V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Zaoberáme sa činnosťami okolo domu.Renovujeme zatepľujeme okná a dvere, vyrábame nábytok podľa vášho želania, pokladáme nové a opravujeme staré strechy, staráme sa o zeleň a postaráme sa aj o upratovacie práce a mnoho ďalších remeselných činností. Ak nemáte čas ani silu oceníte naše ruky.

Môžeme pre Vás vyrobiť takmer všetky výrobky z masívnych, dyhovaných a laminátových materiálov. Zameriavame sa na kvalitnú ručne robenú prácu. Produkty: -schody -kastlové okná -dvere a vráta -kuchyňa -kancelársky nábytok -zimné záhrady -pergoly -podlahy -stropy -sústružené prvky.

Výroba: -kuchyňská linka, obývacie steny, detská izba, predsieň, kúpeľňový nábytok -Vstavaný skrine -schodiště, okno -obložkové zárubne z masívneho dreva (vrátane interiérových i vchodových dverí). Zameranie a rozvoz pri objednávke nad 10 000 Sk, - ZADARMO! ! prevádzkareň: -stolárna v areáli poľnohospodárskeho družstva Dobřínsko.

Plynoinštalačné práce Solárne ohrevy Kúrenárske práce Rekkonštrukcia - kúpeľne Vodoinštalačná práca

Podlahárske práce: -z vlastného aj dodaného materiálu. Montáž, oprava, renovácia: -všetky podlahové krytiny -linolea -korek -plovoucí podlahy -parkety -Drevené podlahy.