V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Predaj, servis: -půjčování náradie aj elektrické - vibračné valec, vibračná doska, búracie kladivá -spojovacie materiál -stavebné kovania -odpadní potrubie -elektromateriál -farba, laky -náhradná diely.

Naša spoločnosť sa už od roku 2000 špecializuje na výrobu, prepravu a ukladanie betónu. Výroba betónu s celoročnou prevádzkou, prebieha na plne automatizované betonárni s hodinovým výkonom 120m3 čerstvého betónu. Medzi naše ďalšie služby patrí tiež čerpanie betónu, ku ktorému používame mobilné čerpadlá PUTZMEISTER. Nájdete nás v obci Lukavec u ...

Výstavba: -investičné Práca: -stavebné (stavby) -stavebne mechanizačné vrátane autožeriavu AD 20 -vodoinštalatérske -elektroinštalácia -kúrenárske ústredné kúrenie. Predaj-stavebniny, stavebný materiál: -betónové výrobky -zámková dlažba -obrubníky -skruže -rúry, rúra -sadrokartóny, izolácia, zateplenie -murovacie materiály, ...

Predaj: -obklady a dlažby -vodovodné batérie -vane a masážne systémy -sprchovacie kúty a boxy -sanitárna keramika. Realizácia kúpeľní: -kúpeľne na kľúč -novostavby kúpeľní -3D návrhy zadarmo.

Výroba,montáž,servis,predaj: -plastové okná -doplnky -žalúzie -rolety -siete proti hmyzu.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -plastové okná