Radiátory, radiátorové kohútiky a ventily, teplomery, manometre, termostatické hlavice, odvzdušňovacie ventily, poistky, expanzné nádoby, dymovody a pod. spadajú do sekcie kúrenárskych materiálov, ktoré sú nevyhnutné nielen pri inštalácii kúrenia.

Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Predaj, servis: - plynové kotly - vykurovacie systémy. Revízia elektroinštalácií, bleskozvodov. Elektroinštalácia, elektroinštalačné práce. Meranie regulácií.

Firemné zastúpenie - kotly JUNKERS Inštalatérske práce: - vodoinštalácia, inštalácia a servis vody - inštalácia a servis kúrenia, kúrenárske práce - inštalácia a servis plynu, plynárske práce. Oprava, servis, inštalácia, montáže: - sanitárna technika - plynové kotly - plynofikácia kotolní - plynové pece a horáky - potrubné a ...

Montáž a servis: -ekologické kotle ATMOS -splyňovacie kotly na drevo -kombinované na uhlie a drevo. Inštalatérske a kúrenárske práce.

Predaj: -Solárne systémy -Zásobníkové ohrievače -Peletkové kotly -Peletky -LED svietidlá.