V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Ponúkame striedavé a jednosmerné regulované pohony, frekvenčné meniče, softštartéry, motory, elektroprevodovky, trafa, zdroje AC/DC, UPS, PLC systémy všetko od firmy Siemens. Vykonávame certifikovaný servis a opravy meničov Siemens a montáže zariadenia.

- Kyslíko-palivové horáky s povrchovým zmiešavaním - Príslušenstvo - Leštenie plameňom

Podlahárstvo Ústí nad Orlicí, Česká Třebová Štúdio zdravého bývania Predaj a pokládka podlahových krytín. Ponúkame plávajúce podlahy laminátové, drevené, vinylové a PVC, koberce. Predávame ortopedické, zdravotné matrace, vankúše, prikrývky, rošty, garniže. Postele, nábytok. Terasy WPC Prevádzkujeme eshop. Vykonávame hĺbkové čistenie ...

Kúpeľňové štúdio, predajňa a e-shop. Kompletná realizácia a rekonštrukcia kúpeľní Liberec. Sortiment predajne a e-shopu: Kúpeľňové obklady a dlažby Sanitárna keramika a technika Začisťovacie lišty Stavebný materiál do kúpeľní Stavebná chémia Kúpeľňový nábytok Služby: Grafické spracovanie návrhov Dodanie kúpeľne na ...

Dodávame mechanické aj elektrické systémy otvárania okien a svetlíkov, ventilácií a požiarneho odvetrania.

Našim hlavným zámerom je poskytovanie profesionálnych služieb a kompletných dodávok kanalizačných a odvodňovacích systémov pre zákazníkov, stavebniny aj stavebné a montážne firmy.

Služby: - drevené podlahy - vinylové podlahy - koberce

AB-INTERIER Ponúkame kompletné podlahárske práce, predaj a pokládku lín, kobercov, plávajúcich laminátových a drevených podláh, doskových podláh a parkiet. Ďalej ponúkame predaj a montáž dverí a zárubní, montáž protipožiarnych dverí, renováciu drevených podláh, obklady stien a stropov z dreva a murárske práce v interiéroch.

Výroba: - radiálne ventilátory, nízkotlakové, vysokotvaré, stredotlakové - cyklónové odlučovače - rotačné uzávery - priemyselné filtre - šnekové dopravníky - kotly na drevný odpad do 500kW - kruhové potrubie sk.I, II, III - štvorhranné potrubie sk.I, II, III - montáže vzduchotechniky.

Stolárstvo Radek Fojtík Stolárska výroba, stolárstvo: -okná, dvere -interiérový nábytok: -dvere, postele, kuchynské linky, poličky -záhradný nábytok pre exteriéry: -lavice, stoly, pergoly -ploty. Materiály: -masív, lamino dosky, dyha.

Výroba, montáž, oprava, servis: - plastové okná, dvere - drevené okná, dvere - hliníkové okná - zimné záhrady

Tesárske a pokrývačské práce - kompletné dodávky striech - krovy - drevenice - pergoly - prístrešky, garážové státie. Dodávka - strešná krytina - stavebné rezivo.

Maloobchod, predaj: - podlahové krytiny - laminátové plávajúce podlahy - PVC podlahy - korkové podlahy - koberce - športové podlahy.

Práca: - dlaždičské - pokládka kamennej dlažby - obklady z kameňa - kamenárskej práce.

Predaj: - polypropylénové vlákna do betónu - betónové stavebné prvky - separačný posyp na tvorbu farebných efektov a tónovanie povrchu - farebný vsyp na báze cementu s aditívami na farbenie, tvrdenie a následné textúrovanie povrchu - náradie

Stolárstvo - opravy starožitného nábytku - renovácia a výroba historických dverí a drevených konštrukcií.

Výroba a montáž upevňovacej techniky Technológia trieskového obrábania a vstrekovania plastov Nástrojáreň

Predaj - reziva Tesárstvo Stolárstvo Výroba - kuchyňa - nábytok - vstavané skrine.

Predaj: -fasádové farby -keraštuk - maliarske nátery .

Tradičné zákazkové stolárstvo ZDENDAS je zamerané na kompletnú stolársku výrobu, ktorá vychádza z konkrétnych prianí a požiadaviek našich zákazníkov. Vyrábame okná, dvere, schody, nábytok, postele, kuchyne, pergoly, altány, ploty a iné.

Stolárska a pilárska výroba: Stolárstvo: - výroba špaletových drevených okien - výroba vchodových a bytových dverí - výroba kuchynských liniek vrátane drôteného programu a vstavaných kuchynských spotrebičov - kompletná dodávka kuchýň vrátane montáží - výroba schodísk - tesárske práce Pilarska výroba a obchod: - predaj ...

Práca: Zákazková výroba schodísk vrátane zábradlia: - výroba masívnych drevených schodísk vrátane zábradlia v drevinách podľa priania zákazníka olepovaných aj samonosných - na povrchovú úpravu používame vodné a špeciálne oteruvzdorné alebo protišmykové laky. Zákazková výroba nábytku: - nábytok pre kancelárie, detské a obývacie izby v ...

TRUHLÁRSKA VÝROBA NA ZÁKAZKU: - dvere z masívu aj lamina - kancelársky nábytok - bytové doplnky - kuchyňa - skrine - interiéry - bytové doplnky

Výroba: - špaletové okná - okná s izolačnými dvojsklami - domové dvere - EURO - domové dvere rámové - dvere interiérové - obklady betónových a kovových schodísk - kuchyňa - kúpeľňový nábytok - kancelársky nábytok - vybavenie ordinácií. Zameranie a poradenská činnosť zadarmo.