádoby, solárne systémy, solárne kolektory, automatické kotly či kotly na pelety.

Výroba, predaj: - hliníkové radiátory Armat plus. - hliníkové odliatky - tlakové liatie a liatie do piesku - mosadzné a bronzové odliatky. Spracovanie, predaj: Vývoj a malosériová výroba: - odliatky z tvárnej liatiny a ocele. Remeslo, práca, montáž: servis plynových kotlov Zn. Hermann, Thermona, Brotje, Dakon.

Aplikácia a predaj - termokeramické náterové hmoty ThermoShield na využitie v stavebníctve i strojárstve Predaj - rúrkové sanitárne a vykurovacie systémy JOHN-GUEST Požičovňa - čistiace zariadenie - priemyselné vysávače - výčapné zariadenie s chladením