V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Maloobchodný predaj domácich elektrospotrebičov, bielej techniky, kachlí a kotlov, železiarskych, murárskych a zámočníckych potrieb.

Stavebná firma: -rekonštrukcia bytov, nebytových priestorov. -rekonštrukcia bytových jadier. -zatepľovanie objektov. Montáž: -plastové okná.

Predaj, formátovanie: - lamino - drevotrieska - preglejky - nábytkové kovanie

Výroba, predaj: - vnútorné a vonkajšie parapety - podkladové profily pre okenné PVC systémy - terasový systém WPC - prechodové lišty - ochranné fólie.

Dodávka, prevádzkovanie, opravy, servis - plynové teplovodné a parné kotolne - vykurovacie telesá - teplovody, teplovody, parovody

Stavebné a murárske práce, sadrokartóny, obklady a dlažby, zatepľovanie budov, montáže okien, parapetov a žalúzií.

Výroba, predaj: - náterové hmoty - ANTIKON CK-S, ANTIKON CK-N, ANTIKON CK-SH (s atestom na pitnú vodu a suché potraviny) - antikorózny náter - ochrana oceľových konštrukcií, ochrana betónových nádrží, zásobníkov krmív, podláh a stien proti vlhkosti a pod.

Výroba a montáž okien, dverí z 6 - komorových plastových profilov PRESTIGE, EFORTE-Deceuninck. Novo ponúkame hliníkové okná a dvere z profilu ALUPROF. Dodávka strešných okien Roto, žalúzií, sietí proti hmyzu, roliet, parapetov a garážových brán TRIDO.

Výroba, predaj: -ľahké strešné krytiny

e-shop; predaj, servis: - varná a vykurovacia technika - kotly - bojlery - krby - kachle Predaj, montáže a servis spotrebičov, kachlí a krbov.

Montáž: -drobné oceľové konštrukcie. -potrubné rozvody. -dvojplášťové potrubie. Práca: -zváračské. -zváranie v ochrannej atmosfére. Služby: -ubytovanie.

Vykonávame plynofikácie vrátane vypracovania projektovej Dokumentácie, revízie a spustenia Predávame a montujeme: Kotly na plyn aj tuhé palivá Ostatné plynové spotrebiče Klasické a podlahové vykurovanie z kovu a plastu Vodoinštalácia, sanitárne zariadenia a vybavenie kúpeľní Vykonávame záručný a pozáručný servis plynových kotlov značiek ...

Maloobchod, predaj: -farby, laky -potreby pre maliarov -záhradná technika -spojovací materiál -elektromateriál Služby: -miešanie farebných lakov, fasádnych a interiérových farieb Práca: -zateplenie budov -rekonštrukcia budov -dlažičské -natieračské -maliarske -lakýrnické -podláhárske -zemné a výkopové práce

Výroba, predaj, doprava a čerpanie betónových i anhydritových zmesí, výroba armatúr podľa projektovej dokumentácie, predaj betonárskej ocele, zabezpečenie pokládky anhydritových samonivelačných podláh. Predaj betonárskeho piesku a kameniva.

Predaj - motocykle KENTOYA - doplnky k motocyklom Servis - motorky všetkých druhov vrátane GO Autoservis Tuning motocyklov Predaj a montáž - garážové vráta Kompletná dodávka a montáž - žalúzie - siete proti hmyzu Výroba - žalúzie - siete proti hmyzu Predaj a montáž - ...

Maliarske, natieračské práce: - dekoračné techniky - tapetárske, omietkárske práce - opravy fasád - štukovej výzdoba - rekonštrukcia drevených okien, dverí.

Stavby v exteriéroch aj interiéroch. Ponúkame rekonštrukcie a stavby budov, pokládku zámkovej dlažby, tvorbu fasády, maliarske, búracie a sadrokartonárske práce.

Návrhy, predaj, pokládka, montáže, servis: - podlahové krytiny - PVC, vinyl, prírodné linoleum, koberce, korky, drevené a laminátové plávajúce podlahy, vonkajšie terasy, čistiace rohože, schodiská.

Sme internetový obchod špecializovaný na suchú výstavbu s dlhoročnou praxou v tomto odbore. Nájdete u nás všetok potrebný materiál - profily, tmely, spojovací materiál, sadrokartónové dosky a ďalšie príslušenstvo. Skladom máme aj veľké množstvo fasádnych polystyrénov a farieb. Spolupracujeme len s poprednými výrobcami pre suchú výstavbu, ktorí ...

Stavebniny Stavba, stavebné práce: - omietky na kľúč - zatepľovanie fasád (izolácia) - rekonštrukcia rodinných domov - výstavba rodinných domov na kľúč. Strojné omietky, zatepľovanie fasád, rekonštrukcia novostavby.

Predaj: - spojovací materiál - upevňovací materiál.

Pokrývačstvo, tesárstvo, predaj krytiny, strechy, altány, Výroba euro okien, dverí, plastové okná a dvere, schody, vnútorné dvere s obložkou, kuchyňa a iná výroba z dreva, lamina.

Výroba: - vlnitý pozinkovaný plech Výroba kľúčov FAB na počkanie. Predaj: - ložiská, gufera - spojovací materiál.

Kovovýroba, oceľové konštrukcie, kované ploty, vráta a dvere - schodisko - oceľové zábradlie - kovový nábytok - imitácia kováčskych výrobkov - výroba a montáž interiérov z nerezu a mosadze - oceľové konštrukcie - zámočnícke práce - práca s polykarbonátom - výroba na zákazku - náhradné diely na zemné stroje - obrábanie ...