Čaká vás renovácia domu či záhrady? Siahnite po kvalitných farbách a náterových hmotách. V ponuke máme fasádne aj interiérové farby, nátery na kov, plast či drevo, metalické laky, glazúry, ochranné nátery, penetrácie, maliarske stierky na opravu omietky.

Oblasť povrchová ochrana kovov. Predaj náterovej hmoty Rembrandtin pre ČR a SR, priemyselná antikorózna ochrana s dôrazom na ochranu oceľových konštrukcií a zariadení v hutníckom, chemickom, papierenskom a energetickom priemysle.

Spoločnosť COLOR SERVIS s.r.o. sa zameriava na predaj farieb, maliarskych potrieb, omietkovín a prírodných voskov a olejov.

Zákazková výroba okien, dverí, brán, schodísk a ďalších stolárskych výrobkov. Výroba nábytku, nábytok (kuchynské linky, vstavané skrine, atypický nábytok). Vyrábame darčekové kazety a obaly podľa špecifikácie a požiadavky zákazníka. Môžete u nás nakúpiť náterové hmoty (ADLER, SOKRATES) a materiál pre domácich majstrov.

Spoločnosť NOVEKO CZ, s.r.o. z Brna sa zameriava na predaj a distribúciu lepidiel a distribúciu pečiva z rôznych pekární na výkrm hovädzieho dobytka, ošípaných a na liehovary.

Predaj farieb a lakov, tónovacie centrum

Výroba, predaj, rozvoz: SUCHÉ STAVEBNÉ CEMENTOVÉ ZMESI: -vsypy, potery, mazaniny: MFC Cobet -sanačné tmely a malty: MFC Sanfix -samonivelačné vyrovnávacie potery: MFC Level -samonivelačné priemyselné potery: MFC Final -lepiace a škárovacie tmely MFC Festic ČERSTVÉ TEKUTÉ POTERY -Anhydritový betón: MFC Anhydrit STAVEBNÉ STENOVÉ ...

Predaj, inštalácia, montáž: -stavebniny, stavebný materiál -pojiva a maltové zmesi -zdící materiály, strešná krytina, betónové výrobky -tepelné izolácie, hydroizolácie, odvodňovacie systémy -sádrokartony -okna, okno, dvere, zárubne -keramické obklady a dlažby -tmely, silikóny -nářadí -farba dufam -interiérové a fasádne ...

Veľkoobchod, maloobchod, zásobovanie stavieb: -stavebné systémy KNAUF -izolácia ISOVER -stropné podhľady AMF* -strešné okná VELUX -farby, nátery, omietky JUB* -zatepľovací systém JUBIZOL -stavebná chémia, spojovacie prvky, škárovacej hmoty -parozábrany, hydrodifúzne fólie. Služby: -miešanie farieb.

Spoločnosť MEGAStav cz. s r.o. so sídlom v Blansku sa už takmer 20 rokov špecializuje na rekonštrukcie a zatepľovanie fasád. Súčasne prevádzkujeme miešareň fasádnych farieb a omietok. Služby: - miešareň fasádnych farieb a omietok - interiérové farby, fasádne farby akrylátové, silikátové a vápenné omietky. Naša činnosť: - zatepľovanie ...

Výroba: - sklolaminátu - náraďové systémy - farby, laky - PU výroba

služby: - predaj náterových farieb - tónovanie - namiešanie požadovaného odtieňa farby

Color Centrum Vracov. Miešacie centum pre automobily a priemysel, príslušenstvo na opravy vozidiel, materiál na lakovanie. Predaj, e-shop s autolakmi, fasádne systémy a interiérové farby.

Výroba: -sektorový nábytok: -kuchyně, predsiene -kompletné dodávky interiérov-kancelárie, hotely, rodinné domy -detské a študentské izby -ložnice -vestavné, vstavané skrine -kompletné rekonštrukcie bytov -pálenice. maloobchod: -stavebniny -stavebné materiál -montáž LPG, CNG pohony do automobilov. služby: -myčka automobilov.

predaj: -sítotiskové farby a produkty firmy KFG Italiana pre ČR a SR -SERIPLASTIK SMP plastizolovou farba pre tlač na textil (vysoko krycie, veľmi rýchle priame sušenie, vhodné pre priamu tlač i transfer, neobsahujú ťažké kovy, k dispozícii je miešací systém podľa PANTONE na krycie odtiene) -Special TEXTILE-vodové farby (široká ponuka vysoko ...

-kompletné stavebný materiál -stavebniny, dom, bývanie, dielňa, záhrada -zdící materiály Heluz, Ytong, Porotherm, POROTHERM, Porfix -zateplovací systémy Mamutherm, Weber, Cemix, Baumit, Profi -fasádní izolácie a nátery -střešní krytiny Bramac, KM Beta, Tondach, Mediterran -zahradní architektúra Best, KB Blok, Pressbeton, Prefa, ...

Veľkoobchod, predaj: -stavebniny -stavebné materiál -specializace na zatepľovacie, strešné, odvodňovacie systémy -Minerálne omietky, penetrácia hĺbková, podpovrchovej omietky, minerálna vlna -podparapetové lišty, okenné lišty -tepelné izolácie -sypké stavebné hmoty, cement, betónové potery, vápno, hrubé omietky, jemné omietky vrchný, ...

Predajňa farieb a lakov, odborné poradenstvo. predávame: - syntetické farby - vodouriediteľné farby - polyuretánové farby - epoxidové farby - nitrocelulózové farby - maliarske a fasádne hmoty - lazúry - kefársky tovar - tmely - spreje - brusivo

Výroba: -interiérové a fasádne farby -Interbal -Dispet -Dispesan -Domal -Latex -fasádní farby biele i farebné -interiérové farby biele i farebné -náter na sanačné omietky -paropropustné nátery -omyvatelné nátery -protiplísňové prípravky -hlinkové farby -disperzní nátery -Lacná a kvalitné farby. Podniková predajňa ponúka: -Pražská ...

Maloobchod, veľkoobchod, predaj: -lepidlo, lepidlá KLEIBERIT -pneumatické spojovacieho náradie a spojovací materiál PREBENA: -sponkovací, klincovacej a kombinované pištole -ručné sponkovačka, sponkovačky -Stroje na zostavovanie dyhy pomocou tavného vlákna KUPER vrátane ručných strojčekov -brusné prostriedky od rakúskej firmy Bohr.

Výroba, predaj: -nátěrové hmoty a laky pre kovové fasády.

návrhy: -systémy protikoróznej ochrany -inspekce akosti, inžiniering povrchových úprav -korozní inžinierstva -dodávky náterov WILCKENS -kontrola nátery, povlaky. služby: -SEO -Optimalizácia pre vyhľadávače -SEO analýzy -webdesign -SEO audit.

Predajňa stavebnín - celý sortiment stavebného materiálu Farby, laky, hospodárske a železiarsky potreby. Stolařství - Truhlářství. Výroba dverí a okien, klasické i EURO. Kuchyňa a ostatné zákazková výroba.

Výroba, predaj: - priemyselné náterové hmoty - farby, fasády a omietky vrátane predajného servisu farby: - na kov, drevo, kartón, umelú hmotu Špeciálne farby: - značenie trávnatých ihrísk - PÚ vaječných škrupín - žáruvzorné silikónové farby - antigraffiti.