V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Výroba kovových konštrukcií, kotlov, telies a kontajnerov

Výroba: - zákazková výroba z plastov - čistiarne odpadových vôd - septiky, nádrže - nádrže - vodomerné šachty - výrobky pre rybárov Služby: - hydroizolácia - zemné a výkopové práce - realizácia záhradných jazierok

Veľkoobchodný predaj: -farby -laky. Internetový obchod.

Veľkoobchod,predaj pre Južnú a Severnú Moravu: -farby,laky -základové náterové hmoty,syntetické nátery,vodouriediteľné nátery,maliarske nátery -riedidlá a rozpúšťadlá -lepidlá a tmely -auteochémia -chemické prípravky.

Výroba a montáž oceľových konštrukcií Montáž strojného zariadenia Potrubárske a zváracie práce

Výroba, predaj, montáž: - plastové okná.

Stavebno stolárska výroba. Kompletná realizácia interiérov. Výroba, predaj: - interiérové dvere a zárubne. Dýhovanie plošných materiálov a zosadzovanie dyhy.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Predaj, dodávka, montáž: - solárne systémy, panely a sety - plynové kotly, akumulačné nádrže, tepelné čerpadlá, rekuperácia, regulácia, podlahové kúrenie. Výmeny kotlov na tuhé palivá z kotlíkovej dotácie.

Výroba, projekcia, montáž: - vzduchotechnika - klimatizácia - tepelné čerpadlá - sálavé vykurovanie hál

Špecializovaná predajňa farieb a lakov: - maliarske a natieračské potreby - tónovanie odtieňov farieb i omietok pre exteriér a interiér - stavebná chémia - miešanie autolakov a predaj autokozmetiky - plnenie sprejov.

Rekonštrukcia interiérov, predaj interiérového vybavenia a stavebnín. Predaj a montáž - dvere a zárubne Sapeli - podlahy. Bytová výstavba. Predaj stavebného materiálu a farieb. Areál Desty Nákladná ul. 415 01 Teplice tel./fax.: 417 531 367 mobil: 602 585 960 e-mail: sklad@drg-interiery.cz

Predaj, oprava, servis, požičovňa: - náradie - spojovací materiál

Predaj, servis, montáž - plynové kotly - vykurovacie systémy - plynové spotrebiče.

Stolárstvo. Výroba - zákazková výroba z dreva - ploty - pergoly - dvere.

Predaj, maloobchod, oprava, servis: -plynové spotrebiče Mora, Karma, Junkers, Buderus, Dakon, Therm, Prother.

Kúpeľňové štúdio. Predaj - obklady a dlažby - lepiace tmely - škárovacej hmoty - lepidlá - vybavenie kúpeľní - sanita.

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - slaboprúdová a silnoprúdová elektronika - televízory - anténna technika - káble, vodiče, šnúry - meracie prístroje - náhradné diely pre televízie - satelitná technika

Maloobchod: -čerpadlá, náhradné diely SIGMA, CALPEDA, GRUNDFOS, ALKO, WILO -poľnohospodárske zavlažovacie systémy TORO -záhradné závlahy CLABER, RAIN BIRD -laminátové monolitické bazény s integrovanými schodmi a príslušenstvo -motorové píly, kosačky, krovinorezy... OLEO-MAC*, CASTEL-GARDEN, WOLF, BRILL, ALKO -ručné ...

Dodávka oceľových konštrukcií a obytných kontajnerov. Dodávka plastových a drevených okien a dverí. Stavebné práce.

Predaj: - plastové okná a dvere - kvety. Požičovňa: - stavebné stroje.

Logistické centrum, dodávka: - vysokoodolné náterové hmoty - priemyselné farby

Kúpeľňové štúdio, predaj - kúpeľňový nábytok - obklady a dlažba - sanitárna keramika - vodovodné batérie - vane - umývadlá.