Radiátory, radiátorové kohútiky a ventily, teplomery, manometre, termostatické hlavice, odvzdušňovacie ventily, poistky, expanzné nádoby, dymovody a pod. spadajú do sekcie kúrenárskych materiálov, ktoré sú nevyhnutné nielen pri inštalácii kúrenia.

Dodáva, montáž, oprava, servis: - chladiarenské a mraziarenské boxy - priemyselné chladenie - klimatizácia - tepelné čerpadlá - podlahové vykurovanie.

Veľkoobchod, predaj: - materiál kúrenársky: - kotly, ohrievače - ohrievače TUV - čerpadlá - upevňovacia technika - sanitárna technika, sanitárna keramika - vodoinštalačné materiál - solárne kolektory - radiátory.

Kúpeľňové štúdio. Sprostredkovanie - realizácia, montáže. Veľkoobchod, predaj: -sanitární technika, sanitárna keramika -koupelnový nábytok -koupelnové doplnky -materiál kúrenársky -vodoinstalační materiál -nářadí pre kúrenárov, inštalatérov.

Montáže: - voda, kúrenie, plyn. Solárne panely. Kotly na peletky a biopalivá.

Veľkoobchod, montáž, opravy: - vodo, topo, plyn - plynové zariadenie a regulácia - regulátory tlaku plynu a plynové filtre - plynové kotly Výroba: - plynové podokenné ohrievače.

Spoločnosť EVEDER s.r.o. prevádzkuje veľkoobchod a maloobchod s kúrenárskym, plynárskym a vodoinštalačným materiálom a potrebami.

Dodávka a montáž tepelnej techniky: - systémov vykurovania, solárnych systémov a tepelných čerpadiel Dodávka a montáž zdravotechniky: - rozvody vody, odpadu a plynu vč.zařizovacích predmetov Dodávka a montáž priemyselných rozvodov - stlačený vzduch, plynovody, technológie Inžinierske siete: plynovody, vodovody, kanalizácie ...

Predaj, montáž, inštalácia: - tepelné čerpadlá - solárne systémy - rekuperácia do rodinných domov - plynové kotolne - zónové regulácie a zálohované čerpadlá Jablotron Montáž a servis regulácií Siemens RVS, RVA Projekcia vykurovacích systémov a rekuperácií

Spoločnosť TOP-TREND shop s.r.o. predáva kúpeľňové vybavenie, vybavenie pre inštalatérov, kúrenárov a tovar pre oblasti týkajúce sa vody, kúrenia, plynu a záhrady. Adresa prevádzkarne: Floriánskej nám. 206/10, 796 01 Prostějov

M-SOLAR.TOP, s.r.o. vykonáva inštalácia: - solárnych systémov, rozvodov vody a sanity, vykurovacích systémov, podlahového vykurovania, tepelných čerpadiel, krbových kachlí, kotlov na peletky. Predaj: - slnečných kolektorov a solárnych panelov a komponentov.

Dodávkou, montážou a tiež servisom rekuperačných jednotiek, kompletov a teplovzdušných solárnych kolektorov sa zaoberá spoločnosť Miloslav Sedlák. V našom sortimente nájdete rekuperácie Meltem, decentrálne, centrálny a teplovzdušné solárne kolektory. Naše, predovšetkým decentrálne jednotky je možné použiť prakticky všade, je však dôležité zvoliť ...

E-shop s náhradnými dielmi pre plynové kotly a elektrické ohrievače.

Montáž, servis, revízie: - plynové spotrebiče a zariadenia. Predaj, montáž: - peletové kotle.

Spoločnosť Miloslav Navrátil sa zaoberá hĺbkovú diagnostikou riadiacich a zapaľovacích automatík plynových kotlov. Diagnostikovanej riadiace a zapaľovacie automatiky sú dodávané s "oprávenky", s popisom zistených závad, náhrady chybných prvkov a ďalšími potrebnými identifikačnými údajmi. Záruka na opravu je 6 mesiacov. Diagnostika riadiacich a ...

Gromes - voda-kúrenie-plyn Dodávka a montáž zdravoinstalace, ústredného vykurovania, plynoinštalácie a predaj materiálu.

Veľkoobchod, maloobchod: - vodo - topo - plyn - sanitárna keramika - sprchové kúty a boxy - kúpeľňový nábytok - kúpeľňové obklady. Stavebné práce: - kompletná realizácia kúpeľní.

Predaj, montáž: - tepelné čerpadlá - klimatizácia - podlahové kúrenie - priemyselné chladenie - infražiariče

predaj: - krby - kachle - regulácia. stavba: - krby - kachľové pece a sporáky.

Komponenty a systémy pre kúrenie v rodinných a bytových domoch: - systémy pre nezávislé kúrenie a prípravu teplej vody - decentralizované meranie spotreby tepla pre každú bytovú jednotku - zariadenie pre reguláciu podlahového vykurovania. Sídlo spoločnosti: - Bohnická 5/28, 18100 Praha, tel: 284001081.

Stavebný bazár Predaj, výkup: -stavebné materiál: -střešní krytina -stavebné železo, murovacie materiály -obkladové a izolačné materiály -elektromateriál -Vody-topo materiál, stavebnej chémie. Stavebné Servis: - predaj nových PVC okien či Euro okien, dverí, strešných krytín, muriva, komínových systémov, vybavenie kúpeľní, ...

Veľkoobchod, maloobchod: - vodo, topo, plyn, kúpeľne. sídlo: Medlov 247, Uničov, 783 91. Tel .: 585054447.

Predaj uhlia a piesku: - piesky na omietky a betón - všetok sortiment palív (uhlie, brikety, drevo, koks). - doprava sypkých hmôt Dodávky, montáže, opravy: - automatické hnedouhoľné kotly EKOEFEKT, Varimatik

práca: - elektroinštalácia - klimatizácia - tepelné čerpadlá - elektrické kúrenie, vykurovacie káble, rohože. Výroba: - rozvádzače EZS.