V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Predaj a montáž: -dvierkoviny -drôtený program -pracovné dosky -silikónové tesnenie okná, dvere -dvojbodové závory -zdravotný matrac -lamelové rošty. Výroba: -nábytok lamino všetok kancelársky, bytový, kuchynské linky -sklápacie postele -vstavané skrine na zákazku. Odborné poradenstvo, zameranie a montáž zadarmo.

Výroba lepidiel a tmelov - podlahové stierky - lepidlá na podlahy, na papier, etikety a kartóny - penetračné prísady a nátery - brúsny papier na leštenie a brúsenie kovov - tmely pre sadrokartón, omietku či škárovanie prasklín.

Služby: - rekonštrukcia bytov a bytových jadier - dokončovanie stavieb - dodávka a montáž okien, dverí (drevené, plastové, hliníkové) Stolárstvo: - výroba, oprava okna, dvere - zákazková výroba nábytku - pergoly, altány, terasy Čistenie suchým ľadom.

Špecializovaný dodávateľ pre sortiment: - voda - kúrenie - plyn - obklady - sanita.

Ponúkame projekt, dodávku a montáž technologických zariadení na úpravu vody v plaveckých a relaxačných bazénoch av aquaparku. Montujeme potrubné rozvody a bazény v rôznych prevedeniach. Rekonštrukcia, opravy a modernizácia už starších zariadení bazénového typu s prispôsobením sa možnostiam a požiadavkám zákazníka.

Predaj, e-shop - podlahy drevené - korkové podlahy - laminátové podlahy - priemyselné podlahy - dlažby. Vzorková predajňa podláh Meister na rohu ulíc V korytoch a U trati, Praha 10 - v areáli firmy Atlant.

Predaj: - záťažové a kusové koberce, PVC*, plávajúce podlahy. Služby: - tapetovanie, maliarske a natieračské práce - pokladanie podlahových krytín, obšívanie.

Projekcia, inžiniering, montáž: - veľkokapacitné zásobníky - potrubné rozvody - oceľové konštrukcie

Činnosť: - stavebné práce - rekonštrukcia bytových aj nebytových priestorov - rekonštrukcia kúpeľní - murárske práce - pokládka zámkovej dlažby

V našej vzorkovej predajni podláh a dverí ponúkame kvalitné interiérové dvere aj širokú ponuku vzoriek odolných plávajúcich podláh. Špecializujeme sa na laminátové a vinylové podlahy. Vykonávame montáž a servis dverí, podlahárske práce a renovácie, vrátane súvisiacich remeselných prác. Podlahárstvo, podlahárske práce, pokládka, predaj ...

Dovoz, distribúcia, veľkoobchod, e-shop, servis: - elektronické bidety - digitálne toalety - sanitárny tovar

Obchodná a výrobná spoločnosť CONDOR Naša firma je obchodná a výrobná spoločnosť, medzi naše zameranie patrí komplexné nakladanie s odpadmi - likvidácia odpadov, predaj a servis čerpadiel (dávkovacích a špeciálnych vrátane chémie), VO, MO batérie, akumulátory a zdroje, VO, MO voda, kúrenie, plyn a archivácia a skartácia dokumentov.

Veľkoobchod, maloobchod: -koberce -PVC*, lina -plávajúce podlahy -korok -stierkové hmoty, lepidlá -lišty -garniže. Služby: -podlahárske práce.

Zákazkové stolárstvo. - drevený nábytok z masívu. - zákazková výroba sedliackeho nábytku - skleníky, kredence, komody Vybavíme chatu, chalupu, byt, horský hotel alebo penzión štýlovým aj moderným nábytkom zo smreka, borovice, buku i duba. Dodávame: - drevené postele, nočné stolíky, šatníky, komody, bielizníky, knižnice, stoly, stoličky, ...

Vykonávame práce: - zatepľovanie budov -polystyrén biely, sivý, Baumit Open, Clima, čadičová vata - obklady a dlažby - rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier - natieranie fasád - všetky druhy murárskych prác. - vykonávanie montáže sadrokartónu - opravy soklov domu - predaj fasádnych materiálov.

Dodávka, e-shop: - podlahové rošty (oceľové, nerezové, hliníkové, plastové) - schodisko - dierované plechy - oplotenie, plotové dielce Výroba, dodávka: - spojovací a kotviaci materiál na upevnenie roštov k nosným konštrukciám.

Firma DUVAL Klatovy, s.r.o. predáva osivá, poľnohospodárske chemikálie, hnojivá a rôzne plastové výrobky pre dom aj záhradu ako sú plotové profily, záhradné nášľapné dielce či plastová zatrávňovacia dlažba. Našu predajňu nájdete v Klatovoch na ulici 5. mája. Maloobchod, veľkoobchod, predaj, dodávka: - osiva - agrochemikálie, hnojivá - ...

Interiérové dvere CAG Hradec Králové Predaj a montáž interiérových dverí CAG vrátane zárubní. Sme popredným predajcom interiérových dverí značky CAG. V našej ponuke nájdete bohatý sortiment drevených či sklenených dverí s originálnym designom. Rozmanité modely a dekory čakajú iba na vás! V našej ponuke kamenných vzorkovní ďalej ...

Stavebná firma. Dodávka a montáž potrubných rozvodov systémom VICTUALIC z materiálu: - nerez - železo (vrátane cementácie) - meď - plast. technológie pre rozvody vody a čerpacích staníc.

-Veľkoobchod -Spojovacie a upevňovacie materiály -Technický sortiment -Výkresové diely

Tie najlepšie kamenné obklady a dlažby z pravého prírodného kameňa pre Vaše domy, rezidenčné a komerčné projekty. Kamenné fasády, kamenné mozaiky, kamenné umývadlá a vane. Pokládka prírodného kameňa a obkladačskej práce. U nás ste správne!

Poradenstvom, projektovaním a inštaláciou: - v oblasti vykurovania - komplexné dodávky vykurovacích systémov, elektroinštalácie, MaR, rozvody vody, atď...

Už viac ako 10 rokov sa zaoberáme predajom a montážou fínskych strešných krytín Ruukki, Weckman a odkvapového systému Galeco, ktorý je taktiež vyrobený z ocele Ruukki. Od roku 2013 predávame strešnú krytinu DachProfil, ktorá je lacnejším variantom fínskym krytinám. Ďalej predávame a montujeme betónovú strešnú krytinu Besk. Pokiaľ od nás iba ...

E-shop s maliarskymi a natieračskými potrebami. Výroba - základných farieb - laky rýchloschnúce, syntetické, vodou riediteľné, lesklé, matné, jednovrstvové - emaily - sklenárske tmely - riedidlá syntetické a vnútro - lazúry - napúšťacie nátery. Predaj: - maliarskych a natieračských potrieb - valčeky, štetce - fasádne ...