V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Maloobchod, predaj: - stavebný materiál - farby MIPA. Stavebné práce: - zemné a výkopové práce.

Spoločnosť pôsobí na trhu ako výrobca a autor bezdrôtových jednotiek a iných produktov pre bezdrôtové siete a tieto výrobky distribuuje pod značku StraightCore.

Elektroinštalácia: -teplovodné vykurovanie (radiátory, podlahové vykurovanie) -elektrické vykurovanie (priamo vykurovacie panely, elektrické radiátory, konvektory, podlahové vykurovanie a pod.) -kotle na pevné palivá a samotiaž -solárne zdroje -tepelné čerpadlá.

Výroba: - elektrotechnické zariadenia - nástroje a prípravky - formy a lisovanie platických hmôt. - elektromagnety Oprava: - mechanických a elektrotechnických výrobkov.

dodávateľ izolačných systémov FANA: -izolačných technológie -komponenty -kotviaca technika -lepené systémy ETICS.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba, predaj: -nábytok na zákazku -materiál masív aj lamino -vybavenie: -knižníc (knižnica)-regály s atestom, regál na knihy, regál na šanóny, výpožičný pult do knižnice -materských škôl (materská škola): -vrátane hračiek (hračka, hračky) -stolička, polička (stoličky, poličky) -stolík, lavice (stolíky) ...

Dodávka - elektroinštalačný materiál vodiče a káble

Predaj, stavebniny: -všetok stavebný materiál -obklady, dlažba, stavebná chémia. Vlastná autodoprava

Predajňa podlahových krytín. Čistenie kobercov, sedačiek.

Predaj: -vybavenie kúpeľní. -obklady, dlažba. -vane, sprchové kúty. -plávajúce podlahy.

Vykonávame: -strešná konštrukcia -pokladanie strešnej krytiny -montáže strešných okien. Ponúkame: -tesárske a murárske práce. Práce na streche, strecha, strechy.

Maloobchod, predaj, montáž: -kotle, radiátory, elektrické bojlery, vane, čerpadlá -plynové, vodovodné a kúrenárske rozvody -inštalatérske, kúrenárske, plynárske práce.

Predaj, dodávka, realizácia: - kamenné a sadrové obklady - záhradné doplnky. Výroba, dodávka: - okrasné dlažby a obklady z umelého kameňa Lucca.

Stolárstvo. Výroba: -masívny nábytok -kuchynské linky, skrine -kancelársky nábytok -balkóny, drevené doplnky stavieb -dvere, okenice -celodrevené schodisko.

Stolárske práce, stolárstvo. Výroba - kuchyňa - okná - vchodové a interiérové dvere - nábytok - kuchyňa.

Plynoservis, oprava, servis, nastavenie, montáž, revízia: - plynové kotly, kotol, bojlerov, sporákov. Ďalšie služby: - čistenie kotlov - nastavenie výkonov - zaistenie bezpečnosti proti otrave splodinami - diaľkové, bezdrôtové ovládanie kotlov. Plynárske práce.

Spoločnosť zaoberajúca sa výrobou okien, interiérových dverí, garážových brán, tieniacej techniky a roliet.

Výroba: - výstavba - priemyselné kotly, krby, krbovne - ekonomizéry - prehrievače - tlakové komory - oceľové konštrukcie. Veľkoobchod: - hutnícky materiál - rúrky, profily, jakle.

Stolárska výroba - vybavenie interiérov domácností, kancelárií, hotelov, reštaurácií, kuchýň a pod. - dodávka okien a dverí

Pobočka. Maloobchod, predaj: - farby, laky a lazúry na drevo - farby na kov - interiérové farby - moridlá - omietky - penetrácia - maliarske náradie. Murárske a maliarske práce.

VYKONÁVANIE: - výroba dosiek na výrobu šatónov na CNC frézach - drobné sústružnícke práce - drobné frézarské práce - výroba na elektroerozívnom stroji STRATHCLYDE - vstrekovanie plastov do hmotnosti výlisku cca 100g VÝROBA: - štipce na bielizeň, hmoždinky, puzdrá na zubné kefky, podložky a priechodky z PE VÝROBA A PREDAJ: - stolné ...

Veľkoobchod: - elektroinštalačný materiál - káble a vodiče - ističe, stýkače, rozvádzačové prístroje - kancelárske, priemyselné a vonkajšie svietidlá - trubice, výbojky, svetelné zdroje - spínače, zásuvky, vidlica - úložný, spojovací a ďalší materiál - elektrotechnika. Ďalšie adresy: - ELCO Nymburk Konevová 2095 288 00 ...

Váš dodávateľ stavebnín, náradia, izolácií tepelných, akustických, protipožiarnych, vodotesných, špeciálnych náradí pre izolatérov, sadrokartónov, podhľadov a systémov suchej výstavby, fasádnych a zatepľovacích systémov, okien a dverí